miasolrosenmaria

Alla inlägg den 7 april 2013

Av miasolrosenmaria - 7 april 2013 14:00

God morgon på er alla, då sitter man i soffan och ger Elias mat men i dag så vill han inte sva som han brukr göra, nej inte san icke.

i dag så är vi pigg som solen själv kan jag lova, så det blir att försöka komma in i duschen snabt och då fick Hampus ligga på golvet med Elias och det tyckte han var riktigt mysigt och kollade på tv.


sen blev det sitta med honom i gen och barnen dom gick ut och var ute en bra stund för det var ju dock fint väder som sagt och det har det ju varit hela tiden nu och det är ju såå härligt underbart att äntligen ha solen framme hela dagarna i enda, man blir såå pigg och på så bra hummör och väldigt glad måste jag ju säga, solen den ger sådan fin gläje när den är framme.


 



sen kommer barnen in och säger att det snöar och jag fick en shock för jag såg ju solen skina för fullt och blå undebar himmel men dom hade rätt det for ju snö i lufften och mulet var det också, så det var verkligen ingen härlig syn det där inte, så dom kom in och tyckte inte det var kul alls nu när snön har börjat smälta så mycket så ska det komma ny snö nej det vill vi inte.


men sen sken solen i gen och det märktes inte alls att det snöat ju..


sen kom värdens snö storm kan jag säga och det var inte alls kul att se för det var ordentligt och mörkt på himmlen var det också.


 


ja försökte faktiskt ta en bild på hur mycket det snöade men det är ju inte så lätt men den blev så här och man ser ju lite hur mycket det snöar och det är ingen rolig syn kan jag lova.


nu längtar man ju verkligen efter våren med härliga tulpaner och krokus och alla fina härliag tussilago som växer så fint på vägkanterna och dikeskanter och bara längtar till vitsippor och blåsipporna kommer sen, det är ju såå härligt när det blir vitt av hav med vitsipporna tycker jag då..


sen blev det midag och då gjorde jag kokt fisk ,potatis och citron sås till och lite grönsaker och det blev jätte gott, barnen tycker ju inte om sås så då får man göra på det viset och jag la lite sås i en liten allrik varsin till dom så dom i alla fall fick smaka på den, och det va rsi så där med den saken för dom.


satte mig i soffan me dElias för han va rverkligen på hugget riktig hack kyckling så som han letar efter mat, hi hiii

och då sken solen som ingenting hade hänt i dag så härligt och skönt.


   


och det märks verkligen inte att klockan är vi 17 tiden på eftermiddagen heller så ljust som det är ute nu, det märks att det är sommar tid och man måste verkligen sätta för fönstrena nu så barnen kan lägga sig och sova.


duschning efter maten så klart och sen tv.


det blev film för barnen ville inte kolla på bolibompa och sen lite glass och efter det så natta in dom tidigt för att orka upp i morgon till normala tider och rutiner i gen efter lov veckan som varit och få upp dom tidigt för skolan.


det ska bli så skönt att komma in i rätt rutiner och att få dom till skolan i gen så man får lugnt och skönt här hemma och kunna bara ta et lugnt och sova lite när Elias sover om det går, hiiii


sen satte jag mig vid datorn när jag lagt Elias och sen la jag mig själv men först ta ner Tim i min säng för han kunde inte sova för varmt i hans rum sen sova för mig med.


natti natti på er alla..

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards