miasolrosenmaria

Alla inlägg under januari 2013

Av miasolrosenmaria - 23 januari 2013 14:30

då var det upp jätte tidigt för att hinna göra sig i ordning, först var det ut med casper och sen in i duschen och klä på mig och fixa till mig och barnen vakna och klä på sig och sätta sig och äta frukost.

men en liten herre lyssnade inte alls i dag på morgonen, tog tid på sig att klä på sig och frukosten den kom han och började äta kl, 07,00 och då var vi andra färdiga men inte han då.

och gubben kom och då var det dags att åka egentligen men fick vänta på lilleman.

sen plocka i hop lite saker och mat och vatten som skulle med till casper, ja sen kom vi väl i väg till slut och då var det lämna alla barnen till skolan sen så åkte gubben och jag till min mamma och hälsa på.

och det var så skönt och bara komma hemmi från och sen att träffa mamma är det bästa och vi hade med lite fika bröd också.

och casper var skit glad för mamma har en liten dam som är 4 år och hon var ju inte dirket intresserad av leka alls, men han gav sig inte alls, men han lekte med det som han hittade där som hon hade då och det gick jätte bra.

men hon kom i gång senare och då vart det full fart på bägge 2 och det var kul.

sen var klockan så pass mycket så det var dags att åka i väg och hämta grabbarna i skolan för att sen åka vidare och då blev det lite handling på maxi stormarknad och då blev det vantar till Hampus och Tim, kalsonger till Tim och strumpor till Simon och sen lite frukt och mat som vi skulle äta då.

sen hämta simon i örsundsbro och sen hemåt och då fixa middag och sen bara ta det lugnt i soffan och och kolla på tv med barnen eftersom det var labyrinten som dom tycker är kul att se.

sen blev det att natta in dom och själv så blev det tv för mig och bara mys i soffan och vara..


men sen natta in för ska ju upp tidigt i morgon också då..


så natti natti...  

Av miasolrosenmaria - 22 januari 2013 14:15

Urch och blä för att gå upp så tidigt varje dag, men måste och det är ju tur att man har klocka som ringer annars kommer man ju inte alls upp.

och det var ut med casper och sen fixa kontaktböckerna och frukost och barnen klä på sig, invänta gubben och då var det bara för dom att klä på sig och sätta sig i bilen och själv la jag mig en stund, sen ut med casper innan duschen.

sen blev det slänga in en tvätt i maskinen och fixa lite the och smörgås och satte mig och kollade på tvn, och då var det hem till gården och bara mös.

sen plocka fram mat till middagen och bara vara, har ingen lust eller ork för något just nu, fast skulle behöva göra mycket egentligen.

men så är det tyvärr, man tappar helt lusten bara, men nu har jag också casper här så då få¨r jag lite luft men inte mycket promenad eftersom han är så liten ännu och sen att det är så förbannat kallt ute och jag mår skit av det bara, vill ha sommar och värme det är det som ska vara.

men sen kom barnen hem och då blev det full fart men även om det är kallt så går dom ut och åker pulka och sen blev det midag och sen läsa läxa med både Tim och Simon som dom har från tisdag till tisadag.

så det blir att sitta varje dag med dom var försig..

sen blev det lite wii spel med skaylanders som dom tycker är jätte kul.

sen lite bolibompa och natta in dom och själv sätta mig i soffan och blänga på dum burken och även sitta här en stund..


ja sen blev det natta in för mig själv också för att få lite sömn och nu får Casper sova i sängen om jag ska få sömn huvud taget och då blev han såå nöjd så, och bara la sig och sov..


  

Av miasolrosenmaria - 21 januari 2013 13:15

Morn morn hoppas natten vart bra, själv så var det upp tidigt och fixa med barnen så dom kommer till skolan och frukost och väskor packade med extra kläder.

sen gick jag och la mig en stund och när jag vaknade så var det ut med casper och sen in i duschen och klä på mig och satte mig och mös i soffan och kollade på tv och bara var, har inte mycket ork just nu tyvärr, och sen blev det att ta fram något till middag som ska göras på kvällen.

när barnen kom hem så skulle dom vara ute och åka pulka i en liten backe som tydligen fanns inte så långt från oss och det var jätte kul att dom gjorde något annat än vara inne..

sen middag och bolibompa och natta in.

själv satte jag mig iu soffan och kollade på framen som är inte så där jätte intressant, men men.

sen blev det något på 4 som jag satt och tittade på.


ha en riktigt skön natt och hoppas på en god sömn...

Av miasolrosenmaria - 20 januari 2013 13:00

Barnen vaknade och satte sig och kollade på tv och mös i soffan och själv hade jag vart ut med Casper och sen så la jag mig i sängen för att få socva lite till, blir inte så mycket sömn med den lille eftersom han inte vill ligga på golvet själv.

men men så är det ju, och han är jätte duktig annars för att inte vara rumms ren så går det jätte bra.

Man går ut med honom direkt efter att han sovit och sen visar han att han behöver gå ut och då är det bajsa han behöver göra.

men inte kul när det är så kallt ute, och han blir jätte kall och får kramp i tassarna så det blir såna här snabb ut gångar...

och tvätta blir det som vanligt och disk och matlagning.


 

han ligger nedan för min säng när vi ska sova.

 

såå söt så..


ja det var den dagen...

Av miasolrosenmaria - 19 januari 2013 18:45

Barnen vaknade och satte sig och kollade på tv och själv så låg jag en stund till, sen när jag klev upp så gick jag in i duschen och bara njöt och sen klädde på mig och fixade mig.

sen åt jag lite fil med flingor och clementin.

sen blev det lite plock i köket och satte i gång diskmaskinen och sen blev klockan 11,30 och då måste jag väcka gubben som sov efter natt jobbet.

och han skulle hinna göra sig i ordning och allt innan vi skulle dra i väg mot nynäs hamn för att hämta en liten valp.

och det är ju dock en sträcka dit då.

och kallt som fan är det, fan -20 och man vill ju inte alls gå ut och sätta sig i en bil huvud taget, men det gjorde vi och vi drog först till Ö & B för att handla lite till hunden som hund dyna och koppel och annat.

sen blev resan av då.

och det var ganska fint och härligt väder med sol och allt men ändå kallt.

 

solsken har vi i alla fall..

 

här åker vi i genom en jätte tunnel.

 

Framme och då är det den lille som heter casper som vi ska ta med hem och det är hans mamma som ligger där som han försöker ta ett ben i från, och hon är en bordercolli.

 

här ligger han på golvet i fram på bilen och ska försöka sova.

 

men sen blev det upp till mig och ligga så fint med huvudet i min arm..

 

men sen blev det att han fidk ligga på golvet och då la han sig och sov, vi kom till enköping och då blev det max hamburgare som gällde innan vi åkte hem, men satt i bilen och käkade då..


sen hemåt då, och väl hemma så började han nosa omkring och greja.


 

casper tar det lugnt och kollar på tv.

 

han är en bordercolli springerspanijel korsning..

 

här busar casper med Tim och Simon

 

här kollar han på en boll som han fått.

 

här har han fångat bollen.


 

och här ligger han på filten och grejar.

 


här ligger han och sover efter den här dagen vid min stol där jag sitter vid datorn, så trött.


ja det blev bolibompa och sen natta in dom små liven och själv så tog jag ut casper och sen natta in.

men inte mycket sömn för han väckte ut mig hela tiden och jag fick lägga mig så jag hade handen nere vid honom och smekte han då var han nöjd och la sig, men när jag själv tog upp handen och somnade så vaknade han lika fort i gen..


men men....



Av miasolrosenmaria - 17 januari 2013 22:00

Upp och fixa till barnen så dom kom till skolan och åt frukost och allt.

sen gick jag själv och la mig för jag sover skit dåligt och har svårt att somna, vet inte varför det är så men tyvärr.

så då blir det att sova på morgon för att få lite sömn och det behövs för att orka med.

sen upp och då bara ta det lugnt, sitta vid datorn och greja sen blev det framför tvn och bara mysa i soffan och kolla på den och det gjorde jag tills barnen och gubben kom hem och sen fixa middag och allt som hör till.

ja det blev inte så mycket gjort den här dagen...

men skönt kan det vara också...


ha det så gött...

Av miasolrosenmaria - 16 januari 2013 18:45

Ja barnen upp på morgonen och i dag så var det inte direkt någon som lyssnade på vad man sa till om, struntade helt i vad man sa, jätte jobbigt och det snöade jätte mycket har hållt på hela natten, för gubben han jobbar natt som vanligt och han sa att det var svårt att ta sig fram och inte plogat överallt.

och han körde en annan väg hemåt och det tog ju lite tid på morgonen och den vägen var riktigt fint plogad i alla fall och det var ju skönt.

men sen när han skulle köra i väg andra vägen för att lämna simon till örsundsbro då var det värre men plogbilen hade kört ena filen i alla fall.

men när dom åkt så la jag mig och sov en stund och det är så skönt.

sen när jag vaknade så tog jag en dusch och sen satte mig vid datorn och gjorde inte så mycket mer för jag kände inte för något i dag.

så i dag tog jag det bara lugnt.

tog the och smörgås och satte mig vid tvn och bara slappade och sen bara var, skönt och speciellt när mna inte mår så där jätte bra heller.

sen kom barnen hem och då blev det sätta sig och göra läxa och sen middag och då blev det steken och stekt potais och kokt potatis och sås.

sen barnen göra sig i ordning och kolla på bolibompa med labyrinten som dom tycker är kul att kolla på..

sen natta in dom och dom var ganska trötta sen satte jag mig och kollade på farmen, mästerkocken och mia på grötö.

sen satt jag vid datorn och klockan tickar i väg när jag sitter där.

och kollade på blocket och då skrev jag ut två ställen som jag hittade.

men sen var klockan över 00,00 och tänkte att det var dags att slänga mig i säng och sova...


sov så gott nu ...  

Av miasolrosenmaria - 15 januari 2013 18:30

Ja då var det upp och väcka barnen och i dag så gick det mycket bättre att komma upp för dom och fort med på klädning och frukost, så det märktes att dom behövde sova mer och få in rutinerna som var innan lov och helgerna..

och då orkar dom mer i skolan också om dom är utvilade ordentligt..

och när dom åkt så gick jag oc la mig så skönt att passa på nu medans man kna för sen vet man inte hur det blir med sömn när man har en liten också.

men jag hoppas att det går bra och att jag får sova lite mellan och så för att orka med..

ja det är en väntan så det heter duga åt det och själv så vill jag ha det gjort nu för börjar bli så jobbigt nu, och sammandragningarna har jag fortfarande men som tur inte så täta d, men jobbigt i alla fall och mycket spring i trappen upp och ner när man ska hänga tvätt och allt.

men det är skönt att hålla i gång också..  

ja det blev att fixa stek i ugnt till middag och då gjorde jag det i lergryta och trodde den skulle vara klar till middag, men den hann inte bli det så det blev korv till middag i stället så får vi ta steken i morgon..

sen blev det läx läsning med barnen och dom göra sig i ordning innan bolibompa och sen efter det natta in dom och själv sätta sig framför tvn då se om det är något där..

ja sen kolla på blocket efter något boende om det finns något och det är det dåligt med som vanligt.

men sen så blev det att slänga mig i säng då..


hoppas ni får en skön natt sömn... // kram mia...  


  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards