miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 maj 2015

Av miasolrosenmaria - 12 maj 2015 18:30

god morgon på er up tidigt och i dag var jag verkligen trött och var nästan att jag inte hörde klockan när den ringde på morgonen , men jag kom upp till slut och hampus var vaken när jag kom upp och kollade om han vaknat av sin klocka.


så det var bara att gå ner och fixa med frukost till honom och sen skriva i boken och sätta i gång tvn så att bolibompa är på när elias kommer upp, som sover fortfarende, men brukar komma upp här snart vid 7 tiden.


och sen så var det ut med hampus i taxin och så var han i väg, sen så satt jag och mös i soffan med elias och kollade på tv och så kom dom andra 2 ner och fixade med frukost och så kollade sina väskor och allt sånt.


sen när dom kom i väg till skolan så gick elias och jag och la oss och sov en stund och det behövdes faktiskt eftersom jag var så trött och höll på att försova mig.


sen upp och då duschen och klä på mig och så fixa med tvätt som skulle tvättas och sen fixa te och sätta mig och koll apå tv och bara vara en stund och så blev det lunch till elias och sen greja oc kolla vad jag ska göra för middag och så.


elias han åker på sin bil han .



sen så kom barnen hem och då började jag göra i ordning kak deg till drömmar som vi ska baka för att ha till skolan i morgo och sälja på cafe som dom ska ha i morgon när dom har knutby. com som det heter där alla klasser gör något och säljer något och man får gå och se i deras klassrum där dom visar vad dom jobbat med och så.


så det blev  3 sattser deg och massa drömmar som skulle rulas och gräddas.


och tim han sitter med sin telefon.




och elias han ska klättra som vanligt .





ja det tog sin lilla tid med kokorna som ska gräddas och tim han drog ut och där stod jag med kakor som ska gräddas och samtidigt fixa middag , ja så blir det.


och en plåt höll jag på att glömma , men som tur så klarade dom sig utan att bli brända. phuu.


ja så blev det middag och sen tv mys med elias till bolibompa draken och så göra i ordning honom för kvällen och fixa välling och natta in honom och samtidigt kolla på halv 8 hos mig.


så bay bay och hoppas p en skön och härlig nattsömn.


kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards