miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 27 januari 2013

Gubben hämta i förrådet.

Av miasolrosenmaria - 27 januari 2013 22:00

Barnen vaknade och då satte dom sig och kollade på tvn som går på morgonen, sen kom gubben hem och då fixade han frukost så att dom hade ätit det innan han gick och la sig, och även gick ut med casper också, som jag hade gjort tidigare på morgonen.

sen la jag mig och sov en stund för det behövdes för jag var så trött, och gubben la sig också eftersom han jobbat på natten.

sen gick jag upp och då duschade jag och det var så skönt, klädde på mig och gick ut med casper sen satte mig här vid datorn och grejade lite och plockade fram mat till middag.

och slängde även in en maskin tvätt som också måste göras då, i bland är jag så less på detta med tvättande, blir ju alldrig slut i tvätt korgen precis, den fylls ju på hela tiden typ och det spelar ingen som helst roll att man tvättar varenda dag..

sen gjorde jag lunch till barnen och väckte gubben för att han skulle vakna till i och med att han ska till förrådet och hämta lite kartonger och även korgen som bebisen ska ligga i sen, men först så ska jag sy till tyg runt tänkte jag..

och Hampus följde med honom till förrådet och ville hjälpa till att bära för det tycker hampus är kul när han får hjälpa till.

och Tim och Simon var hemma med mig och grejade, jag började med midagen och kollade lite på tvn, och sen kom dom hem och Hampus hade brottom att plocka in kartonger och han gick och hämtade dom själv till trappen, så duktig och stark..

ja det blev lite grejor som kom då och fullt i hallen blev det, och det blev att kolla lite grann på saker och se vad som fanns och det kom mer barn kläder då så nu blir det mer tvättande, så det blir jag inte av med i alla fall.

ja sen blev det bolibompa med barnen och även lite wii skaylanders och sen natta in dom små så dom kommer upp till skolan i morgon..


själv satt jag och kollade på tv en stund till men sen blev det natta in för min del också och då blev det lite läsning innan lampan släcktes för mi del..


natti natti...  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards