miasolrosenmaria

Alla inlägg den 30 april 2013

Av miasolrosenmaria - 30 april 2013 12:00

vaknade som vanligt på morgonen och matade Elias och sen sova en stund medans han sov och sen satte mig i soffan med honom eftr sovtiden, och då skulle ge honom mat och då passade han på att kissa i genom allting så det var ju bara att byta på honom och sen ropa på hampus som älskar att sitta och passa elias och det ville han nu och då fick elias ligga på golvet på filt och samtidigt kunde hampus även kolla lite på boli bompa och även ha koll på elias.


och sen gick tim och han ut i gen som dom har vart hela morgonen och haft skönt där ute, och då frågade jag simon som var inne och inte fick gå ut eftersom han vart sjuk, om han ville splea in grattis till sabina som jag kunde skicka på sms till henne, men det gick inte och sen fick jag göra om allt för han hördes inte men då ville han inte göra det.


så jag ropade in hampus och tim och frågade om dom ville spela in til henne och försökte skicka det men gick inte, så jag skickade ut på face book i stället så hon kunde se det.


sen ville även simon göra det i gen också.



här är Hampus och Tim som grattar sin syster.



och här är lilla simon som grattar henne också men ser inte så där jätte glad , men han mår ju inte så bra heller.


sen fick jag ringa gubben som inte had kommit hem ännu och fråga när han kommer för att vi måste u i väg och handla till henne och åka med det till henne eftersom hon inte ville komma hem när simon är sjuk och spytt för honvill ju inte bli sjuk eftersom hon inte kan vara borta längre från skolan.


sen blev det hemmåt och fixa middag och kolla på tv och då höll simon på med något hemligt som jag inte fick se och ingen annan heller.


och det var ett jätte fint kort som han gjorde till mig.


 

så här fint kort gjorde han till mig fast jag fyller inte år, men såå fint det var..


ha det så gött
  
 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards