miasolrosenmaria

Alla inlägg under maj 2012

Av miasolrosenmaria - 15 maj 2012 20:30

fan va jobbigt upp tidigt som jag hatar, måsteligga lite längre för att kunna gå upp, men nu är vi på väg till Uppsala och ska lämna Tim i skolan och sen vidare till tandläkaren med Hampus och sen till en annan skola där dom ska träna till vår schowen.

Då blev det resa till Enköping och läna papper till komunen och sen så blev det sola solarium för mig och det var så skönt och härligt och bara ligga där och slummra till och slappna av som jag behöver i bland...


Ett citat:


´´ låt ingen annan bestämma vem du skall älska, 

och vem du inte ska älska,

bara du kan avgöra och bestämma det!´´


Då har man gått en riktigt lång promenad på 7,79 km och gu va det var skönt och härligt efterdom  jag inte hann träna något i morse som jag brukar och vill göra..


Men sen blev det sängliggande fiock så fruktans värt ont i magen av någon anledning, vet inte varför...


Men nu så natti natti och sova...

Av miasolrosenmaria - 15 maj 2012 19:30

Jaha då var det en ny morgon då, och Tim och Hampus ska åka och bada med sina klasser, bara att Hampus ska till fyrihov och bada hela dagen, medan Tim ska bada på ett ställe som heter delfinen men bara till lunchen..

men Hampus skulle ha mat säck med sig och då ville Tim ha en liten också, så det va ratt göra i ordning det innan dom skulle till skolan..


Och själv så blir det ingen träning i dag utan tar det lugnt eftersom magen fortfarande är i obalans så det känns inte alls så där jätte bra tyvärr.


Alltså fy fan va jag fryser det är ju så kallt, frös något fruktans värt i natta så jag var tvungen att ha både filt och täcke på mig, det är så kallt och jag som hade tänkr gå en promenad i dag men det blir nog inte av med det för jag tror jag tar det lugnt i stället..


Det blir mycket the drickande i dag för att bli varm om kroppen, sen spelade jag spel med Simon och det hete näbbar och klor.


Nu ska jag försöka nattin och få lite sömn har ju fått ont i magen i gen så hoppas att det blir bättre i magen då..


 

Av miasolrosenmaria - 14 maj 2012 20:15

i dag blir det verkligen ingen sol, det är så grått och trist som bara den och troligt vis så blir det väl regn också..


Då har jag gjort mitt tränin gs pass som är mitt eget som jag gör varje morgon och det är väldigt skönt...


Då har jag städat av hela neder vången och den är trappan också och gjort rent i badrummet och tagit hand om katt lådan och givitt dom mat och vatten också...


Vart ut med zamba också men fan va det blåste och även regnade också så man ville inte alls vara ute, utan ville bara in så fort som möjligt.. brrr.


och simon han skulle bara ut även om jag sa att det var kaltt och blåste jätte mycket så skulle han ändå gå ut, men han kom in i gen efter en stund och sen skulle han gå ut i gen efter lunchen och jag sa samma sak i gen men det var ingen i de för han skulle ut och cykla ändå..


Men sen kom han in ganska fort och sa att det var kallt och jag hade ju inte sagt något innan, fast jag gorde och han var så envis att jag inte alls hade sagt något...hi hiii


Håller på att rensa garde roben för fullt så hela sängen är full med kläder, och nu middag och sen fortsätta och nu plocka in så man hittar det man vill ha som jag inte gjorde förr.. hahahaaa


Sen hänga tvätten som jag ha ri maskinen som vanligt...


 

Av miasolrosenmaria - 13 maj 2012 20:15

Ja i dag var det verkligen fint och härligt väder med sol och nästan blå himmel i alla fall,  men jag tycker det är lite kyligt här på morgon och förmiddag.

Men det blir nog lite sola i eftermiddag förhoppnings vis då om det blir lite värmare då förstårs... 


Men nu så blir det tvättning av och vattna blommor så klart och det är ju inge ovanligt som alltid, hi hii och sen ta det lite lugnt ..


Nej hör ni i dag blir det nog ingen promenad som jag hade tänkt mig med tanke på att det är så bra och härligt väder.

men jag hinner nog inte med för jag tvättar och tvättar och hänger, gör även stuvad potatis som tar en djävla tid, men gott är det.


Och sen hinna bädda nytt i alla sängarna också.


Men jag tränar så mycket hemma varje morgon  och det är ju så skönt men vill gärna ta den där promenaden också.


Då är middagen färdig och det blev stuvad potatis med isterband, men barnen tycker inte om det, så jag gjorde kyckling och ris, men va fan då bränner jag riset men som tur var så hade jag pommes friite i frysen så det var ju att ta fram det och steka på, så det blev ju väldigt bra ändå.. hi hiii


Då har man hängt sista maskinen och det blev ju förståss några stycken, så nu har jag lagt mig i nybäddad säng och va skönt det är och speciellt när dom hängt ute, det doftar såå gott..


Så natti natt på er alla och sov så gott ni kan.. kram kram







Av miasolrosenmaria - 12 maj 2012 20:00

Sitter och funder på mycket och livet och vad som är bra och som jag velat gjort om...???



                                  

Av miasolrosenmaria - 11 maj 2012 21:30

God morgon god morgon alla här har man gjort ett riktigt tränings pass riktigt skönt måste jag säga.

i dag så blir det tvätt och städ som ska göras, för ute kan man inte vara och jobba så fruktans väder som det är i dag..

men ut och gå blir det i eftermiddag när han kommer hem för kan inte gå när jag har lilla Simon hemma.

Är i Enköping och har solat solarium gu va skönt det var, att bara få ligga och slappna av i värmen och få egen tid..

Och nu hem och fixa middagenoch sen ut på en runda promenad..





                                                                   så djävla härligt



                                                            


Alltså fan, glömmer ju jackan med nycklar i solariet och det märker jag först när vi kommit hem och det är ju en bit att åka då, så det var bara att åka tillbaks och som tur så hadde städerska tagit hand om den och låst in den som tur var..

ja vilken lättnad och så hem i gen och fixa middagen då och nu ta min promenad även om ddet regnar då..


ja då var det kväller och natta in barnen efter bolibompa då..


                                                        

Av miasolrosenmaria - 10 maj 2012 21:15

Godmorgon här är man på väg till Uppsala ska med barnen till skolan, och tim ska till skolsköterskan, det gick jätte bra hos sköterkan och vikt och längd var jätte bra...


Jag och min sambo har hållt i hop i 10 hela år tillsammans och det har vart både ris och ros som livet är, för det finns inget förhållande som är gräs och gröna skoga..  Älskar min älskling så mycket...      




       


Då har man ducshat och pjamasen är på efter en härlig regn promenad och nu väntas letc dance klockan 20,00 på 4 an...

barnen ville titta på det också men dom orkade inte se hela, började somna i soffan så det var att göra dom i ordning och få i säng dom och somnade fort så var väldigt trötta kan man säga..


så jag säger själv natti natti....

Av miasolrosenmaria - 9 maj 2012 21:15

Alltså här vaknar med riktigt ös regn och så grått och mörkt, så här blir det inomhus som gäller och tända lite ljus som är så mysigt och passar så bra också...


Och lite sanna bilder med text som är så fina...





                          



       


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards