miasolrosenmaria

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av miasolrosenmaria - 28 juni 2012 19:15

Så jag var på sjukhuset och had ejätte kul och trevligt där och flytta hem där jag hade bott det vägrade jag för han bodde där men jag vägrade även om han flyttade.

men jag började få gå ut lite mer och gå på stan och handla och greja, vi gick några tjejer och åt på stan och hade jätte kul.

sen efter ett tag så fick jag besked om att jag fått en lägenhet som jag fick titta på och den tog jag direkt och skrev kontrakt och allt, den behövdes tapetsetras om och sånt men jag sa att det gör jag själv, så jag åkte hem till min egen lägenhet på helgerna och det var sammtidigt skönt men jobbigt.

jag åkte och träffade mina barn varnnan vecka men i bland så orkade jag inte, och den familjen bara sa att jag var inte frisk och skulle ta hand om mig själv och bli frisk innan jag fick hem mina barn, och det fick ta den tid det skulle, sen spelade det ingen roll hur jag bra jag själv tyckte jag mådde dom fick en verkligen att sjunka och tänka att jag är nog inte bra och tyckte att dom hade rätt och allt.

dagarna forstasse jag delade rum med en jätte gammal dam som var hur snäll och go som helst, jag målade en tavla till henne och hon blev jätte glad vi pratade om allt möjligt även om hon bara vara över 80 så hade vi jätte kul och vi pratade i telefon och skrev brev till vannan det var jätte kul.

jag träffade en kille som bodde åt samma håll som jag så jag brukade sammåka med honom när han skulle hem till sig för han hade bil.

och det var jätte kul och hade jätte kul i hop, var mycket tillsammans på fritiden jag testade köra bil med honom och det gick skit bra och var hur roligt som helst.

jag hade alldrig haft så djävla kul som jag hade med hon damen och med killen.

jag blev utskriven och flyttade hem till min lägenhet och det kändes så djävla bra, jag hade fått tapeterna som jag hade sagt jag ville ha och lim.

så jag började med att fixa en lampa så jag såg något där inne, jag började med vardags rummet och jag höll på tills det blev klart det spelade ingen roll hur mycket klockan blev, jag ville bara bli klar.

jag fick hjälp med pengar fråb soc för att kunna handla möbler som jag behövde.

och det blev en soffgrupp som jag hittade på annons för jätte billigt och även köks bord hittade jag på samma sätt och våning säng på emaues och duxmadrasser på ikea och bokhylla också på ikea, ja så det blev så billigt som möjligt och jag fick ett bebott hem..  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards