miasolrosenmaria

Alla inlägg den 11 maj 2015

Av miasolrosenmaria - 11 maj 2015 22:00

god morgon gott folk ja uppe tidigt som vanligt och trött är jag, känns som man inte får någon sömn, men man måste ju upp för att se till att hampus kommer upp och sen fixa frukost till honom och skriva i kontakt boken och se till att allt är med i väskan.


och sen så få i väg honom i taxin och sen så började dom andra 2 komma upp vart efter och dom fixade frukost och jag satt i soffan och bara tog det lugnt med elias och sen så vänta på att dom ska komma i väg till skolan och då gick elias och jag och la oss och sov en stund faktiskt och det är ju så skönt att kunna göra det tycker jag.


och så blev det duschen och elias han satte sig och kollade på tv och mös sen stund och så fixade jag med tvätt som skulle i maskinen och få i gång den och sen byta på elias och klä på honom och sen plocka fram lunch till honom som skulle tina lite grann.


ja tyvärr så är det så här man känner sig och det gör jag tyvärr varenda dag, för det är ingen som hör av sig till mig eller något, bara jag som ringer och ringer och kollar hur det är och så.


Det är väldigt trist och sorgligt att ingen hör av sig till en , man måste vara väldigt osynlig.
Men så är det . Märkligt måste jag säga .


Diska ska jag göra , för att jag var såå djäkla dum och lämnade i går kväll för jag bara orkade inte ta den i går helt enkelt, men det är jag som får lida och se sen i dag och jag har ju som helst ingen luft alls att ta den nu heller, men MÅSTE . Suck



Ja och Elias han har fullt upp med att se till att man har att göra i dag .





i dag är jag verkligen inte alls på humör stått i kö på skolverket och kollade faktiskt upp om detta med klassförälder som tyvärr är skolans eget påfund och som inte är något tvång och som ej finns i regelverket.
så det MÅSTE man inte ta på sig eftersom det är frivilligt och kan inte tvingas på detta.

ja här blev det lunch till elias då.



ja den här dagen den gick fort kan man ju säga och simon han drog till fotbolls träningen och sen så syklade hampus också dit och kollade på, och jag fixade middag och elias han hjälpte till att duka och var så glad han.




och sen så blev det middag och då åt elias och tim och jag så fick hampus och simon äta när dom kommer hem, och simon skulle duscha också efter träningen.


sen blev det tv och bara vara en stund och så göra sig i ordning för kvällen och sen sova och jag satt uppe och bara tog det lugnt och hade svårt att sova var så upprörd så tog ett tag att varva ner.


men det blev i alla fall sängen som drog så natti natti och sov så gott och kramas mycket och sköt om er.


kramar / mia   




Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards