miasolrosenmaria

Alla inlägg den 8 juni 2012

Av miasolrosenmaria - 8 juni 2012 15:30

Ja jag var ju där varje dag och bara pratade och hjälpte henne ch städade ofta där för atthjälpa henne och sen med hennes son, när han bara låg och skrek å tog jag honom och sövde honom och då var han hur lugn som helst, sen så började hon jobba på ngon pizzeria och då hade jag honom sovande hos mig så d hade jag 3 barn, så jag tog hand om honom också hemma hos mig.

jag ställde alltid upp varje dag och hela tiden.

jag hade faktiskt inte tid med mig själv, men jag mådde skit dåligt i mellan åt, och då ick jag i väg och bara var för mig själv många gånger efter tt min son föddes och jag pratade mycket med henne som jag var hos mycket så vi delade allt som berörde oss ochvar jobbigt med.

jag kände mer och mer att jag var inte värd något som jag hade känt under min barndom och tonåring, ville bara bort och sen hade jag även hamma hosare när min älsta var lten och hon fannas även kvar efteråt och då blev det att hon var mer kontakt person för mg så att fick lite egn tid med henneoch bara gick ut och fikade och allt möjligt och jag gick även på mamma grupp med min älsta och även med andra sonen och där träffade manju andra mammor också och det var kul.

vi gjorde så mycket tillsammans och lagade mat och gick ut på promenader, mm.

vi hade jätte kul i hop.

mitt liv började kracha mer och mer, för jag började bli mer och mer hemma och hade jätte svårt att konsetreara mig höll på mycket hemma att tapetsera och måla om allt som ara gick, det enda jag gjorde var att gå på syjunta på kvällen med dom som gick på mamma grupp.

men jag tog så mycket hemma med barn och fick inte sova på nätter, hade jätte jobbigt ed andra sonen vägrade sova på dagen och ävn på kvällen,fick kämpa hela tiden med honom.

fick ligga på rygg och ha honom på magen och ligga där och sjunga och vagga honom tillsa han somnade , det var jätte jobbigt och jag fick inte någon hjälp med honom utan jag fick ta allt.

jag fixade allt på morgonen  sen städa, tvätta och laga maten och diska och sen natta barnen och sen förska hinna med mig själv och det gjorde jag inte så mycket..



 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards