miasolrosenmaria

Alla inlägg den 15 april 2013

Av miasolrosenmaria - 15 april 2013 10:00

då vaknade man och satt i soffan och gav elias mat och sen var det in i duschen och fixa till mig för i dag så ska vi till familje rätten och skriva på papper om elias vem som är fadern.

och där ska vi vara 10,30 så barnen blev hemma i dag för gubben hade inte hunnit till uppsla och sen hem och hämta mig för att åka till enköping där vi skulle vara.


och sen är det så förbannat djävla jobbit med ekonomin som vi har just nu också och det pga av gubben var hemma 2 veckor i februari när jag fick elias och då fick han ingen lön eller något och då fick han jäte dålig lön här i mars månad så det är jaga pengar hela tiden för att vi ska klara oss.


och papprena gick jätte bra att skiva och skönt när det var gjort.


sen hem och fixa lunch och tvätta gjorde jag somn vanligt och det blev en del maskiner tyvärr och det enda alternativet för att få pengar var att gubben fick ta min dator och panta den så vi skulle klara oss till torsdag då jag får pengar, det var det enda som vi kom på så där och det här är den enda djävla månaden som vi har haft så här jobbigt som vi har just nu.


men så är det som sagt.


     


så han åkte redan vid 4 tiden och jag lagade middag och det blev lax med potatis och sås och barnen tyckte det var jätte gott och sen fick dom spela wii och när det var simons tur och han skulle stänga av så gjorde han inte det och då stängde tim av och då blev simon så arg och bara grät och skulle INTE lägga sig och INTE sova alls, fick prata med pappa och han sa lika dant där och då kom även att han skulle INTE gå till skolan och jobba.


sen när han pratat klart så gav jag simon ett updrag att hämta en bok till elias på bilioteket där han går i skolan och då sa han bara till mig att han kunde göra det men bara gå och hämta boken sen sätta sig i bilen i gen, INTE gå till skolan alls.

men han gick och la sig i alla fall och tänkte Onte sova men jag sa att han kunde ju blunda i alla fall och sova fäör att kunna hämta boken i morgon.


han somnade ju sen i alla fall...


sov så gott där ute nu..

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards