miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 april 2013

Av miasolrosenmaria - 12 april 2013 13:15

Ja då var det morgon tidigt som vanligt och Elias vakna och vill ha mat, så det va ratt sätta sig i soffan och mysa med honom och ge honom mat och barnen kom ner en efter en och hade klätt på sig och fixade med frukost och sen packade väskorna me dfrukt och böcker och även extra kläder som kan vara br aatt ha med sig.

sen kom gubben hém och kom in till mig och sa att han kommer hem sen och hämtar mig för att jag inte ska sitta här hemma längre utan ska komma ut och jag sa nej för jag ville inte det och kände absolut inte för att åka någonstans och ville hellre vara hemma och tyckte inte han skulle göra något för att jag skrivit vad jag kände på FB.


sen åkte dom i alla fall och jag kunde inte sova som jag hade tänkt hade ingen ro i kroppen huvud taget så djävla rastlös blev jag, men tog 2 bilder på hur det såg ut på morgonen.


   


sen satt jag med Elias i gen för han sov inte alls så länge som man kan tro i balnd, så himmla olika från morgon till morgon, ena dagen kan han sova ett tag sen andra så är han vaken och hur pigg som helst.


men han låg i alla fall och mös i mitt knä och så sharmig.


   


min älskade goa lilla Elias som är så mysig och sharmig liten kille.


sen gick jag in i duschen och fixade till mig för det var inge snack om saken gubben skulle komma hem och det gick inte att sätta i mot tyvärr.


så jag gjorde mig klar och sen fixade med elias och klädde på honom och fixade väskan som också måste packas med, med extra kläder och blöjor och sånt som måste till.


sen kom gubben hem och då fikade lite och sen klädde på oss och in i bilen för på vägen skulle vi hämta simon och sen in till uppsala och då blev det öb först och sen åkte vi till röda korset och kollade lite och jag smsade mamma som sen ringde mig och hon skulle på begravning och även i morgon me dså hn hade fullt upp.


sen åkte vi till skolan och hämtade dom andra 2 barnen och sen till ikea och fikade innan vi åkte hemåt men mellan landade på ica maxi som vi handlade lite till kvällen och mat sen blev dt hemresa.


och då blev det middag med mos och korv lätt middag blev det i dag för att sen kolla på tvn och invänta lets dance och då åt vi gott till det och bara myste tillsammans barnen och jag och jag hade Elias också.


simon satt och koncentreade sig på att rita och klippa i stället..


 


sen blev natta in dom små och själv sitta uppe en stund tills elias somnar och då själv bädda ner mig..


natti natti...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards