miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 25 mars 2016

fortsättning mitt liv

Av miasolrosenmaria - 25 mars 2016 22:15

ja då har jag träffat min mamma och det kändes en riktig lättnad och härligt, och jag fick lite gardiner sånt till mitt hem, jag trodde ju det skulle bli såå bra som en mor och dotter grej liksom, för det var ju det jag hade hoppats på och längtat efter.


men tyvärr så blev det inte alls så som jag hoppats i alla år och levt på , så jag blev ju jätte besviken och börja känna mig värdelöas och undrase vad jag hade i detta liv att göra för jag var ju inte direkt välkommen om man säger så , undrade varför man föder barn när man ändå inte vill ta hand om dom utan bara lä'mnar för vind och våg så där , hur kan man göra så liksom, det är så mycket tankar och funderingar på detta , för det var ju inte bara hon som lämnat utan min så kallade pappa gjorde ju det också inte undra på att man inte känner sig så väldigt älskad och välkommen när ingen vill ha en.


sen har hon ju skaffat sig en unge till, som är havsyster till oss, och som grädde på moset så heter ju hon också maria av någon anledning, hur fan nu man kan ha 2 barn som man fött och så kallar man dom för samma namn liksom hur fan låter det och vem i helvete gör så, ja det blev ju väldigt konstigt om man säger och man undrade hur hon tänker och hon måste ju ändå komma i håg att hon redan har en dotter som heter så, eller vadå liksom.


ja jag förstår om ni har frågotr och undrar , men tyvärr så har jag inget svar alls på detta för det har jag inte fått, men man kan ju verkligen undra vad hon har i huvudet och om hon är knäpp eller något, men nu är det ju så.


och kontakten var ju si och så hon hördeju inte direkt av sig själv utan var ju mest jag som gjorde det och det dog ut lite , men lite hade vi väl men jag kände mig inte riktigt hemma där med henne , för kände att hon inte ville ha mig och det kunde alldrig bli mamma dotter , och det sa hon också själv till mig så det var bara så, men när man gick med henne där hon bodde och skulle handla eller något så fick vi höra vad lika vi var , och trodde nästan vi var syskon och inte mamma och dotter precis, och många blev ju chockade av att hon hade fler barn än den som hon hade hemma .


hon berättade för mig att halsystern har många problem för hon har vart med om mycket hemska sakersom liten , för mamma hade en annan karl tidigare och han jobbade inte vad jag fattade av dethela utan var hemma och söp och drack och hade folk hemma , medan hon fick jobba och jobba för att få in pengar till mat, hyra och räkningar, men hon viste inte vad som försig gick där hemma när hon var på jobbet om dagarna.


ja maria som hon hette halvsystern hon va väldigt liten och det var inte hennes pappa heller, han kollade på porrfilmer och lät henne titta också och även hålla på med honom och han förgrep sig på henne flera gånger och även andra vad jag förstod, och mamma kom tydligen hem tidigare en dag och fick se vad som hände där hemma , för han hade flera människor där av männ och kvinnor och mamma såg att han var otrogen och fick även veta då att dottern hade fått hålla på .


så hon tog dottern och tog sig därifrån , det berättade hon för mig, men jag träffade inte dottern så mycket så jag lärde alldrig känna henne något direkt, bara att hon var riktigt elak och bestämde det mesta och lydde inte alls fick göra som hon ville , skrek och gapade om hon inte fick.


fanns inte en enda regel för henne , så mina tankar är i bland hur skulle jag haft det om jag bott hos mamma och hur har jag då varit i dag , det är en bra fråga som man kan fubdera över i bland, som jag ser det så hade jag nog inte haft det så mycket bättre i alla fall.


för mamma själv bodde inte hemma hos sina föräldrar utan hos hennes farmor och farfar bodde hon mest hos när hon var liten , så man funderar ju vad och varför , så märkligt måste jag säga


sen jobbade mamma på ett sjukhus i uppsala tror jag det var och min farmor hade tydligen hamnat där för hon hade vart dålig och mamma kände i gen henne , men min farmor kände inte alls i gen mamma, men mamma var så hatisk och tyckte väldigt illa om min farmor och hon hade tagit ut farmor i rull stolen , och hade velat släppa rullstolen i backen så farmor kom i en olycka, det berättar mamma för mig, men jag var ju liten och bode någonstans i landet för hon fick ju inte veta vart vi bodde , vi flyttade ju runt och jag vet själv inte vart jag bott under barndommen .


men nu slutar jag för denna gång för nu så ska jag mysa i soffan med barnen och kolla på tv och bara vara med dom älskade barnen som jag har.


sköt om er nu ordentligt.


kramar / mia   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards