miasolrosenmaria

Alla inlägg den 15 maj 2013

Av miasolrosenmaria - 15 maj 2013 08:45

uppe tidigt och elias somnade om och själv så la jag mig i gen men det blev inte alls länge kan jag lova, hann ju somna men vakna lika fort i gen.

satt med honom i soffan och kollade på nyheterna då som var och sen efter ett tag så somnade han i gen och då la jag ne rhonom i sin säng och började plocka i hop kläder till mig och sen in i duschen och fixade mig.

sen plockade undan från vardagsrumms bordet och på bänkarna i köket där det låg fan så mycket reklam som jag inte vill ha.

så dom åkte i sopporna då.

sen vaknade elias i gen och då satt jag och gav honom mat i gen och sen fick han sitta i beby sittern för jag skulle gå och fixa the och smörgås till mig och satte mig i vardags rummet och åt.


efter ett tag så hade han ledsnat så då fick jag ta upp honom och byta blöja och sätta mig i soffan och kolla på tv och mysa me dhonom och det blev hem till gården och sen fortsatte tvn.


sen kom dom hem och barnen hade haft fullt upp på skolan tim kom och visade att han fått hem ny läs läxa och sen tog fram kontakt boken också, själv började jag med maten som skulle göras och det belv makaroner och kött färs sås och medan jag gjorde det så passade hampus elias som låg i vagen och tim läste läxan en snabbis.


sen middag och efter det så fick simon sätta sig och göra sin läxa för han var hellre ute och grejade så det var ju bara att ropa in honom då.


sen läste tim i gen och jag började plocka ur disk maskinen och plocka i den och sätta i gång sen torka bänkar men elias var jätte grinig så han fick jag ta och då hjälpte hampus mig att torka bänkarna och disk bänken och tim dammsög och sen efter det så låg hampus med elias i min säng efter att han ätit och då skurade jag golven och sen gjorde jag en anmälan för simon till landslag fotbolls skolan som han vill så gärna gå på så nu är det gjort.


sen blev det wii spel för grabbarna och halv åtta hos mig och kl 8 hos stjärnorna och sen sova.

själv satt jag och kollade på en kriminal serie som började i går och efter det så blev det sängen som väntade..


kram kram och ha en skön dag....      

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards