miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 maj 2013

mys

Av miasolrosenmaria - 12 maj 2013 21:45

Vaknade tidigt och satt med Elias och efter det så la vi oss i min säng och sov så gott sen vaknade han i gen efter någon timme och då var det byta blöja och sen sätta oss tillrätta i offan.

och sen in i dusch för han hade spytt ner mig så då var det bara duscha och fixa kläder och se glad ut..


sen så skulle jag klippa Hampus som inte ville i går, för han fick inte gå ut förrän det var gjort och det skulle göras i dag innan månad så var det bara med det.


ja Hampus nyklippt och ny duschad och är ute nu och ska greja och skjuta pil antar jag..

 


sen fika lite med the och smörgås och sen satt jag mig i soffan i gen och bara var i dag så skönt faktiskt och det blev ingen tvätt maskin i gång i dag inte, den fick vara i dag.


så i dag gjorde jag inte mycket alls, men gubben fixade där ute och grejade och tog Elias i mellan åt och sen satt vi och pratade om lite i sommar vad vi sk göra och så, sen höll han på med över våningen och grejade och hamrade med något.


sen skulle jag göra middag men det var inte lätt när Elias har vart omöjlig hela dagen så gubben tog ut honom i vagnen för att se om han skulle somna för han var ju såå trött men vägrade sova och somnade så fort han skulle äta så det gick inte det heller.

så det blev pommes och kött som till lagades och medans pommes stod i ugnen och köttet färdig stekt så fixade jag ut bilder till barnens kontakt böcker som jag skulle skriva i och även sätta i bilder om helgen.

och det var klart så duka och sen ropa in hela gänget där ute, men Elias han hade ju inte somnat där inte var hur pigg som helst ju och hungrig som bara den för gnällig och tjurig då.


satte mig i soffan och där satt vi sen och mös och kollade på tv och barnen var ute med gubben och grejade en stund till sen kom dom in och då bolibompa och natta in för kvällen för att komma upp i morgon till skolan..


ha det så gött nu för ska själv natta in mig själv nu..


    

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards