miasolrosenmaria

Alla inlägg under maj 2013

Av miasolrosenmaria - 23 maj 2013 22:45

då var det upp tidigt och sen väcka barnen för dom skulle upp tidigt eftersom Tim och Hampus skulle till skolan tidigt i dag och sen måste dom få med sig allt som dom ska ha, för i dag ska dom vara kvar i skolan hela dagen eftersom det är vår show sen på kvällen kl 17,00 och då går dom dit direkt efter skolan.

så det ska bli jätte kul faktiskt att få se dom uppträda i år i gen.


så jag gjorde mig i ordning och fixade med saker och kollade batteri på kameran och sen ladda min telefon och mamma ringde och pratade med mig och kollade om vi kunde träffas lite tidigare och prata lite och ta lite fotton på barnen och så.

så blev lite tjafs med gubben om pengar och så då som jag hatar och blev så förbannad och det är inte kul alla, hade ingen lust att åka någon stans och sebbe skulle komma till stationen en vis tid men sen blev det ändring där också så det var så snurrigt så.

men vi kom i väg till slut och simon var trött somnade i bilen på vägen in och där träffade vi mamma och gubben fick åka och hämta sebbe och efter så kom sabina och david så då var vi alla sammlade där och gubben stod utan för me dElias eftersom det var väldigt högt där för honom så jag fick ta kort och filma lite så gubben kan titta senare, det var så himmla bra och duktiga var dom också, jätte kul at sitta och titta på ..


ha det så gött...  

Av miasolrosenmaria - 22 maj 2013 22:30

ja det var hemma och tog det lugnt när barnen fixat och grejat på morgonen och åkt i väg till skolan, så fixade med dusch och klädde på mig och sen var det bara mys i soffan för orkade inte så mycket annat kollade på tv och hade det mysigt i stället och softade i soffan, det enda som jag gjorde var ju lägga i en mskin tvätt för det behövdes och maskinen den sköter ju sig väldigt bra själv kan jag ju säga som är en väldigt tur.

sen när dom andra kom hem så var det middag som skulle göras och sen mys i soffan med bolibompa och natta in dom små för det blir en lång dag i morgon för barnen.


så sov gott nu.

Av miasolrosenmaria - 21 maj 2013 11:30

vaknade och sen så la jag mig när elias somnat om och det var såå skönt och sen barnen uppe och fixade med sitt och klädde på sig och fixade med frukot och gick ut och väntade.

sen så vaknade elias i gen och då satte jag mig i soffan och gav honom mat och sen fick han ligga i sängen en stund medans jag duschade för när dom kommer hem så ska vi till enköping och handla.


så jag tog det bara lugnt i dag och sen kom dom hem och då var det bara att klä på sig och åka i väg och handla lite mat och det blev äta på max för vi ska till örsundsbro och vara i simons skola och kolla vad dom har gjort och fika lite så det hinns inte med att göra någon middag..


ha det gött.

Av miasolrosenmaria - 20 maj 2013 11:15

vaknade tidigt och satt med Elias och gav honom mat, sen kom tim och frågade om det var dags att gå upp och det var det, så dom gjorde sig i ordning och fixade med frukost och allt och sen klädde på sig och gick ut som dom har börjat göra nu på morgonen att vara ute och vänta på pappa.

sen drog dom i väg till skolan och jag sov en stund för att sen vakna och då satte jag mig i soffan noch knäppte på tvn för att kolla nyheter då som är det enda man kan se på morgonen.

sen när Elias ätit klart så fick han sitta i sin bebi sitter så jag kunde gå in i duschen och göra mig i ordning för gubben kommer och hämtar mig sen för att jag ska följa med Hampus till tandläkaren som han sk atill kl, 14,00 så det blir efter skolan då.

så jag gick in och hämtade dom och så drog vi i väg och det gick så där hos tanläkaren, som vanligt när han inte vill så då gör han inte det som är så enkelt , men för andra så är det enkelt att sätta sig där och öppna munnen och göra det som ska, men tyvärr så är det inte så lätt för andra och absolut inte för min son i alla fall och har man diagnosen autism spektrum så blir livet så mycket svårare när det gäller sjukhus och tandläkare ,mm.

så är det och det får man ta.


sen drog vi till media market och kollade på tv som vi behövde för den börjar balla ur där hemma och vi köpte en då som kostade 1600:- det fick duga för nu har vi så mycket annat som ska betalas också och det är födelsedag och dop så det blir bättre nästa gång då man inte har så mycket annat som kostar.


sen handla lite och hämta simon och hemfärd och då satte hampus i gång med att plocka undan wii och dvn, och boxern och sen ta bort tvn från plattsen och han var så duktig så han dammsög och torkade där också.


sen äta middag och efter det så koppla in tvn då som var ny och bara softa och ta det lugnt då och kolla på tv och sen natta in barnen och jag satte mig i soffan med elias och ska vänta på att han somnar så jag får lägga mig..


natti

Av miasolrosenmaria - 18 maj 2013 09:00

då var man uppe tidigt men gick och la mig i gen när elias ätit klart och somnat om i gen behövde verkligen det för var såå trött, kom i säng sent i natt som var för elias somnade inte någon gång var omöjlig som sagt så då måste man ta i gen det nu på morgonkvisten.


sen så vaknade jag men elias sov en tag till så hampus la sig i sängen så kunde jag gå in i duschen och göra mig i ordning för att åka i väg senare till knivsta där det är marknad i dag berättade storebror sebastian för oss.

sen när jag var klar så vaknade elias och då byta blöja och sätta mig och ge honom mat i gen och sen klä på honom och han fick ligga på golvet en stund och träna med att lyfta huvudet och så.


så söt så..


sen vila lite i mellan åt också måste man ju..

   


var ut och kollade på syrenbuskarna och där börjar det verkligen knoppas så det dröjer inte länge innan dom börjar blomma kna jag lova..

här har vi syrenknopp.

 


då var det lunch till grabbarna och gubben hemkommen och duschat och klär på sig för att strax åka i väg då,

så packa in oss i bilen med vagn och allt som ska med.



här sitter elias i bilem med sin nya snutte filt som han fått från goboken och sover så gott.

 


då kom vi äntligen fram och då träffade vi på sebastian där också och så var det de där att få ut pengar ja just det, inte lätt kan jag säga var ju hur lång kö sm helst till bankomaten och sen på icka var det hur långa köer som helst och 2 kassor öppna bara, jiippiii säger jag bara.


sen var jag tvungen att gå till bilen för att sätta mig och ge elias mat för det fanns ju ingenstans där man kunde sätta sig ute på någon bänk eller så inte.

och då gick gubben till ica för att ta ut pengar där så grabbarna kunde göra något i alla fall, sen fråga sebbe om han kunde få något att äta så det blev mojen där med hamburgare som jag betalade.


sen gick vi vidare på marknaden och då hittade grababrna hattar som dom ville ha och köpte och sen en godis grej som såg ut som en klo.


     


sen blev det hemresa och då landa på max hamburgare och äta lite för klockan var ju mycket så det skulle bli så sent med middag.

sen kolla på melodifestivalen men det blev inte länge gick och la mig i stället var för trött.


natti natti

Av miasolrosenmaria - 17 maj 2013 21:15

vaknade och satt med elias och matade honom och sen kom barnen ner och skulle göra sig i ordning och fixade fram frukost, efter ett tag så kom gubben hem och han skulle komma hem och hämta mig sen när han lämnat barnen på skolorna.

så jag satt där en stund tills elias somnade i gen och då gick jag in i duschen och gjorde i ordning mig och slängde även i tvätt i maskinen, och efter ett tag så kom gubben hem och då hade han handlat hem en räk smörgås till mig som jag inte ville ha, men åt den eftersom han köpt den då.



ja härligt väder har vi i alla fall ute..

   


klädde på elias och då fick han även pröva hela dressen som han fått av mormor som hon beställt och han blev så fin men fick ta av det sen för det skulle bli alldeles för varmt med den på i det varma vädret ute.


   


sen packa in oss i bilen och åka i väg och hämta simon för att sen åka in till uppsla och träffa älsta sonen sebastian som vi ska hämta på stationen.


här står vi på stationen i uppsla och väntar.

   


sen blev det hämta dom andra 2 grabbarna i skolan där i uppsla


och sen köra sebbe till arbetsförmedlingen och då vänta vi där i bilen men gubben utan för då.

   


sen åkte vi till ikea och fikade med sebbe och snackade lite och efter det så blev det sko punkten och köpte skor till hampus , tim , sebbe och mig.


efter det så åkte vi till citty gross och handlade och efter det så körde vi sebbe till stationen då han skulle åka tillbaks hem till sig.

och vi åkte till max och käkade hamburgare men jag prövade en sallad och gu va gott det var så den kommer jag äta fler gånger faktiskt.


sen blev det handla lite på ica maxi och hemfärd för jag ville se på lets dance som började kl 20,00 och det han vi hem till sen blev det sängen.


natti natti


Av miasolrosenmaria - 16 maj 2013 22:17

Blev väckt av tim och var tvungen att kolla klockan för att se så det inte var för tidigt.
och det var det inte så han skulle väcka sina bröder och jag behövde få fortsätta sova så dom skötte allt själva.
men sen efter ett tag så vaknade elias och då satte jag mig i soffan och han var ju såå pigg och glad så där skulle det inte bli nå mer sova inte.
så det blev nyheter på tvn då att kolla på och sen blev det dusch när elias somnade en stund och sen blev kl 10 och det blev malou på 4 an och där handlade det om sjukdomen ALS och den var hemsk att se på och det var skådespelaren Margareta tror jag hon hette nu som hade fått den för många år sen och hon hade en son som var 5 år nu och gu va jag led när jag såg vad hon inte kunde göra med sin son, krama och ligga på golvet och busa och bara mysa i sängen med en bok tillsammans med sin son, men hon hade hur mycket glädje i sig ändå fattar inte det men gu vilken styrka hon hade.
sen.busade jag med Elias och han bara skrattade och var hur glad som helst och det var så kul att se..
sen blev det plocka fram ur frysfn och det var tur att jag kollade i den för där höll det på att tina för någon hade tagit ur kontakten och det var tur att det inte var mycket där i då.
så det blev att göra något av steken med morötter och vitlök och en.massa kryddor.

sen bara ta det lugnt och inväbta som andra och då fixa potatisen och även.makaroner och korv till barnen, sen blev det middag och tim läste sin.läxa och simon gjorde sin.matte och läste läxa som han hade också.
Sen bomibompa och wii spel och natta in och själv kollade jag på jorovichon eller hur man stavar detta.. hummm
Ha det gött nu kramizzzz

Av miasolrosenmaria - 15 maj 2013 08:45

uppe tidigt och elias somnade om och själv så la jag mig i gen men det blev inte alls länge kan jag lova, hann ju somna men vakna lika fort i gen.

satt med honom i soffan och kollade på nyheterna då som var och sen efter ett tag så somnade han i gen och då la jag ne rhonom i sin säng och började plocka i hop kläder till mig och sen in i duschen och fixade mig.

sen plockade undan från vardagsrumms bordet och på bänkarna i köket där det låg fan så mycket reklam som jag inte vill ha.

så dom åkte i sopporna då.

sen vaknade elias i gen och då satt jag och gav honom mat i gen och sen fick han sitta i beby sittern för jag skulle gå och fixa the och smörgås till mig och satte mig i vardags rummet och åt.


efter ett tag så hade han ledsnat så då fick jag ta upp honom och byta blöja och sätta mig i soffan och kolla på tv och mysa me dhonom och det blev hem till gården och sen fortsatte tvn.


sen kom dom hem och barnen hade haft fullt upp på skolan tim kom och visade att han fått hem ny läs läxa och sen tog fram kontakt boken också, själv började jag med maten som skulle göras och det belv makaroner och kött färs sås och medan jag gjorde det så passade hampus elias som låg i vagen och tim läste läxan en snabbis.


sen middag och efter det så fick simon sätta sig och göra sin läxa för han var hellre ute och grejade så det var ju bara att ropa in honom då.


sen läste tim i gen och jag började plocka ur disk maskinen och plocka i den och sätta i gång sen torka bänkar men elias var jätte grinig så han fick jag ta och då hjälpte hampus mig att torka bänkarna och disk bänken och tim dammsög och sen efter det så låg hampus med elias i min säng efter att han ätit och då skurade jag golven och sen gjorde jag en anmälan för simon till landslag fotbolls skolan som han vill så gärna gå på så nu är det gjort.


sen blev det wii spel för grabbarna och halv åtta hos mig och kl 8 hos stjärnorna och sen sova.

själv satt jag och kollade på en kriminal serie som började i går och efter det så blev det sängen som väntade..


kram kram och ha en skön dag....      

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards