miasolrosenmaria

Alla inlägg under maj 2013

Av miasolrosenmaria - 6 maj 2013 10:00

då var det ny vecka och ny dag och jag uppe tidigt och barnen kommer upp som vanligt och klär på sig och fixar med frukost och sen fixar sina väskor.

jag själv fick lägga mig eftersom Elias somnade om och då passar jag på att sova jag med.


sen när han vaknade i gen så satte jag mig i soffan en stund med hnom och matade och bytte blöja och sen la jag honom i sin säng för att jag skulle kunna duscha och klä på mig sen fixa med datorn och få fram en film som jag kunde kolla på.


och sen tog jag upp lilla Elioas och satte mig till rätta i soffan och satte på filmen som heter lol och den är en drama oc gu va den var bra och så skönt att kunna kolla på annat som finna på datorn när det inte finns på tvn.


sen blev det en till men kommer inte i håg vad den hette men den var ju helt otrokigt bra den med.


sen kom gubben hem och barnen och barnen var ju ute som vanligt och grejade och själv så började jag med köket och torka bänkar och fixa och sen börja me dmiddagen och det blev en blandning som fanns i kyl skåpet.


sen bara ta det lugnt.


ha det så gött nu många kramar  mia

Av miasolrosenmaria - 5 maj 2013 09:30

uppe och myste i soffan och barnen kom upp lite sega på morgonen, och satt och bara tog det lugnt i soffan med bolibompa, sen gick jag och la mig i gen en liten stund.


blev en duch och började plocka i köket och sen fikade lite och tvättade då som vanligt och barnen dom var ute och grejade, så skönt att dom kan vara ute i gen utan att bli så geggiga och skitiga.


hjälpte gubben kolla en bil som det läckte ut olja ur, så skulle kolla var det rann när vi hälde i oljan men det kom ingen och då sa jag att man kanske måste ha bilen i gång och då satte han sig och startade bilen och då bara forsad det ut olaj och det var inte dåligt kan man ju säga.



sen gick jag in i gen och tog Elias som hampus passade den lilla stunden.


sen åkte vi och handlade i enköping och det blev lite av varje men höl ju på att glömma det viktigaste som vi skulle handla och det var ju toapapper som var helt slut här hemma, ja vad ska man säga, helt otroligt att när man sk ahandla så hittar man alltid andra saker som man inte alls ska ha egentligen utan man plockar det ena efter det andra men inte det man ska ha, undrar varför det blir så när man ska handla..???  en bra fråga faktiskt.


sen hem och då tog jag Elias en stund och satt med honom i soffan och gav honom mat och sen fick pappa ta honom för jag ska börja med grytan som ska göras och koka ett tag..


   


sen blev det upp på övervåningen för att vika en massa tvätt och det var ju ett hav av detta, blir alltid liggande av någon anledning men man hinner inte med tyvärr och sen när man tvättar varje dag så blir det mycket.. hi hii

ja man har ju och göra också då kan man ju gott säga..


sen läx läsning av barnen och lite wii spel och sova för dom som ska upp i skolan, inget på tvn som vanligt bara ishocky som jag är sååå ointresserad av så jag tog datorn och försökte få in via ply då för att kunna sitta och titta på något i alla fall.


så gubben fick hjälpa mig instalera in det och jag skriva in uppgifter och fixa konto, men inget ville fungera och han var tvungen att åka till jobbet så jag försökte själv och sen fick jag i gång det och då kollade jag vad som fanns för filmer och annat.


så det bleb jägarna 2 som jag satte i gång och kollade på medans jag satt me dElias och hoppas att han somnar snart.


ha det gött


Av miasolrosenmaria - 4 maj 2013 09:15

då har man vart uppe och suttit med Elias och grejat och mår allmänt bra ändå men lite försiktig med att äta, men förståligt att man inte kan må bättre när man hällde i sig en hel liter blå bärs soppa i går eftermiddag när gubben kom hem.



här sitter jag med lilla Elias och ger honom mat och bara myser..

 


ja Elias ligger i sin beby sitter och då passar Hampus honom och kollar även på tvn där bolibompa är och då även passar på att ta lite kort på sin lille bror och han är jätte duktig på att fota i alla fall och det blev en hel del kan jag ju säga medans jag tog en dusch.. hi hiii  


dom här fina fotona tog han och det är en del av dom bara.. hi hii


       


barne har vart ute hela förmiddagen efteråt och grejat och spikat och allt, och tim har sprungit med casper och tränat honom på att hämta en boll och sen kalla in honom och han är såå duktig på det..


efter lunchen så blev det städning av hela nedervåningen och alla hjälptes åt och städa, och även passade Elias medans jag städade så det var skönt att det blev så rent och snyggt för en gång skull och så härligt med barn som vill hjälpa till också.



efteråt så blev det lite tv spel med wii med tanke på hur duktiga dom var och så hjälpsamma.

 


middag med köttfärs sås och spagetti och sen diskutera dop och när och allt som hör till med datum och var..


middagen avklarad men för mig blev det soppa ville inte ha något annat så här på en gång.


Elias ny badad då och så mysigt..  


     


nu blir det film mys med asterix och obelix med barnen och gott att äta och bara vara..


natti natti..




Av miasolrosenmaria - 3 maj 2013 19:15

Uppe tidigt med Elias och fick väcka barnen för dom var ju såå trötta i dag och ville bara sova vidare, men det gick ju inte alls för det var ju skola, sen skära upp bröd till frukost för det får dom inte göra själva.


sen satte jag mig med Elias och efter ett tag så somnade han och då la jag ner honom i sängen och gick på toa och drack lite sen la jag mig själv för att sova liten stund tills han vaknade i genm och det bruka rinte bli så länge som han sover, så det va rupp i gen vid 09,tiden och ge honom mat och efter det så var jag tvungen att springa på toa och det var inte alls bra och jag duschade och då satt lill lutten i beby sittern och mös där medans.


sen började jag frysa som bara den och må riktigt illa och mådde inge bra alls, gick på toa flera gånger som tur var det bara från ena stället det kom från och skönt är ju det.


så jag satt på klädd med tjock tröja och allt och elementet var på för fullt och jag kände inte att det var för varmt, kollade på tv och hem till gården och fick inte i mig någonting alls.


gubben fick handla hem blå bärs soppa och coca cola.


när han kom hem sen så var det bara hälla i sig 1 hel liter soppa på en gång och sprang på toa och ville inte ha någon mat alls och inget gott på kvällen heller.


men det blev ganska bra ändå och vi mös med film på kvällen för det var ju den där förbannade ishocky på tvn och det är inte alls kul att titta på och barnen är inte heller intresserade av det.


ha det så gött nu sk ajga ta och sova fast kl är ju 00,00 på natten så länge fick jag sitta me dElias..



Av miasolrosenmaria - 2 maj 2013 10:30

morgon och uppe med Elias som vanligt dom tiderna håller han verkligen stenhårt i alla fall, sen sova en liten stund även om det är en liten stund så är det något i alla fall för mig.

sen upp i gen och barnen är i skolan och själv sitter jag i soffan och tvn är på och där är det nyheter inget annat att se på tyvärr.

sen in i duschen medans lillen sitter i sin nya fina bebysitter och myser med bolibompa på som han får lyssna på när dom pratar och det är ju bra sätt att höra olika ljud på också.

och det är inget vidare väder alls ute, mulet och storm så det blir inne dag i dag då och skönt är det i alla fall, och Elias trött så gav han mat och sen läste bok för honom så han kunde somna lättare och sen la jag han i sin säng och förhoppnings vis så skulle han kanske sova ett tag nu då och nu blir det the och smörgås och invänta hem till gården och bara mysa i soffan.

och tvätt maskinen går ju för fullt som vanligt varenda dag nu för barnen är ute och blir så skitiga så då blir det tvätt och konstigt är ju inte det precis, måste ju göras i alla


precis bytt blöja


och ligger och myser och äter nu

 


här har vi en glad och gosig charmig liten kille som är på klädd nu och är så söt..  

       

på kvällen kolla på lets dance och bara mysa då .


ha det så gött nu kramizzzz

Av miasolrosenmaria - 1 maj 2013 13:30

uppe tidigt som vanligt och matade Elias och sen la mig en liten stund men det varade inte länge alls, sen gick jag upp och fixade med honom och sen tog jag duschen och klädde på mig och det var jätte fint och härligt väder, fikade och sen satt och mös i soffan och matade Elias och hade det skönt gubben var ute och höll på med bilarna som han skulle göra och om inte det passade en sådan dag som denna.


och barnen var ute dom med och det hade dom vart ett tag som sagt och jag kände för en promenad och fixade mig och gjorde allt klart innan jag klädde på Elia soch la honom i vagen och sen gick ja ut och då fick Hampus och Tim följa med och dom cyklade och Simon blev sur för att han inte fick följa med men jag ville inte ha me d3 stycken på vägen me dcykel, så han fick vara hemma me dpappa och hjälpa till med bilarna.


här cyklar dom bägge en bit bort.


   

Hampus


Tim

 

Och Elias i vagen.


 

såg vitsippor som började komma i dikes kanten.



   

ett hav av tussilago så härligt.


sen så vände vi och gick hemmåt och då ringde jag gubben och kollade om han hade telefonerna på och då svarade han och han var nog tvungen att komma och hämta mig för Elias han vaknade och började bli jätte grinig och jag hade ju en bit kvar att gå och det skule inte vara bra om han fick skrika hela dn biten.

så han kom och då fick pojkarna cykla hemåt själva men vi åkte bakom så vi fanns där hela tiden och det var dom jätte nöjda med.


sen hemma och tog det bara lugnt och satt här en stund när Elias ätit och sen fick jag honom i gen han var inte alls på humör och hungrig var han också, men promenad kunde man inte gå och inte långt i alla fall för han sover inte länge i vagen inte och så är det även  bilen inte mycket sömn där heller tyvärr.


så här blir det inte mycket gjort kan jag lova för han är ju mer vaken än sover och snutig och allt, vill inte ta någon napp heller men det blir väl bättre och han hålle rinte samma tider med mat och sova inte, ena kvällen kan han somna vid 20 tiden men andra blir det inte förrän 00,00 tiden på natten så varierande så det är inte sant.


men men det är ju som det ska vara när man har små bran inte ordentliga rutiner alls, hi hiii


ha de tså gött nu...


kramizzzz/ mia

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards