miasolrosenmaria

Alla inlägg den 22 maj 2012

Av miasolrosenmaria - 22 maj 2012 14:15

I dag så blir det att vila kroppen från solen, vindarna var mycket svalare ute i dag så här blir det tvättning och städning som gäller, det måste ju också göras även om det är så bra väder i dag.


och har vikt en massa tvätt som legat ett tag som alltid blir liggande tills det är fult, hi hii, och i kväll så ska vi på vår schow som Tim och Hampus ska vara me dpå och uppträda, och Hampus var med det förra året men var då pack steit.


Så i dag så är det full fart som alltid..


Då har man städat, tvättat och hängt ut den, men fan va jobbigt när den vill åt ett annat håll i blåsten och jag åt ett, men fick upp den till slut i alla fall.


och har fixat till mig och simon är klar så nu fixa maten så den är klar när gubben och grabbarna kommer hem,för då är det bara att säta sig och äta och sen på studs till vår showensom dom ska vara me dpå och börjar kl, 17,00.


så vi ska vara tidigt där och sen träffa sabina och david, sen gubben hämta sebbe på stationen, så det är mycket vi ska hinna med på kort tid. men det går...


Men tyvärr så blev det ändringar som vanligt, men så är det när komunilationen inte fungerar som den ska, för Tim skulle vara kvar och hampus skulle hem sa hans lärare, men så det blev så att dom blev kvar för dom skulle äta där.


så det blev lite ändringar då..




Tim är med och dansar till Erik sade som dom mimade till...



 


Tim och dom andra 2 står i ern ring och ska före ställa glaset som han ska slå sönder..



 


Här spelar han trummor zz top som dom spelade..



 

 

Här syns han lite bättre  på trummorna men skägget är uppe så man inte ser honom riktigt där under... 


Då har man nattat barnen efter schowen som dom vart med på, och gubben sover en stund innan nattens körning,och själv ska jag slå ner mig själv i soffan ett tag och bara mysa och se om det finns något på dumm burken.


Och det var jätte kul att träffa sebbe som man inte ser så ofta nu för tiden, jätte kul att träffa min stora grabb, och jag älskar mina barn..        


Nej nu god natt på er och sov så gott...



 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards