miasolrosenmaria

Alla inlägg den 24 maj 2013

Av miasolrosenmaria - 24 maj 2013 23:00

uppe tidigt och ge elias mat och sen gick vi och la oss i gen för att sova, var såå trött sovit skit dåligt med tanke på förkylning som kom snabbt i går kväll natten.

inge kul alla och barnen dom var uppe och fixade med frukost och klädde på sig och väntade på gubben för att åka till skolan.

efter ett tag sen så blev det gå upp och då satt jag i offan och kollade på nyheter som bara är och kolla på så det är ju såå roligt när det går om och om i gen med samma saker, men har inget val tyvärr ska skaffa boxer sen någon gång så jag får mer kanaler men det får vänta tills det finns pengar för det då, det är inget jag prioterar just nu i alla fall.

sen tog jag en dusch och klädde på mig för gubben skulle komma och hämta mig och även simon från skolan och åka in till uppsla.

men när han var och hämtade simon så pratade jag med gubben i telefonen och han sa att dom skulle prata med honom så han skulle ringa tillbaka sen och han ringde så berättade han att simon hade blivit lurad att klättra up på en hög ställning och hoppa ner med en volt ner i sandlådan som är väldigt hård sand.

och han hade varit väldigt medtagen och shockad när dom hittade honom liggande och hade slagit i ryggen fruktansvärt, ja det hade ju kunnat hänt värre att han brytit nacken så fruktans värt och dom ringde inte ens oss föräldrar om detta utan väntade på att gubben skulle komma och då hade dom varit hos skolsköterskan och kollat simon och bara sagt till gubben att om simon klagar över att han har ont eller börjar må illa så ska vi ringa sjukhuset inget mer än så.

och jag viste inte vart jag skulle ta vägen för jag blev så förbannad så jag skakade där hemma och sa bara att han ska inte gå till skolan någo mer nu, nu får han vara hemma resten av skol tiden för de thar hänt så mycket sen han började, han blir slagen och retad och allt så han vill inte gå till skolan heller och det ska komma från en liten 7 åring, så fruktanvärt måste jag säga mår skit dåligt för min lille son ska behöva uppleva detta så tidigt i skol åldern.


sen åkte vi till uppsla och jag ville till IKEA för att kolla lite saker som tim och hampus ska ha i sina rum och sen blev det att vi åt där på en gång för maten är ju billig där och efter det så blev det lite handling och sen hemåt och då mys i soffan och kolla på lets dance och gubben åka till jobbet.


ha det gött.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards