miasolrosenmaria

Alla inlägg den 1 maj 2013

Av miasolrosenmaria - 1 maj 2013 13:30

uppe tidigt som vanligt och matade Elias och sen la mig en liten stund men det varade inte länge alls, sen gick jag upp och fixade med honom och sen tog jag duschen och klädde på mig och det var jätte fint och härligt väder, fikade och sen satt och mös i soffan och matade Elias och hade det skönt gubben var ute och höll på med bilarna som han skulle göra och om inte det passade en sådan dag som denna.


och barnen var ute dom med och det hade dom vart ett tag som sagt och jag kände för en promenad och fixade mig och gjorde allt klart innan jag klädde på Elia soch la honom i vagen och sen gick ja ut och då fick Hampus och Tim följa med och dom cyklade och Simon blev sur för att han inte fick följa med men jag ville inte ha me d3 stycken på vägen me dcykel, så han fick vara hemma me dpappa och hjälpa till med bilarna.


här cyklar dom bägge en bit bort.


   

Hampus


Tim

 

Och Elias i vagen.


 

såg vitsippor som började komma i dikes kanten.



   

ett hav av tussilago så härligt.


sen så vände vi och gick hemmåt och då ringde jag gubben och kollade om han hade telefonerna på och då svarade han och han var nog tvungen att komma och hämta mig för Elias han vaknade och började bli jätte grinig och jag hade ju en bit kvar att gå och det skule inte vara bra om han fick skrika hela dn biten.

så han kom och då fick pojkarna cykla hemåt själva men vi åkte bakom så vi fanns där hela tiden och det var dom jätte nöjda med.


sen hemma och tog det bara lugnt och satt här en stund när Elias ätit och sen fick jag honom i gen han var inte alls på humör och hungrig var han också, men promenad kunde man inte gå och inte långt i alla fall för han sover inte länge i vagen inte och så är det även  bilen inte mycket sömn där heller tyvärr.


så här blir det inte mycket gjort kan jag lova för han är ju mer vaken än sover och snutig och allt, vill inte ta någon napp heller men det blir väl bättre och han hålle rinte samma tider med mat och sova inte, ena kvällen kan han somna vid 20 tiden men andra blir det inte förrän 00,00 tiden på natten så varierande så det är inte sant.


men men det är ju som det ska vara när man har små bran inte ordentliga rutiner alls, hi hiii


ha de tså gött nu...


kramizzzz/ mia

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards