miasolrosenmaria

Alla inlägg den 13 maj 2013

BVC

Av miasolrosenmaria - 13 maj 2013 19:36

Då var man upp tidigt och då menar jag tidigt, kl är 03,30 och ge Elias mat och sen så somnade han och då la jag mig i sängen och sov själv.
sen vaknade han i gen vid 07 tiden och bytte blöja och matade honom och satt och kollade på nyheter eftersom det inte fanns så mycket att kolla på för mig.
efter ett tag så somnade lill plutten och då passade jag på att gå in i duschen och fixa till mig och sen klä på mig och fixa mig helt och hållet, sen ringa habiliteringen och fixa en tid för att söka vård bidrag men då var det inte hon utan en ny person.

sen ringa soc för att få lite svar på frågor som jag vill ha svar på hur man ska göra när ens dotter är 18 men inte bor här utan hos sin kille, men har adressen hos mig och hon bara säger till mig betala det och det för jag har försörjningsplikt tills hon är 21 och studerar, men hon kan betala kläder, bio och gå på krogen.mm men läkarbesök ska jag betala och hennes mediciner, därför vill jag ha svar på om jag verkligen är försörjnings pliktig när hon inte bor hos mig, men ingen svarade för det är ju sådan kööö för dom kör ju som alla andra med att tryck på 1 om du ska dit och 2 om du ska hit, bla blaoch sen får man stå i kö och vänta på sin tur då ledsnade jag. huuummm

sen ringa gubben och kolla vad han är för att han ska hämta mig för ska till bvc i dag med Elias...

Gubben hemma och då fikade han sen fixa till i bilen och även här inne då casper ska vara hemma med tanke på värmen.
sen drog vi i väg och skulle hämta Tim och Hampus först innan.bvc, och dom.höll på att träna på chowen som dom ska uppträda med sen.

då var vi till bvc och grabbarna följde med och hjälpte till att bära lite ocg gubben skulle fixa ett ärende på en gång, och det gick bra med vägning och mätnibg allt var jätte bra och ligger precis på sin kurva i allt och det är så skönt.
Sen var det vaccinet som skulle tas i båda benen och det var inte bra gu va han skrek och såå svår att trösta men till slut så tog han bröstet och blev lugn.
sen.åkte vi.och handlade för grabbarna ska till fyris hov i.morgon med skolan, och ska ha matsäck med sig.
sen hämta simon i örsa.

Simon sitter i stolen i bilen och är på väg hem och då var det göra ugns pannkaka och äta middag men sen började Elias gråta och skrika hysteriskt och det blev jätte jobbigt för han var så svår och otröstlig, spelade ingen roll vad jag gjorde eller hur lugn jag var men satte mig i soffan och då blev han lugnvoch sen försökte få honom atg äta men svårt för han började i gen. , men sen gick det bra och han var hur lugn som helst och sov lite också.
sen blev det mys i soffan.med barnen och kolla på filmen som kom i brevlådan i dag och den heter zambezia och bara har det skönt.


Ha en.jätte skön och härlig kväll
kram.mia

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards