miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 januari 2013

Av miasolrosenmaria - 9 januari 2013 14:15

God morgon på er alla hoppas natten varit skön och lugn, själv så gick jag upp 05,55 och gick in i duschen och sen väckte jag barnen för att dom ska komma upp och klä på sig och själv klädde jag på mig och sen fixade frukost och sen fixa mig själv och sen kolla väskorna att dom var klara och sen vänta på gubben och dra i väg till skolorna och lämna av barnen för att själv sen åka till mödra vården som jag ska vara hos 09,00 och när vi kom dit så gick jag in och tog en nummerlapp som vanligty och väntade på min tur att få komma in och anmäla mig och när jag kom in så vr det lämna legg och sen så skulle dom trycka av mig, men dom hittade mig inte där fast jag skulle vara hos min barnmorska Ingela kl,09 men då sa hon att det är i morgon som det är den 10 jan och då ska jag till henne, jaha sa jag och fick gå i gen då..


hahahahaaa det är ju nästan roligt jämt, fel dag som alltid. det spelar ju iungen roll att man skrivit in det i almenackan så blir det fle i alla fall, ska ju dit i morgon ju, tänk vad fel allt kan gå och det är väl att man har så mycket i huvudet som vanligt..


men det blev att göra Uppsala då och kolla på lite och sen lunch på en pizza buffe och satt och bara tog det lugnt och sen en snabb sväng på IKEA och kolla på säng och skötbord som är dags att fixa känner jag och kolla vad det kostar och så..


sen blev det hämta barnen för klockan den drog i väg som bara den helt plötsligt, i bland så går den ju sååå sakta men när man vill göra något så går den ju fortare än fortast av någon anledning...


när vi hämtat upp alla så blev det hemåt färd och när vi väl kom hem så blev det sätta i gång med middagen och barnen dom var trötta efter första dagen i skolan efter lovet inte vana att gå upp tidigt så dom satte sig och kolla film och mös, Tim och Hampus satt uppe i Tims rum och kollade på crocodil dandy 2 och Simon kolla på madagaskar 3 här ner och bara var.


sen blev det middag och göra sig i ordning så dom var klara, sen bolibompa och efter det så natta in dom små så dom orkar upp i morgon, själv satte jag mig i soffan och bara var och mös och kollade på skit programet Farmen och sen fortsätta med mästerkocken och sist kolla på sista avsnittet Inkognito och allt var på 4 an så det blev en späckad tv kväll.


men nu blir det sängen för mig för att försöka få lite sömn som inte blir så mycket av men måste försöka i alla fall, behöver ju vara utvilad ju..


sog så gott...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards