miasolrosenmaria

Alla inlägg den 5 maj 2013

Av miasolrosenmaria - 5 maj 2013 09:30

uppe och myste i soffan och barnen kom upp lite sega på morgonen, och satt och bara tog det lugnt i soffan med bolibompa, sen gick jag och la mig i gen en liten stund.


blev en duch och började plocka i köket och sen fikade lite och tvättade då som vanligt och barnen dom var ute och grejade, så skönt att dom kan vara ute i gen utan att bli så geggiga och skitiga.


hjälpte gubben kolla en bil som det läckte ut olja ur, så skulle kolla var det rann när vi hälde i oljan men det kom ingen och då sa jag att man kanske måste ha bilen i gång och då satte han sig och startade bilen och då bara forsad det ut olaj och det var inte dåligt kan man ju säga.



sen gick jag in i gen och tog Elias som hampus passade den lilla stunden.


sen åkte vi och handlade i enköping och det blev lite av varje men höl ju på att glömma det viktigaste som vi skulle handla och det var ju toapapper som var helt slut här hemma, ja vad ska man säga, helt otroligt att när man sk ahandla så hittar man alltid andra saker som man inte alls ska ha egentligen utan man plockar det ena efter det andra men inte det man ska ha, undrar varför det blir så när man ska handla..???  en bra fråga faktiskt.


sen hem och då tog jag Elias en stund och satt med honom i soffan och gav honom mat och sen fick pappa ta honom för jag ska börja med grytan som ska göras och koka ett tag..


   


sen blev det upp på övervåningen för att vika en massa tvätt och det var ju ett hav av detta, blir alltid liggande av någon anledning men man hinner inte med tyvärr och sen när man tvättar varje dag så blir det mycket.. hi hii

ja man har ju och göra också då kan man ju gott säga..


sen läx läsning av barnen och lite wii spel och sova för dom som ska upp i skolan, inget på tvn som vanligt bara ishocky som jag är sååå ointresserad av så jag tog datorn och försökte få in via ply då för att kunna sitta och titta på något i alla fall.


så gubben fick hjälpa mig instalera in det och jag skriva in uppgifter och fixa konto, men inget ville fungera och han var tvungen att åka till jobbet så jag försökte själv och sen fick jag i gång det och då kollade jag vad som fanns för filmer och annat.


så det bleb jägarna 2 som jag satte i gång och kollade på medans jag satt me dElias och hoppas att han somnar snart.


ha det gött


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards