miasolrosenmaria

Alla inlägg den 14 april 2013

Av miasolrosenmaria - 14 april 2013 09:45

godmorgon med solsken i dag och + 8 grader är det ute så hoppas att det blir en riktigt härlig dag som det ser ut nu då i alla fall.


    

2 bilder tagna på två olika sidor och det ser ju verkligen underbart ut..



Elias har sovit med mig i min säng och vaknade och bara låg och mös en stund.


 



Tim ligger och myser med sin lillebror elias i min säng och bara har det gött.


även Hampus låg där och mös i sängen, älskar verkligen sin lillebror.

   


här ligger Elias och kollar runt lite, ser ju mer här än i sin lilla korg som han sover i annars.

   


ja det där vädret höll inte i så länge det inte, det gick fort till så mulet och grått så det var inte sant åt det, så fort är det väder omslag nu för tiden, man tror att det ska vara fint och härligt hela dagen och sen visar det sig att det är annat, går ju inte direkt att planera något kan man ju säga.


 


sen satt jag med elias och gav han mat och sen så passade hampus elias på golvet medans jag duschade och det tycker han är så mysigt och även tvn är på så han får höra lite andra ljud och han jollarar och har sig och skrattar till hampus, dom har så mysigt.


så djäkla häftigt här har jag fått knoppar på min doftranka för första gången dom brukar ju alldrig blomma i gen, ja inte för mig i alla fall kan jag ju säga så jag tycker det är så djäkla kul och häf´tigt att den ska blomma...såå naic..

 


då har jag sövt elias och precis lagt honom och få se om han sover ett tag nu med tanke på att han har ju sina konstigheter när det gäller sova, ena dagen sover han jätte bra och så andra dagen så är han grinig och vill inte sova alls, lägger man ner honom när han somnat hos mig så vaknar han typ lika fort i gen och typ oj jag ligger i sängen och då pignar man till och vill inte alls ligga där, ja så kan det vara lite jobbigt också för man kan ju inte göra så mycket som man skuklle behöva.men men det får ju vänta då.


sitter och kollar på 6 an the vampirie diaries som är så bra tycker jag då.


ja sen gick dagen och lugnt som vanligt för jag hade gjort så mycket i går och då var det tvätt då men det fick gubben ta sen.


ha en fortsatt bra kväll.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards