miasolrosenmaria

Alla inlägg den 26 maj 2012

Av miasolrosenmaria - 26 maj 2012 19:30

Go morgon go morgon, satt kl,07,00 ute i utemöblerna och drack the var så skönt och härligt.


Men i dag så blir dt inge solande inte för det är sådan halv dant väder, men sammtidigt så är det väl bara bra för att kroppen ska få vila sig och hämta sig från solandet som jag abr ainte kan slita mig i från, skulle ha legat i dag om det hade gott, kan bara inte låta bli...


Kom på att barnen och jag hade ju mublerat om i vardags rummet för ett tag sen, och det blev så här när det blev klart och barnen var ju så duktiga att hjälpa till och bära och allt.






   



ja det blev ganska bra ändå , men svår mublerat är det med tanke på fönstrena och köks dörren som finns där också men det blev så här och det är bra och barnen var riktigt nöjda också...


natti natti..

Av miasolrosenmaria - 26 maj 2012 15:30

Tony fixade bilen som stod inne i garget, ladda batteriet och sen körde ut den för att byta däcket som var punktering på, och sen skulle köra in till örsundsbro och handla och hämta bensin.

så att han skulle komam hem.

Det är inte sant den här bilen hade han fått av en kompis och han hade sagt att det var bara att besikta in den och sen bara att köra..

men gubben ringde och kollade status på den och då visade det sig att det var en skatte skuld på den, men han var tvungen att åka in och handla i alla fall.

men han komm inte ända fram för bilen den stanande bara för att brommsarna tog i och det var fullt med broms olja som inte viste vart den skulle ta vägen.

så han fick promenera hem och det var 1,5 km. hem därifrån och han hann inte mer än inna för dörren och äta lite och byta om och kolla kläder och se till att ha med sig, för att börja cykla in till örsunds bro på 2 mil och sen ta bussen in till Uppsla för att gå till jobbet och köra 30 mil och sen ta bussen till örsundsbro i gen och cykla hem 2 mil hem i gen..  


Men hna har ju en kompis som han hjälpte till att hämta husvagn med i går som ska försöka hjälpa oss att hitta e biöl, men det var för tajt med tid så troligt vis så fixar det sig i  morgon.

Tråkigt nog så hade han en bil som han ska sälja som en annan person hyrde, annars så hade vi fått låna den.

men så är det tyvärr och det ska alltid hända oss av någon anledning.

men det ska väl ordna sig hoppas jag. 

vi får väl se hur det blir..  


ja här blir det youro wichon kontest med barnen, men det var ingen som jag fastnade för som sjöng bra, jo norge och grekland kunde jag tänka mig att vinna...


men barnen dom var så trötta så dom gick och la sig och jag fortsatte kolla och det blev sweige som vann hela..


ha en skön och underbar kväll..


natti natti på er...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards