miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 april 2013

Av miasolrosenmaria - 9 april 2013 10:30

då vaknade Elias tidigt i dag och sen vaknade barnen och då blev det full rörelse här hemma och dom klädde på sig och fixade med frukost och själv satt jag med Elias och tänkte att han kommer somna så kanske jag kunde lägga mig en stund och få sova en liten stund men icke sanicke, han skulle vara vakan så var det bara, så pigg och glad var han.


sen fick han ligga på golvet en stund då så jag han gå in i duschen snabt och klä på mig.


 

och jag har då bolibompa på så han har lite djud och bild på tvn.


sen får jag ta honom och sitta med honom och byta blöja och även kläder då, för det händer ju olycka i bland tyvärr så är det när blöjorna inte räcker till ordentligt kan man tycka .. hi hii


så fick han ligga på golvet i gen ...


   


han är såå ficn och medans han ligger där så går jag n och sopar i köket och hallen så det blir städat och sen skurade också men då började han bli lite grinig så jag vände på honom en liten stund så han fick ligga på mage och han reste då upp sig och sträckte på nacken så mycket så härligt..


   

vårat lilla hjärta   


sen fick jag ta upp honom och ge mat och efter ett tag så blev det att han somnade så jag tänkte att jag städar i vardags rummet och sopar och skurar men hann inte så mycket för han vaknade ju lika fort men då fick han ligga på rygg i sängen en liten stund tills jag var klar och sen tog jag upp honom i gen.

och gick och kollade om ´köttet var tinat och sen vänta på dom andra skule komma och då hade jag lagt köttet i marinad och satt på ugnen och satte mig i soffan och då kom tim och skulle läsa sin läs läxa och sen började jag med maten för gubben fick ta lilla Elias under tiden.


och det blev pomes och kött till middag sen fick barnen spela lite wii och då blev det skylanders som tog för en gng skull, annars har det vart mario cart hela tiden.. hi hii

sen gick dom in i köket och höll på med deg och grejade men sen blev det natta in och sova för domoch jag satte mig med Elias och se om han ville sova för det ha rhan ju inte gjort mycket på hela dagen tyvärr, väldigt ensvis liten knatte.


sov gott nu..

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards