miasolrosenmaria

Alla inlägg den 10 juni 2012

Av miasolrosenmaria - 10 juni 2012 10:00

Ja då vardet flytt runt augusti och då var sabina ca; 5 månader och det var väldit jobbigt eftersom jag ammade ju henne och sammtidigt packa och bära.

och sen få ordning i huset också, för sådant fick jag ju sköta själv som vanligt.

sen kom en granne och frågade om vi ville låna ett spett för att få ner en stolpe där brevlådan skulle sitta.

och förhållandet blev ju bara sämmre och sämmre och jag mdde skit dåligt, en granne hon kom till min man och sa till om att jag kulle pumpa ut mjölk till henne som han fick ge henne för att hon sa att jag skulle komma till hene där dom hade syjunta.

så jag gjorde det och det var verkligen trevligt och fick träffa andra so också bodde där så det var en gång i veckan som vi hade det och jag tyckte det var jätte kul, fick lära mig att virka som jag aldrig hade gjortnågon gång förutom att man testade det i skolan då och det var ju flera år sedan.

men jag mådde bara sämmre och sämmre, det blev vinter och jg var hemma med barnen, och han börjadejobba och jag umgicks mycket med en av grannarna som jagtrivdes jätte bra med och kunde prata med o allt.

sen blev det vår och jag orkade inte med så mycket kunde bara dra och jag bara grät och kunde inte gå hem i bland, och bara ville vara i fred och kunde sitta länge oc bara filosofera för mig själv, bara gå omkring i skogen som jag älskade.

det blev mer kontroll på mig vart jag än gick så höll han koll och var jag borta hos väninan så kom han dit efter ett tag och bara satt där och tog över och bara pratade och jag fanns inte alls och jag hade suttit och ammat sabina hur länge som helst och hon tyckte han kunde ta henne en stund för så jag fick avlastning men han tog bara en liten stund sen satt jag där i gen med henne i famnen för han tyckt hon behövde äta för hon bara skrek.

och sen gick jag hem för jag hade ju inget där att göra å det var många gånger jag bara drog i vä utan tt säga något bara försvann.

för jag orkde inte bara vara hemma, han visslade ochhad sig hela dagen och sen följde mig vart jag än gick i huset oc bara malde och malde, stängde in mig i hören så jag fick panik,hotade med stek panna, och jag sa å bara att slå då det är ju det du vill.

sen började jag på data kurs för att komma hemi från genm arbetsförmedlingen och det var kul tyckte jag men jobbigt att gå dit för man kände ingen och jag var ju så osäker vågade inte fråga om något, var så blyg och innåt vänd och osäker så det hette duga och mådde skit.

köpte enkorv på grillen varje dag det var de enda jag åt på hela dagarna för när jag åt mat hemma sen så började det växa i munnen kunde bara inte äta.

oh jag tyckte jag var så tjock och kunde inte visa mig huvudtaget för någon, utan gömde mig när jag hade duschat för jag tog lltid med mig kläder in för att klä på innan jag gick ut.

och hade stora kläder som jag gömde mig i.

sen började jag små dricka sprit och utan att någon såg det, gjorde det varje dag och det var när han inte såg det, då passade jag alltid på och gömde detså att han inte fattade vad jag höllpå med.

hade alltid något hemma och gjorde olika likörer.

sen började jag att sluta gå ut för jag klarade inte av det, kunde bara inte visa mig för någon, kunde inte ens gå ut och hänga vätten fast det var sommar och så fruktans värt varmt , kunde bara inte och kunde inte ens svara i telefonen, gömde mig för allt.

skämdes när grannen kom in och undrade vart jag tagit vägen, satt bara och grät hla dagarna och skåp drack, tog tabletter och stände in mig på rummet och låste dörren och då om jag inte öppnade så hotade han med att slå in dörren.

så jag blev mer och mer rädd för honom, orkade inte ens med att ta hand om hemmet det såg fördjävligt ut men jag orkade inte och jag orkade inte ens med mig själv, min vännina såg alltid i genom mig hur jag änvar så såg hon att något var fel, jag satt en gång och virkade hemma i offan och då fick jag en kommentar om att jag bara satt och virkade och att jag skulle lägga i från mig den där skiten.

så då bara reste jag mig och tog på mig skorna och gick till min vännina och ringde på oh bara kastade virkningen till henne och sa tt ta den här skiten för jag får inte irka längre och sen bara drog jag i väg orkade hel enkelt inte längre, och var borta bra länge sen så fick hon gå upp och söva sabina fr han klarade ju inte det.

han hade sådan kontrol på mig och psykisk misshandel var det också.


 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards