miasolrosenmaria

Alla inlägg under maj 2012

Av miasolrosenmaria - 24 maj 2012 18:45

go morgon go morgon på er alla, ja här är det riktigt härligt skönt väder och solen den står högt på himmlen så i dag blir det att bara ligga och gassa i solen hela långa dagen och det ska bli så härligt gött måste jag ju säga...


och sen även tvätta så att man kan hänga ut den när de tär sådan väder som den torkar på en gåg, så sola och tvätta är vad jag ska göra i dag och sen ge simon middag också då..


Och simon han skulle sola han med men på sitt vis då förstås...  





här ligger jag och bara myser i solen..


 

Han är för härlig lill plutten..






ja och så här solar han .. hi hiii





ja och lill plutten är så duktig vill jhälpa till att hänga tvätt som han gjort hela dagen, men här gör han det själv medan jag fixar lunchen till honom.


   


men han gjorde inte mycket bara lite grann , men det är inte det som räknas utan att han gjorde det av sig självt och ville....  


så nu ha en skön och härlig fortsatt kväll.. kram     

Av miasolrosenmaria - 23 maj 2012 09:00

Ja hade ju tänkt sola för det va rju så fint och härligt väder på morgonen solen sken ju så härligt   men den försvann ju lika fort så det blev inge sola av.


Utan jag bestämde mig för att hålla på inne i stället med städning av huset och sen dammsuga av mattor som legat ute och sen tvätta en del som låg i tvätt korgen och fixa med disken och laga lunch till simon och sen lägga in bilder på dadorn som jag tog i går tisdag.


och dom blev riktigt fina och tuktiga var alla barnen också, och att våga gå ut på cenen är så stongt gjort..


Här vårat äppel träd som blommar så fint och mysigt att höra surret av bin och jetingarna som suger nektar ur blommorna..





nej nu säger jag god natt på er alla ....     

Av miasolrosenmaria - 22 maj 2012 14:15

I dag så blir det att vila kroppen från solen, vindarna var mycket svalare ute i dag så här blir det tvättning och städning som gäller, det måste ju också göras även om det är så bra väder i dag.


och har vikt en massa tvätt som legat ett tag som alltid blir liggande tills det är fult, hi hii, och i kväll så ska vi på vår schow som Tim och Hampus ska vara me dpå och uppträda, och Hampus var med det förra året men var då pack steit.


Så i dag så är det full fart som alltid..


Då har man städat, tvättat och hängt ut den, men fan va jobbigt när den vill åt ett annat håll i blåsten och jag åt ett, men fick upp den till slut i alla fall.


och har fixat till mig och simon är klar så nu fixa maten så den är klar när gubben och grabbarna kommer hem,för då är det bara att säta sig och äta och sen på studs till vår showensom dom ska vara me dpå och börjar kl, 17,00.


så vi ska vara tidigt där och sen träffa sabina och david, sen gubben hämta sebbe på stationen, så det är mycket vi ska hinna med på kort tid. men det går...


Men tyvärr så blev det ändringar som vanligt, men så är det när komunilationen inte fungerar som den ska, för Tim skulle vara kvar och hampus skulle hem sa hans lärare, men så det blev så att dom blev kvar för dom skulle äta där.


så det blev lite ändringar då..




Tim är med och dansar till Erik sade som dom mimade till...



 


Tim och dom andra 2 står i ern ring och ska före ställa glaset som han ska slå sönder..



 


Här spelar han trummor zz top som dom spelade..



 

 

Här syns han lite bättre  på trummorna men skägget är uppe så man inte ser honom riktigt där under... 


Då har man nattat barnen efter schowen som dom vart med på, och gubben sover en stund innan nattens körning,och själv ska jag slå ner mig själv i soffan ett tag och bara mysa och se om det finns något på dumm burken.


Och det var jätte kul att träffa sebbe som man inte ser så ofta nu för tiden, jätte kul att träffa min stora grabb, och jag älskar mina barn..        


Nej nu god natt på er och sov så gott...



 

Av miasolrosenmaria - 21 maj 2012 13:45



Go morgon go morgon i det härliga underbara vädret med solen som lyser så härligt och vackert, snart ut och lägga mig i solen och bara ha det skönt och sola..


Det blir att ligga här hela dagen för det är ju så skönt och härlig, bara gott in och gjort lunch till ungarna och drukit i mellan åt så klart.


Ja har solat precis hela dagen och det har vart så skönt och gubben han klippte gräset på fram sidan, har mått hur bra som helst i det här vädret, då har man fixat middagen och spelat kubb med Tim.


 


Det var bara jag och Tim som spelade för dom andra ville inte vara med alls, och Tim tyckte det var jätte kul sen gick vi in och duschade dom 3 och sen boli bompa innan nattningen.


Nyduschad ör kvällen, och barnen sover efter den här dage så sover dom nog gott hela natten eftersom dom vart ute hela dagen och sprungit och cyklat och haft sig och haft jätte kul..


Det märks att man solat hela dagen för det blir lite kyligt när man kommit in och duschat, men tur att man inte bränt sig eftersom jag solat solarium innan.


men nu så är det sängen och kudden som väntar, så jag stänger ner nu och hoppas på en skön natt med härlig sömn..


så natti natti på er, zzzzzuuuzzzzzaaaaa gott.


Av miasolrosenmaria - 20 maj 2012 21:45

Go morgon lite trött i dag, men gjorde min träning och sen frukost till barnen och ducshen, klä på mig och sen så var det att plocka ur en känk i köket som skulle flyttas på och barnen hjälpte mig med det och först så var det att limma på benen på den, sen så hjälpte dom mig att bära ut den till hallen och fixa in grejer som skulle vara där..

Sen så var det bära upp en massa böcker som skulle vara där, och fixa lunch till barnen och sen så gubben klippte gräset och Tim och Hampus var ute, simon fick vänta för han måste städa av sitt rum först eftersom han inte gjort det på 3 dagar fast man sagt till oh då gjorde han det.


sen gick han ut och hade kul med bröderna och höll på med allt möjligt på tomten.


Åkte till Enköping och solade solarium, och ni måste ju tycka jag är knäpp med tanke på att det är så bra väder ute, men jag behövde bara det med tanke på att barnen dom har det vart full fart på i 2 dagar och det har vart hela dagarna.


så jag behövde bara få min egna tid och bara få vara och slappana av som jag gör bäst där och sen slummra till också.


sen hem och fixa grillen för att grilla köttet som legat i hemlagad marinad.


Gjord på.


olja, salt flera stycken hackade vitlöks klyftot, hackad röd lök, basilika, vit peppar, svart peppar, citron peppar, lite socker och kina soja och sen hälla över det på köttet i en plast påse som den får ligga och gosa in sig i...


Ska snart sätta i gång grillen, ska bli härligt att grilla och gott också, och skönt att kunna göra det hela sommaren för det är så härligt och dofftar så gott, och sen potatis sallad och hem gjord sallad, jätte gott.


``  vänskap är skör,ömtålig som kina porslin men ändå tålig som starkaste stål!.

Den kan krossas av en lögn eller ett svek, den kan raseras av att inte underhållas, om du tar den för givet så kan den dö om du unyttjar den så faller den samman!

om du finns där för din vän och stöttar denne, och får din vän att känna sig trygg så stärks den, om du ger lika mycket som du tar så växer den och frodas, till slut är ni bästa vänner, men ett enda snesteg , en enda lögn, en enda elack handling kan döda all vänskap ni byggt upp!

och det som en vänskap alldrig tål,är om du bryter emot de oskrivna reglerna inom vänskap!  


då var middagen färdig och barnen dom äter glass med jord gubbar och vatten melon och sen fick dom choklad ägg, och björnar.


och nu sover barnen och gubben åkt till jobbet och själv så sitter jag här och skriver och ska själv natta in snart..


sov gott ni alla!!



Av miasolrosenmaria - 19 maj 2012 21:30

God morgon på er alla, frukost till barnen och sen så duscha och klä på sig för att sen ta atg i mubleringen av vardags rummet som vi ska passa på att göra med gubben sover, så barnen och jag började plocka ur bok hyllorna med böcker och glas.


och hela köks bordet vart fullt med böcker så det var att ta fram 2 små bord att ställa alla glas på, sen flytta soffa och städa upp innan man flyttade bokhyllorna och ta bort tavlor och spikar.


sen damma av bokhyllorna och börja plocka in allt i gen och det va riunte lite som skkulle in och barnen dom var hur duktiga som helst att bära in böcker och allt och jag plockade in, och .om var väldigt försiktiga med glasen -


då var allt klart och det tog någon timme men det var jätte bra när det var klart och sen fixa lunch till barnen skulle också göras.


Nu sover barnen och gubben åkt till jobbet och själv satte jag mig här med en cider och äter riktigt goda jord gubbar som vi köpte i dag på ikea och sen så blir det sängen och sova..


 


Av miasolrosenmaria - 18 maj 2012 20:45

OJ va man hunnit med mycket här på morgonen, tränat, duschat, frukost till barnen, ja och planterat om blomman som jag glömde bort helt i går att jag ställt i vatten så den har stått där hella natten men det gjorde ju ingenting eftersom jag ändå skulle rensa bort precis all gjord från den, så det blev en ny kruka och helt ny gjord som den fick..

Sen fixt mig själv och räknat ut alla räkninga och pengar så det är klart...  


sen bar det i väg till Uppsala och göra stan tänkte jag, hi hiii


Alltså det är mycket nu av någon anledning alla barnen har något, Tim och Hmpus har ju vår showen den 22/ 5, och Hampus fyller den 1/6, och Sebbe tar studenten den 5/6, sabina slutar den 8/6 och Hampus och Tim slutar den 12/6- 2012..


ja man ska ju hinna med allt också och fara hit och dit, ja det går och mycket planera är det ju också, men har fixat skylten och en slipps till sebbe i alla fall sen är det annat som ska fixas till och även till hampsu födelse dag ska göras i ordning..


Är på ikea och kollar läget och på skrivbord, och även hyllor och en bänk som jag ska vara till videon och boxern och jag hittade lite som jag tyckte skulle passa...


Sen var vi förbi ett ställe som heter leos lekland för att kolla priser där barnen får leka och det är ett jätte stort ställe och det var ett bra ställer för dom får leka hur länge som helst för ett pris per barn och sen finns det cafeteria där också vist det är inte så billigt och man får inte ta med sig mat säck eller något och dit ska vi åka någon gång..


Är på maxi och handlar och barnen dom leker som vanligt där tycker dom är jätte kul och tur är väl det så man kan gå för sig själv och handla i lugn och ro..


Då är vi hemma i gen då och fan va det regnade på vägen mellan maxi och örsunds bro, men jätte fint när vi kom hem och det var ju skönt.


Barnen sitter och tittar på boli bompa och ärmätta i magen efter macdonald och ska sätta mig och mysa med don jag också,gubben sover för att orka med nattens jobb..


Nu är det bara att invänta lets dance, skönt att det är som vanligt i gen på fredagar i gen, sitter och äter vatten melon med barnen.


då sover barnen och själv sitter jag i soffan med en cider och tittar på billy madison som är på 6 an, och bara myser och har dt skönt och gubben åkt till jobbet..


Nu har jag fixat här inne, men nu är det sängen som väntar för jag bara inte orkar vara uppe satt mer och nicade till och sov än kola på filmen då är det ingen ide ens att försöka hålla mig vaken..


 



Av miasolrosenmaria - 17 maj 2012 19:45

Är i Enköping och handlar lite och sen solade jag solarium och gu va det är så skönt och jag mår så himmla bra när jag ligger där och bara får slappna av och bara få vara och sammtidgt bli brun som jag älskar att vara..


Då blir det en promenad i dag för det är så bra väder och skönt så då passar det jätte bra med en sådan och även zamba får promenera..


`` Håll fast vid dem du älskar. man vet alldrig vad som händer,

    eller vilken dag som är den sista.

   Älska till sista andetaget, håll hårt fast och berätta varje dag hur mycket du bryr dig.

   Undvik onödiga gräl och elaka meningar.``


 


Nu blir det att göra pannks smet och steka i full fart, hi hii och får hoppas att det blir några också... 


Alltså vilken härlig och skön dag, först träning , solning och sen promenaden och middagen färdig och barnen dom sitter och tittar på boli bompa, och självklart så finns det inte något att se på tvn, eftersom det är ju bara hocky hela dagen så djävla tråkigt jag är inte ett dugg intreserad av det... 



Den här bilden älskar jag så mycket, den är så härlig och vacker och jag älskar ju vargar också..


 


Fy fan va djävla leds jag blir dessa katt djävlar hade ner en blom kruka och hela den gick ju i bitar och inte det enda heller utan det vr ju ini helvete med myror där också, så ställde ner blomman i vatten...


Nu natta in barnen som har vart vilda hela djävla dagen så jobbiga helt klart...


Ska själv i säng och krama kudden och få lite blund i dom små...


 






    

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards