miasolrosenmaria

Alla inlägg den 15 maj 2015

Av miasolrosenmaria - 15 maj 2015 21:15

ja då var det ny morgon och fredag och i dag så känns det inte för något alls, men upp i alla falltill slut och duscha och klä på sig och fixa till mig , sen blev det frukost te och smörgås och bara slappa stun för att sen fixa till elias.


för att sen gå och handla och tim följde med och skulle hjälpa till och när vi kom ut så började det så klart att regna lite grann, och blåste väldigt mycket också på det, men sen när vi skulle gå hem så vräkte det ner och var inte alls något vidare väder att gå i men måste ju hem så klart så det var ju bara att traska .


sen lunch till barnen och dom gick ut i gen och var ute hela dagen fast det var så kyligt och regningt men det är bra det också tycker jag i stället för att sitta inne med spel hela tiden.


och elias han somnade en stund på eftermiddagen och jag tog det bara lugnt med en kopp te och satt vid datorn en stund under tiden, men hann inte så mycket eftersom han kom upp efter en stund och då satt jag med honom i soffan och då somnade han i gen så då blev jag sittandes där för var ingen i de att lägga honom i gen.


så när han sen vaknade så blev det dags att börja med middagen som skulle vara pommes och stek kött och stark bea sås, och barnen gick ut i gen och var ute en bra stund, men sen kom dom in och var dyblöta alla 3 så dom klädde av sig och gick in och tog en varm skön dusch och jag nattade in elais för natten.


Och efter middagen så hjälpte hampus till med att hänga all tvätt och Simon hjälpte till att fixa köket och jag diskade , Tim han städade golvet från alla leksaker så duktiga dom är och sen hjälpte tim till med Elias att sätta honom på pottan och sätta på blöja. dom är så gulliga.


Och nu så myser vi i soffan tillsamman och kollar på tillsammans och tittar på lets dance på 4 an.


och medans jag satt där så fick jag så fruktans värt ont i magen och det var riktigt jobbigt och blev samtidgt dålig och ville inte ha något alls, ochjag frös och bara ville värma mig och tim gav mig en filt så ja jag satt i alla fall och kolade klart på lets dance och efter det så gickvi och la oss och det behövde jag verkligen .


så natti natti och sov så gott nu och va rädd om varan.


kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards