miasolrosenmaria

Alla inlägg den 3 april 2013

Av miasolrosenmaria - 3 april 2013 13:00

Tänk va kul det är att sitta i soffan tidigt och se ut i hallen och casper gör samma prsedur på morgonen och sitte roch väntar vid trappen att någon ska ta och komma ner någon gång, springer fram och tillbaka och ve tinte var han ska ligga någonstans för att inte missa någon.


och det är Hampus som kommer först och han tar ut honom och casper är ju sååå glad så klart.


Ringde gubben och det visade sig att han inte komme rhem för han har ingen bensin i bilen och kortet funkar inte, bara en djävla massa probelm som vanligt, och ingen finns att hjälpa honom på jobbet som han åkte tillbaka till.

så jag fick ringa dottern och se om hon var vaken och fråga om jag kunde sätta in pengar på hennes kort och pappa kom och hämtade för att kunna tanka och komma hem, det var det enda sättet att göra på.


sen så var han äntligen på väg hem och allt gick bra skönt var det.


sen när han väl var hemma så satte han sig vid datorn och han gick ut och skulle fixa något då ringde en av hans telefoner och då var det hans syster katarina som ringde och ville prata och funderade på om vi inte skulle kunna komma till henne i midsommar, och pratade om annat också och sen fick gubben ta över luren för att jag skulle ta Elias, sen fick han även ta lillen också en stund så jag kunde fixa och greja.


skrev in massa datum i almenackan och sen fixade disken och sen tog jag Elias för han ville inte var där hos sin far och ligga på bordet inte kul alls, måste jag ju säga själv att det ser ju inte sköt ut.


så nu är midsommar bestämt i alla fall och redan inskrivet i almenackan och det är skönt att ha något bestämt.


 


gubben pratar i telefonen.


sen gick han och la sig för att han behövde sova eftersom han skulle åka tidigare med sebbe som skulle hem i dag och då åker han sammtidigt som gubben ska till jobbet så det inte blir så onödiga reser som kostar.


 

här är lilla Elias nybadad och sen prövar faster katarinas kofta och mössa så hon fick se om det passade och han blev såå fin förutom att mössan var ju lite stor då men lite att växa i är ju bra.


lätt middag i dag och sen spel inna sebbe ska åka hem.


då åker sebbe hemåt nu då och det är såå tråkigt var såå härligt att ha honom här äntligen och jag hoppas han kommer fler gånger.


och det blev film med barnen lejon kungen och efter det så natta in dom och själv sova tänkte jag men först mata Elias..


natti natti..



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards