miasolrosenmaria

Alla inlägg under januari 2013

Av miasolrosenmaria - 6 januari 2013 12:45

Ja då var det dags för gubben och montera i hop min julklapp som jag fick av honom för jag har alltid önskat mig ett spring band, så jag kan träna hemma efter förlossningen som jag vill, är ju lite svårt nu, men sen kommer det bli mycket av den varan i alla fall, längtar verkligen...



   

Av miasolrosenmaria - 5 januari 2013 12:30

Morn morn lite halv dö och trött ingen direkt ork i dag, så det blir så där med vad jag känner för, tvää i maskinen i alla fall.

och barnen dom grejade i rummen på övervåningen och lekte och hade sig, spelade lite wii med skylanders som dom tycker är jätte kul och dom vill så gärna spela med mig och då blir det att man ställer upp och gör det och det är kul att dom vill ha med sin gammla morsa på det...


och kul att umgås och göra något som dom tycker är kul och älskar ...


efter middagen så satte sig Hampus för att måla i en målarbok..


 


Tim och Simon spelade hocky.


 


Sen blev det Hampus som spelade mot pappa så klart..


 


Och Simon så klart skulle slå pappa på hocky..

 


Ja och nu blir det mys i soffan hela familjen och bara mysa i soffan och äta gott och kolla på alvin och gänget 3 och bara vara så skönt...


sov gott och ta det lugnt... kramizzzzzz

Av miasolrosenmaria - 4 januari 2013 12:15

 


hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit så där, men så är det ju när man är gravid får inte så mycket sömn som man vill ha och behöver, därför så är det skönt att barnen är tysta och kollar på tv på morgonen och sköter sig själva så kan jag bara få ligga och slummra men ändå så hör jag dom, men jag vilar i alla fall.


och dom är ju så duktiga att ta frukost själva också så det behöver man inte hjälpa till med, så skönt så, men i bland så har dom glömt bort det för det är något bra på tv som dom vill titta på så någon ordning med frukost blir det inte alltid, men så är det ju när det är lov..   


men i kväll så är det redan bestämt vad vi ska göra, det blir först bolibompa och sen kl 20,00 blir det gladiatorer´na som dom verkligen längtat efter för dom tycker det är så bra och kul, och dom gillar speciellt HREO för han är ju störst och så bra, så dom skrattar mycket..


och det blir chips och popcorn till och dricka så klart, och sen bara massa mys tillsammans.


efter åt så blev det natta in dom små och då läsa lite och sen blev det sagostund i stereon och själv så satte jag mig vid datorn och grejade och fixade med bilder, sen hände 2 maskiner tvätt och nu äntligen ska jag lägga mig i sängen och försöka få lite sömn.


sov så gott nu....

Av miasolrosenmaria - 3 januari 2013 12:15

morn morn !!


då var det upp och fixa med disk och allt som hör till i köket och sen städa nedervåningen med dammsugning och skura, och sen in i toalleten som ska städas den med, så här blev det full fart på mig är såå less på att det ser ut som ski hela tiden och inte blir der rent av sig självt heller tyvärr.

skulle vara så skönt om det kunde hända lite av sig själv och var klart bara så där i bland och man slapp göra ett handtag.. hi hiii.

men tyvärr så kan man ju glömma detta, men drömma går ju i alla fall att göra det kan man ju inte ta i från någon..

ja sen middag och full fart och bolibompa för barnen ..


hoppas ni haft en bra dag ni andra.. kramizzz


  


 

Av miasolrosenmaria - 2 januari 2013 20:45

Godmorgon på er alla hoppas att dagen blir härligt bra för er alla, själv så blir det inte mycket här mer än att tvätta och bara vara just nu, för mår så där och har inte så mycket ork, med tanke på att har för mycket att göra egentligen och då blir det bara kaos för man vet inte vilken änd man ska börja på.

så det blir att ta det lite lugnt bara och kolla på tvn, och försöka hämta lite kraft och batterierna så man orkar ta tag i det som måste göras.


men satt vid datorn en stund i alla fall och grejade lite men hade ingen lust till det heller tyvärr..


 


ja det var inte mycket att skriva i dag inte..


nu får ni ha det så bra och sköt om er och sov så gott nu... / kram mia   

Av miasolrosenmaria - 1 januari 2013 14:30

God morgon på er alla hoppas att ni haft ett trevligt gott nytt år och att det blir ett bra första år 2013.

barnen vaknade ganska tidigt fast dom vart uppe sent, men det gör dom ju alltid här så det spelar ingen roll när dom går och lägger sig egentligen.

ja och något vatten har vi inte så man kan ju inte hoppa in i duschen som man vill och svårt att göra något så det blir att ta det lugnt i dag, men är väldigt trött också.

barnen åt frukost och sen blev det mys i soffan och kolla på 4 an för där skulle det vara tv heka dagen som passade oss alla.

men efter ett tag så blev det att jag bara satt och nickade så gubben sa till mig att gå och lägga mig så jag gjorde det och somnade och sov ett bra tag och det var jätte skönt och han försökte ringa hyres värden om vattnet för det har gått över halva dagen och kunde inte göra något, så när kl var runt 18 tiden så klädde vi på oss för att åka till Enköping och äta på macdonald föär att det var ju enklare och att vi skulle få i oss lite mat, men när vi håller på att packa in oss i bilen så kommerrörmockaren och ska kolla vad som behöver fixas, och det var lätt, bara täppa i gen i pumprummet och sen så får vatten gå in direkt i huset från själva vatten tanken i stället.

ja men vi drog i ala fall i väg och åt för att slippa hålla på när det är sådan o ordning där inne med fullt av disk och allt.

sen när vi kom hem så var det att plocka disk och sen duscha som bara kändes underbart, sen kolla på tvn och bara slappa efter den här helgen..

barnen sova sen och gubben åkte till jobbet och själv satt jag och kollade på tv men gick och la mig sen för orkade inte vara uppe lä'ngre..


sovb gott nu..

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards