miasolrosenmaria

Alla inlägg den 14 maj 2015

Av miasolrosenmaria - 14 maj 2015 20:45

ja då var det ny morgon och kan ju säga att man är väldigt trött och känns att man satt uppe sent och sovit bara några timmar, och så kommer barnen upp och säger att dom är trötta fast dom gick och la sig 22,00 och jag gick och la mig 01,30 lite skillnad. hahahaa


men gick upp i alla fall och duschade och klädde på mig och sen så tog det lite lugnt och slappade lite för kände inte för något alls egentligen .


men jag fixade i alla fall nya omslagsbilden på fb.


Miia Anderssons foto.


och min profil bild.


Miia Anderssons foto.


ja men lugn morgon och tim han rullar boll med elias och har kul.





sen så lessnade elias och då ville han sitta och vila och satte sig på bollarna i hörnet och bara var en stund, så rolig han.



ja sen så var det byta på elias och klä på honom och han satte sig på bollarna i gen men ville inte vara med på bild så klart utan försöker gömma sig , lite svårt då.. hi hiii



hahaaa tim gömmer sig bakom telefonen .



Ja så här ser det ut när man lämnar disk i två dagar och jag har fan bara inte orkat, och jag som alltid diskar kvällen före för att ha rent på bänkar och diskbänk när jag kommer upp. Men jag får ju dock skylla mig själv som sparat .
Det är bara att ta tag i mina horn och ett djävlar i namma och ta tag i det nu i stället.



Åååå vilken härlig morgon jag har , här kommer hyresvärden och 2 gubbar som ska såga ner träd och nu är det ju så här att ho är ju dock ryska och pratar inte mycket svenska och inte så bra engelska och så lilla jag som kan varken det ena eller det andra . Hahaaa så måste då försöka göra mig förstås och prata dem lilla engelskan som jag kan komma på och sen gå till ena grannen , hahaaa som är kineser och förklara att drt ska sågas ner träd som kommer på deras tomt om det går bra och då kan jag dom inte heller svenska så ja det var inte lätt . Ja fan va roligt man ska ha det i bland .
Tur man inte går och gömmer sig i alla fall , jag försöker ju så gott jag går med min knaggliga svensengelska.




Här ligger det fullt med grenar som han fällt



här har han kapat ner kronan och står och kapar liten bit i taget .


Miia Anderssons foto.


ja det är ju en djäkla tur att man inte sover natt, för då hade man inte fått mycket sömn i dag inte .. hihiii




då var det träden fälda redan.



Ja det blev en väldig skillnad får jag säga



ja dom gjorde rent och snyggt efter sig och kapade av alla grenar och slängde i släpet som dom hade med sig och körde i väg och sen hämtade mer, och fixade staketet som rasat och gjorde snyggt hos grannen som dom hade rasat lite grenar också.


så här såg det ut hos grannen .



Ja så här kan man också göra när man ska såga ner grenar , bara kliver upp och ställer sig på gren och inga band eller något , såg verkligen läskigt ut .




sen blev det ställa mig och ta denna disk som inte vart gjord eftersom jag var hela tiden och kollade dom och fixade med kaffe åt dom, och sen så kom grannen och började prata för fullt och komentera och allt och det stod inte på våran tomt och ja allt var bara så negativt .


och så blev det middag som skulle göras som tur vaqr så hade jag allt kart efter i går så det var ju bara att värma och äta, så skönt att ha det så i bland.


sen blev det bolibompa med elias och så natta in honom och så bara ta det lugnt och kolla på en film med barnen och det blev spirit och lite ships och bara ta det lugnt.


Ja nu så är det sängen som hägrar och kudden som huvudet vilar på och dax att sova , natti natti på er .


ta hand om varann, krmar / mia.   





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards