miasolrosenmaria

Alla inlägg under maj 2015

Av miasolrosenmaria - 13 maj 2015 20:00

ja då var det morgon och så upp tidigt och det känns fast det bara är andra dagen på den här veckan , konstig men det gör sitt att gå upp tidigt och man blir trött efter ett tag.


men när alla hade kommit i väg så gick vi och la oss i min säng elias och jag och skulle sova, men då så låg ju han och bara snurrade och vred sig hela tiden och viste inte hur han skulle ligga , och jag sa flera gånger att han skule ju lägga sig och sova och hans bara svarar ja ..hi hii


så till slut så blev det kolla vad klockan var och då var hon ju bara lite över 10 och så frågade jag om han skulle sova och han svarade bara nej och skulle inte göra det alls.


så då tänkte jag att det är ju lika bra att gå upp och då blev han så glad och gick och öppnade dörren och sen så gick jag in i duschen och fixade mig och sen så tog en kopp te och kollade på tv och så gjorde jag lunch till elias och så bara tog det lugnt och elias han lekte med trä tåg.



sen blev det mest lugnt och invänta hampus som ska komma kl 15 och så klä på elias och fixa med honom och sen klä på mig för att gå ut och packa alla dessa kakor som jag ska gå till skolan med så dom får dom 15,30 och simon förljde med och så gick vi upp till tims klassrum som dom var i full fart med att fixa till.


och sen så gick vi ner och elias började gå själv i trappan neråt och det gick jätte bra faktiskt, och så gick vi över till simons klass rum för att kolla lite där och hans fröken satt kvar och började säga att det börjar inte förrän kl, 16,00 men jag sa bara att jag vill inte vara här då när det är så mycket folk utan kollar nu medans det är lugnt för att jag ska snart gå hem.


och så gick vi hem och då tävlade simon och elias och elias hade ju hur kul som helst på vägen.



 

och när vi kom hem så började jag värma på middag som vi åt i går och hade så mycket kvar av och det var makaroner och korvstroganoff och elais var jätte hungrig och fick makaroner .


och sens kulle jag hålla koll på kloockan för simon skulle till skolan och stå i sitt stånd vid 17,30 - 18,00 och sälja lite där och då satt jag och kollade på bolibompa draken med elias och sen så gjorde vi i ordning oss för att gå till skolan sista halv timmen och kolla lite mer vad som fanns där.


men jag skulle inte handla ett skit för har inte ett öra till det och och sen var jag inte ett tugg intresserad heller av något.


och sen gick vi hem i gen för skulle natta in elias och fixa välling och så, och då kollade jag på halv 8 hos mig och sen kom barnen hem och var dyblöta för dom hade lekt kull i regenet så dom tog en dusch och satte sig och kollade på tv och mös och värmde sig.


sen så gick dom och la sig och då var l 22,00 och jag satte mig vid datorn och grejade och fixade och så kom jag bara på att jag skulle fixa ny sida på fb, för vill inte ha någon här i knutby som vän för att det kan snackas så mycket om vad man skriver och så och jag kände att jag kunde inte göra som jag ville eller skriav vad som helst.


så jag´höll på med det till kl var 01,15 på natten och tiden den gick ju hur fort som helst när man håler på att göra något och grejar och har sig, man märker inte ett dug vad den är.


hahahahaaa.


men nu så måste jag tyvärr stänga ner och lägga mig och få lite blund i dom små.


så natti natti och sov så gott och sköt om er.


många karmar / mia   

Av miasolrosenmaria - 12 maj 2015 18:30

god morgon på er up tidigt och i dag var jag verkligen trött och var nästan att jag inte hörde klockan när den ringde på morgonen , men jag kom upp till slut och hampus var vaken när jag kom upp och kollade om han vaknat av sin klocka.


så det var bara att gå ner och fixa med frukost till honom och sen skriva i boken och sätta i gång tvn så att bolibompa är på när elias kommer upp, som sover fortfarende, men brukar komma upp här snart vid 7 tiden.


och sen så var det ut med hampus i taxin och så var han i väg, sen så satt jag och mös i soffan med elias och kollade på tv och så kom dom andra 2 ner och fixade med frukost och så kollade sina väskor och allt sånt.


sen när dom kom i väg till skolan så gick elias och jag och la oss och sov en stund och det behövdes faktiskt eftersom jag var så trött och höll på att försova mig.


sen upp och då duschen och klä på mig och så fixa med tvätt som skulle tvättas och sen fixa te och sätta mig och koll apå tv och bara vara en stund och så blev det lunch till elias och sen greja oc kolla vad jag ska göra för middag och så.


elias han åker på sin bil han .



sen så kom barnen hem och då började jag göra i ordning kak deg till drömmar som vi ska baka för att ha till skolan i morgo och sälja på cafe som dom ska ha i morgon när dom har knutby. com som det heter där alla klasser gör något och säljer något och man får gå och se i deras klassrum där dom visar vad dom jobbat med och så.


så det blev  3 sattser deg och massa drömmar som skulle rulas och gräddas.


och tim han sitter med sin telefon.




och elias han ska klättra som vanligt .





ja det tog sin lilla tid med kokorna som ska gräddas och tim han drog ut och där stod jag med kakor som ska gräddas och samtidigt fixa middag , ja så blir det.


och en plåt höll jag på att glömma , men som tur så klarade dom sig utan att bli brända. phuu.


ja så blev det middag och sen tv mys med elias till bolibompa draken och så göra i ordning honom för kvällen och fixa välling och natta in honom och samtidigt kolla på halv 8 hos mig.


så bay bay och hoppas p en skön och härlig nattsömn.


kramar / mia   


Av miasolrosenmaria - 11 maj 2015 22:00

god morgon gott folk ja uppe tidigt som vanligt och trött är jag, känns som man inte får någon sömn, men man måste ju upp för att se till att hampus kommer upp och sen fixa frukost till honom och skriva i kontakt boken och se till att allt är med i väskan.


och sen så få i väg honom i taxin och sen så började dom andra 2 komma upp vart efter och dom fixade frukost och jag satt i soffan och bara tog det lugnt med elias och sen så vänta på att dom ska komma i väg till skolan och då gick elias och jag och la oss och sov en stund faktiskt och det är ju så skönt att kunna göra det tycker jag.


och så blev det duschen och elias han satte sig och kollade på tv och mös sen stund och så fixade jag med tvätt som skulle i maskinen och få i gång den och sen byta på elias och klä på honom och sen plocka fram lunch till honom som skulle tina lite grann.


ja tyvärr så är det så här man känner sig och det gör jag tyvärr varenda dag, för det är ingen som hör av sig till mig eller något, bara jag som ringer och ringer och kollar hur det är och så.


Det är väldigt trist och sorgligt att ingen hör av sig till en , man måste vara väldigt osynlig.
Men så är det . Märkligt måste jag säga .


Diska ska jag göra , för att jag var såå djäkla dum och lämnade i går kväll för jag bara orkade inte ta den i går helt enkelt, men det är jag som får lida och se sen i dag och jag har ju som helst ingen luft alls att ta den nu heller, men MÅSTE . Suck



Ja och Elias han har fullt upp med att se till att man har att göra i dag .





i dag är jag verkligen inte alls på humör stått i kö på skolverket och kollade faktiskt upp om detta med klassförälder som tyvärr är skolans eget påfund och som inte är något tvång och som ej finns i regelverket.
så det MÅSTE man inte ta på sig eftersom det är frivilligt och kan inte tvingas på detta.

ja här blev det lunch till elias då.



ja den här dagen den gick fort kan man ju säga och simon han drog till fotbolls träningen och sen så syklade hampus också dit och kollade på, och jag fixade middag och elias han hjälpte till att duka och var så glad han.




och sen så blev det middag och då åt elias och tim och jag så fick hampus och simon äta när dom kommer hem, och simon skulle duscha också efter träningen.


sen blev det tv och bara vara en stund och så göra sig i ordning för kvällen och sen sova och jag satt uppe och bara tog det lugnt och hade svårt att sova var så upprörd så tog ett tag att varva ner.


men det blev i alla fall sängen som drog så natti natti och sov så gott och kramas mycket och sköt om er.


kramar / mia   




Av miasolrosenmaria - 6 maj 2015 20:45

ja i dag så är det verkligen inget härligt väder om man säger och jag tänker inte gå till kyrkis i dag, känner verkligen inte för det alls.


det finns ändå ingen som man pratar med där i alla fall kommer liksom inte in så då skiter jag i det så gör jag, är bättre att vara hemma och sova och vara för mig själv, för i detta lilla samhälle så är det så att kommer man som en utböling så passar man inte in och svårt att ta sig in där alla känner alla och släkt är så stora och halelulja också finns där man inte alls vill hamna huvudtaget, så då håller man sig för sig själv och sköter sig själv lika bra det.


Mia Maria Anderssons foto.


men när alla  barnen komit i väg till skolan så gick faktiskt elias och jag och la oss för att sova en stund och skönt är det att få han att sova ut ordentligt och sen så blev det upp och då duschen och fixa till mig och sen så en kopp te och slänga i en maskin tvätt och så softa i soffan och kolla på tv .


Alltså elias är fortfarande inte bra, snorig och hostar så blir inte mycket sömn på nätterna och är inte bra själv heller nu , nyser och snorar som bara den här hemma .
Så blir att ta deg lugnt och vila och göra det som måstes förstårs


och under tiden som jag gjorde det så höll elias på inne i köket och då var det bollar som han grejade med.



men sen så kom han in till mig och då kollade han o jag hade nå mer te kvar i koppen .



elias och jag.







sen elias äta lunch och så blev det dusch och klä på honom och då lekte han och grejad i vardagsrummet.



här bygger han med sina klossar.



och sen så har ju barnen komit hem från skolan och då myser man lite i soffan.



hampus.



lilla elias.



tim.



tim och elias.



rabarberna dom växer och växer, så blir ycket att göra av i sommar .




sen när middagen var klar och alla hade ätit så gick do upp och spelade liten stund och elias var där uppe också och jag diskade och sen blev det hänga tvätt och så.


och här så ligger elias i tims säng och myser.



hampus spelar och simon tittar på.




och sen blev det natta in elias och så barnen och jag kollade på tv en stund och sen var det dags för dom att lägga sig och jag satt kvar en stund till och bara var.


sen blev det kasta mig i säng själv och försöka få lite blund.


dröm sött nu och sköt o er väl.


kramar / mia   


Av miasolrosenmaria - 3 maj 2015 20:00

ja då blev det söndag och den värsta dagen på hela veckan då man bara vill ligga i sängen och sova ut ordentligt hela dagen om man fick så att säga.


men nej så blir det inte utan bara att gå upp och sen duscha och fika lite, sen så blev det städning som gälde och barnen dom började på övervåningen på sina rum och badrum och hall så klart.


och jag började här nere med att plocka och greja och ut med mattan och upp med saker i soffan och sen så dammsuga och skura och tvättmaskinen den gick som vanligt , som den alltid gör här hemma varenda dag som inte är något ovanligt.


och här så sitter elias i soffan där jag ställt upp bordet i soffan.




så den här dagen gick sin lilla gång och sen så blev det lunch och så natta in elias och då blev det kolla på film som jag tycker är väldigt skönt att göra då under tiden.


och han somnade gott och jag fortsatte kolla på filmen .


och sen så blev det ta in mattan och så dammsuga ur den och fixa med bordet och sen hänga tvätt och bädda säng och sen fixa middag och sen bara ta det lugnt och barnen var ute och sen skulle sova efter middag och tv och sen kollade jag på falk som gick och som jag inte vill missa för den är ju så bra.


och så sova , natti natti och sköt om er.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 2 maj 2015 20:45

ja då var det lördag och jag är såå trött, hade svårt att somna i går bara låg och gruvade mig och tänkte och allt, så jag mådde inget vidare alls skit jobbigt.


men jag gick upp i alla fall och var inte alls på humör och skit irriterad som bara den så var ingen i de att prata med mig alls så jag gick in i duschen och det var inte bättre där, var så förbannad och pratade med mig själv och viste inte vart jag skulle ta vägen.


sen när jag var klar så blev det slänga i en maskin tvätt och köra i gång den och sen så blev det te och smörgås och bara sitta en stund.


Jag älskar detta fina armband som jag fått av bästa vännen Majte love you.   




Hahaaaa det tror jag inte på , för stämmer inte här inte

Comedy Central Sveriges foto.


Mys i mammas säng


Miia Anderssons foto.


Myser med choklad kanin och bara musarm till bolibompa draken




Äter med hela kroppen



Vissa tror dom kan gömma sig för kameran .






Åååå vad det regnar och regnar



ja då har det blivit dags för att fixa elias och sen göra i ordning välling och börja natta in honom och så vänta på gladiatorerna som ska komma snart.


Ja det är ju så sant , men stämmer inte här


Inspirera Meras foto.


nu så blir det sängen och sova lite för nu är jag så trött , sov så gott nu.

kramar / mia   




 

Av miasolrosenmaria - 2 maj 2015 20:30

söndag och det är MORS DAG I DAG och här blir det inget det vet jag redan, har alldrig fått något dom andra åren så vad gör det den här gången.


hoppas ni får en bra dag alla andra fina mammor.


min dotter sabina hade skrivit detta på fb.


Grattis på morsdag, mamma! Älskar dig ��


Fick detta fina hjärta av tim.spm han gjort adelns själv här hemma på mors dag .




fick detta av min son sebastian på fb.


Grattis på morsdag mamma! Du är den bästa. �� älskar dig!


Åå så fint skulle gärna vilja ha


MadebyTinaas foto.


ja sen blev det så klart full fart och simon och gubben gick till svärdens för att simon skulle splea poolspel i fotboll så dom skulle vara där tidigt och jag satte i gång med att plocka upp allt från golven och sen slänga in en maskin tvätt och så lunch till elias och ut med mattan sen och så dammsuga och skura och så in med med mattan för att dammsuga den och sen söva elias för han var ju så trött.


och sen kom dom in och skulle spela en stund och så tog jag det bara lugnt , men sen så tog jag och städade hela badrummet här nere och så blev det dags för middag som också skulle göras och sen ta in tvätten som jag hade hängt ut och då hade det börja regna liten skväkk men försvunnit och det blåste så mycket ute.


men den var torr när jag plockade in den, för det började ju regna i gen väldigt lite, så onödigt att den skulle bli blöt tyckte jag.


och nu har jag inte ätit godis sen nyår och nu bara känner jag att nu ska jag ta och äta för är ju så sugen på det och det finns en sort som jag verkligen älskar och det är dessa små sug tabletter.


Miia Anderssons foto.


ja sen så blev det tv och bolibompa och sen natta in elias och så även dom andra som skulle lägga sig, sen blev det sängen för mig också för jag är så trött och slut i hela kroppen, har ju hållt på hela dagen.


så nattai natti go vänner och hopps på en skön nattsömn för en gång skull.


kramar/ mia.   

Av miasolrosenmaria - 2 maj 2015 20:15

ja då var det lördag och trött är man som vanligt, blir helt slut efter veckorna som man har med att gå upp tidigt varenda dag, så det känns och kommer efter vill jag lova.


men jag sov en stund på morgonen för elias han kom och la sig hos mig och vi somnade och det var ju så skönt och härligt och blev lite med utvilad.


sen upp och duscha och det var riktigt skönt och så fixa till mig för att sen äta lite och så blev det att göra i ordning elias och plocka fram vagn och så, för att sen gå till bussen för att åka in och handla och kolla på skor till tim och simon.


och elias han älskar ju att åka buss kan man ju säga och somnade när vi åkte.


och vi hittade skor till bägge killarna och sen gick vi till ikea och tog en korv och sen så blev det biltema för att fixa slang till

syklarna som dom vill få fixade så dom kan börja sykla någon gång.


sen blev det citty gross och fixa mat och sen hem och då packa in i frysen och sen fixa middag som skulle stå en stund.


här så leker elias med sina burkar och tycker det är jätte kul att ställa dom på armstödet och se om dom står kvar och bygga tornet.





så en glad simon.



och så pappa så klart med en kaffe kopp.



ja så blev det äntligen middag och tim han ska ju hålla på när man ska ta kort och toka sig .





simon och elias .



och så kom hampus också med.



hampus och elias.



så lill plutten.



sen blev det tv och mys med barnen till gladiatorerna och jag ett glas vin.



sen sova så gott natt och sov så gott och ta väl hand om varandra.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards