miasolrosenmaria

Alla inlägg den 11 april 2013

Av miasolrosenmaria - 11 april 2013 07:30

uppe med tuppen som vanligt och man kna ju verkligen fundera på hur mycket man egentligen sover, med tanke på att jag kommer i säng vid 34 tiden och sen är uppe i gen minst 2 gånger och sen är uppe vid 05,30 oftast varje morgon.


och barnen dom fixar och donar med sig och fixar frukost och allt, så det är ju skönt att dom kan göra det själva och frågar mig om det är något, det känns skönt faktiskt.


sen åkte dom och jag satt i soffan och kollade på tv och är såå leds för att det inte finns så mycket att blänga på och inga andra kanaler har jag hller bara dom vanliag som 1, 2, 4, 6 och barn kanalen då. det är allt och då finns det inte något att se på tyvärr.


det är ju så värdelöst att kolla å nyheterna för dom går ju om och om i gen så man ser ju samma nyheter flera gånger på morgonen och det är ju inte kul alls att titta på för mig räcker det med en gång.


Elias fick ligga på golvet en iten stund för att jag skulle fixa lite med tvätt och the och smörgås, sen tog jag upp honom och satt md honom och det är ju så mysigt och härligt.


sen sov han och tiden den gick sakta och tråkigt hade jag satte mig med FB en stund och sen satte jag mig och kollade på tv och då blev det hemm till gården, känner verkligen inte för något fast det finns hur mycket som helst att göra egentligen, men har ingen lust eller ork för något i dag.


Ja det var hur fint väder som helst här på förmiddagen, men nu börjar det mulna på som bara den och jag som satt och funderade på och ta en promenad, men samtidigt så känns det inte så där lockande att gå här i det tomma intet och se åkrar och skog och lite hus och gå samma väg dit och hem i gen, då är det bättre att sitta inne och göra ingen ting och ha så djävla tråkigt.     


det är tur jag har lilla Elias som fyller min vardag med gläde och lycka, om jag inte hade honom så vet jag inte vart jag hade vart i dag, hade inte suttit här i alla fall.Jag saknar kärlek och bli älskad för den jag är, jag känner bara att jag inte har något liv eller något.



alltså jag mår verkligen riktigt skit i dag måste bara få ur mig det för känner mig så fruktans värt deppig och leds på allt.


Det är väldigt jobbigt när tårarna bara kommer utan anledning, det är för att man verkligen inte mår bra.


nu orkar jag inte mer så säger bay för den här dagen.. / kram



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards