miasolrosenmaria

Alla inlägg den 20 maj 2013

Av miasolrosenmaria - 20 maj 2013 11:15

vaknade tidigt och satt med Elias och gav honom mat, sen kom tim och frågade om det var dags att gå upp och det var det, så dom gjorde sig i ordning och fixade med frukost och allt och sen klädde på sig och gick ut som dom har börjat göra nu på morgonen att vara ute och vänta på pappa.

sen drog dom i väg till skolan och jag sov en stund för att sen vakna och då satte jag mig i soffan noch knäppte på tvn för att kolla nyheter då som är det enda man kan se på morgonen.

sen när Elias ätit klart så fick han sitta i sin bebi sitter så jag kunde gå in i duschen och göra mig i ordning för gubben kommer och hämtar mig sen för att jag ska följa med Hampus till tandläkaren som han sk atill kl, 14,00 så det blir efter skolan då.

så jag gick in och hämtade dom och så drog vi i väg och det gick så där hos tanläkaren, som vanligt när han inte vill så då gör han inte det som är så enkelt , men för andra så är det enkelt att sätta sig där och öppna munnen och göra det som ska, men tyvärr så är det inte så lätt för andra och absolut inte för min son i alla fall och har man diagnosen autism spektrum så blir livet så mycket svårare när det gäller sjukhus och tandläkare ,mm.

så är det och det får man ta.


sen drog vi till media market och kollade på tv som vi behövde för den börjar balla ur där hemma och vi köpte en då som kostade 1600:- det fick duga för nu har vi så mycket annat som ska betalas också och det är födelsedag och dop så det blir bättre nästa gång då man inte har så mycket annat som kostar.


sen handla lite och hämta simon och hemfärd och då satte hampus i gång med att plocka undan wii och dvn, och boxern och sen ta bort tvn från plattsen och han var så duktig så han dammsög och torkade där också.


sen äta middag och efter det så koppla in tvn då som var ny och bara softa och ta det lugnt då och kolla på tv och sen natta in barnen och jag satte mig i soffan med elias och ska vänta på att han somnar så jag får lägga mig..


natti

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards