miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 juni 2012

Av miasolrosenmaria - 9 juni 2012 21:15

j a då var vi där ni gen och jag tyckte mer och mer att det var jbbigt med förhållandet som vi hade och jag avr borta mer och mer, träffade en annan mamma som bodde på gården vi bodde på och hon hade också enson som var jäm gammal med min andra son och dä var jag varje dag och träffade henne och att barnen fick träffa varandra, et konstiga var ju att vissa såg lite att det inte var så där bra som man kanske visade utåt för det var jag väldigt duktig på tyvärr.

det var ju så jag levde med mitt liv att vaa olika personer och göma mig bakom en mask och visa att jag var hur glad och som helst och hade inga problem ller något.

men jag var ju som jag var tyvärr, skämdes för den jag var och hade jätte svårt att gå på stan och sepcielt när jag skulle gå till min psykolog, eftersom jag inte kunde åka buss, jag hade jätte jobbigt med det, men tyvärr så blev de att jag blev inne mer och mer var inte uta alls så mycket, hade svårt att träffa andra nu mera och det blev väl jobbigare med tiden.

men min man tyckte vi skulle skaffa et barn till för han menade att det skulle bli bättre mellan oss och att allt skulle bli mycket bättre med livet.

men jag kunde inte alls, jag började dricka mycket vin och då kunde jag, så sen blev jag gravid och det var den jobbigaste graviditeten jag haft, kunde knappt gå för det var jätte jobbigt och fick gå till special gynekolog för jag var öppen väldigt tidigt med barnet såjag fick tyvärr inte göra något, bära eller gå så mycket utan bara ta det lugnt.

men det gick ju inte för han verkade inte örstå det för jag gjorde mer än jag skulle.

och jag mådde bara sämmre och sämmre hel tiden, sen hittade vi en bostadsrätt som dom sålde för n krona en bra bit från Uppsala och jag fastnade för det eftersom det var mer som ut på landet och vi betalde den där kronan för dom hade jätte svårt att få dit folk, utan det var bara skit som bodde där och dom började rens ut allt skit.

ja en födde jag en liten tjej och allt gick bra förutom att hon blev lite tidigt född eftersom jag hade vart öppen 2 cm länge och det gick väldigt fort sen.

och vi åkte till klålmorden när hon var jätte liten och det var bara under dagen och sen åkte vi för att träffa min mans riktiga mamma och hans bröder, och det var jätte jobbigt yckte jag, sen åkte vi hemåt.


 


Det var ju en väldigt jobbig resa för det var en sådan fruktans varm dag så det var klibigt och så varmt och obehagligt, sen var man ju så trött efter allt gående på parken som man gick runt och i backar och vet allt.



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards