miasolrosenmaria

Alla inlägg den 20 maj 2012

Av miasolrosenmaria - 20 maj 2012 21:45

Go morgon lite trött i dag, men gjorde min träning och sen frukost till barnen och ducshen, klä på mig och sen så var det att plocka ur en känk i köket som skulle flyttas på och barnen hjälpte mig med det och först så var det att limma på benen på den, sen så hjälpte dom mig att bära ut den till hallen och fixa in grejer som skulle vara där..

Sen så var det bära upp en massa böcker som skulle vara där, och fixa lunch till barnen och sen så gubben klippte gräset och Tim och Hampus var ute, simon fick vänta för han måste städa av sitt rum först eftersom han inte gjort det på 3 dagar fast man sagt till oh då gjorde han det.


sen gick han ut och hade kul med bröderna och höll på med allt möjligt på tomten.


Åkte till Enköping och solade solarium, och ni måste ju tycka jag är knäpp med tanke på att det är så bra väder ute, men jag behövde bara det med tanke på att barnen dom har det vart full fart på i 2 dagar och det har vart hela dagarna.


så jag behövde bara få min egna tid och bara få vara och slappana av som jag gör bäst där och sen slummra till också.


sen hem och fixa grillen för att grilla köttet som legat i hemlagad marinad.


Gjord på.


olja, salt flera stycken hackade vitlöks klyftot, hackad röd lök, basilika, vit peppar, svart peppar, citron peppar, lite socker och kina soja och sen hälla över det på köttet i en plast påse som den får ligga och gosa in sig i...


Ska snart sätta i gång grillen, ska bli härligt att grilla och gott också, och skönt att kunna göra det hela sommaren för det är så härligt och dofftar så gott, och sen potatis sallad och hem gjord sallad, jätte gott.


``  vänskap är skör,ömtålig som kina porslin men ändå tålig som starkaste stål!.

Den kan krossas av en lögn eller ett svek, den kan raseras av att inte underhållas, om du tar den för givet så kan den dö om du unyttjar den så faller den samman!

om du finns där för din vän och stöttar denne, och får din vän att känna sig trygg så stärks den, om du ger lika mycket som du tar så växer den och frodas, till slut är ni bästa vänner, men ett enda snesteg , en enda lögn, en enda elack handling kan döda all vänskap ni byggt upp!

och det som en vänskap alldrig tål,är om du bryter emot de oskrivna reglerna inom vänskap!  


då var middagen färdig och barnen dom äter glass med jord gubbar och vatten melon och sen fick dom choklad ägg, och björnar.


och nu sover barnen och gubben åkt till jobbet och själv så sitter jag här och skriver och ska själv natta in snart..


sov gott ni alla!!



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards