miasolrosenmaria

Alla inlägg den 31 maj 2013

Av miasolrosenmaria - 31 maj 2013 11:00

upp tidigt och ge Elias mat och sen gick och la oss en liten stund till och den här natten har varit bra och skön i alla fall fått sova lite bättre en förra så skönt.


sen vaknade vi i gen och då gav jag elias mat och sen blev det duschen och göra mig i ordning för skulle in till uppsla sen  till kl, 12 för att klippa mig och sen fixa klappar till Hampus som fyller år i morgon då.

så gubben kom hem och hade sovit i bilen så det var ju bara väcka honom då och sen så frågade sebbe om dom skulle med in i stället för vara här i skogen, så det belv att alla åkte in och släpte av grabbarna i stadsparken så dom fick leka av sig där medans då och vara med sin store bror och umgås med honom.


så drog vi till sitty gross där jag skulle klippa mig på ny öppnade stället och kom in sista minuten då, buhh


sen efter det så blev det åka med bilen till verkstad för att kolla om dom kunde fixa olje grejen som gör att det bara rinner i genom, så vi stod där skit länge och jag satt i bilen och det var ju hur varm som helst för elias och mig så jag packade i hop saker och sen gick jag i väg och då blev det till citty gross för att gå in på H & M och kolla efter ett billigt linne för jag var så KOK HET och svettig.



promenad mot Ikea sitty gross..

Bild: Promenerar mot Ikea eller city gross


Foto


när jag väl hittat ett linne som jag köpte så gick jag och bytte om på toalett och även bytte blöja på Elias då, sen gick jag och köpte mig en dricka och bara satte mig i den svala byggnaden och bara mös så fridfullt och mådde så himmla bra av att kunna gå som jag ville, fan va gött det var kan jag lova tänk att bara kunna bo så man kan traska ut utan att se dessa djävla skogar och åkrar som man gör hemma hela dagarna..


sen ringde jag gubben för att höra hur det går med bilen som jag är leds på och dom höll på med att fixa någon vätska som skulle täta pckningen medan man körde men det tar ju några dar då så han skulle komma sen när dom var klara, sebbe ringde och kollade hur det gick och det var inga problem med barnen eller något bara lite frågor om glass och när vi skulle komma då annarars lugnt.



Här kommer kompaniet från stadsparken...

FotoFoto


sen blev det ica maxi och handla och sen hemfärd och stanna mellan åt och fylla på den där djävla oljan fy fan va leds jag är på detta med bilar alltså, det spelar ju ingen roll vad vi har för bil ny eller gammal samma djävla skrot lik förbannat.


Jaha vi har redan 6 bilar som bara står och inte görs något med och efter helgen så blir det en 7 de och vi är UTAN BIL HELT OCH HÅLLET I GEN, konstigt va.. FY FAN VA LEDS JAG ÄR VET FAN INTE OM JAG SKA SKRATTA eller GRÅTA LÄNGRE.

Inte ubdra på att man mår skit hela tiden vet inte om jag ORKAR MED HELGEN har tappat lusten helt för allt TYVÄRR



sen hemma .



Sebbe, tim och simon spelar wii och har jätte kul.

Bild: Sebbe, tim och simon spelar wii och har jätte kul.


 
 
Hampus och jag ska spela kort löjliga familjen.
 

Bild: Hampus och jag ska spela kort löjliga familjen.




Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards