miasolrosenmaria

Alla inlägg den 16 maj 2015

Av miasolrosenmaria - 16 maj 2015 21:30

godmorgon och i dag så skiner solen och det piggar ju upp en och man blir lite gladare liksom , men in i duschen och klä på mig och sen fixa lite med frukost och sen kom tim och frågade om en kompis kan komma som hade ringt på hans telefon.


så det gick ju bra och så åt jag frukost och så fixa med elioas och han grejade med sina klossar.




tim.



vi giick sen till lekparken och grejade och simon var också med där och grävde i sandlådan.






sen så gick vi hem för vart lite tråkigt att vara där och då undrade tim om vi inte kunde sätta upp poolen så dom kunde vara ute eftersom det var så bra väder.


så det gjorde vi och han la sand i några hål och sen plockade vi fram allt som skulle vara till poolen och så började vi sätta i hop den och kämpade med alla dessa grejor.



sen så blev det lunch och efter det så somnade elias och då satt jag och tog det bara lugnt men var väldigt irriterad över saker och vad som man ser och känner här omkring.


så jag satt och skrev av mig på fb om allt hur jag tyckte och kände och hur jag ser .



fan så djävla leds jag är, men som sagt det är ju Knutby man bor i och man ser ju och lär sig mer och mer .
man känner att man bara gör fel och är som pesten , som i tordags så var hyresvärden här och hon hade med sig 2 gubbar som sågade ner 2 träd och då djävlar så pratar ena grannen på som bara den och allt är bara fel och som dom gör, och nu är det precis som det bara går runt i hela djävla Knutby och snackas vilt om detta antar jag och i dag var jag ute på tomten och man ...känner plickarna i ryggen fast jag har inte gjort ett djävla fel alls, jag hyr bara här men det är ju så tyvärr i lilla Knutby snackas för fult om allt och alla förstår jag och nyfikna i en strut.
har bott på trevligare ställen där man i alla fall känts sig välkommen och man hjälps åt och pratar och så, men fan inte här inte här håller man sig för sig själv och stänger in sig och bygger in sig.
så var det med det .



och sen så blev det middag och tvätt som skulle hängas och disk som skulle diskas, och elias han satt i soffan och hade fått choklad bit och mös och han har dock sin egen lilla stil då.. hi hii



tim hade bäddat en madras på golvet för en kompis som ska sova över och där hade ju elias lagt sig bara så där och skulle sova.





sen så blev det natta in elias och barnen satt uppe och åt godis och spelade tv spel och jag satt och kollade på en film som jag inte hade sett alls och var helt oöppnad.



ja sen när den var slut så var det bara att natta in och lägga sig och barnen gjorde sig i ordning för natten också, så nu såsänen och kudden som väntar.


sov så gott, kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards