miasolrosenmaria

Alla inlägg under januari 2013

Av miasolrosenmaria - 14 januari 2013 18:30

Ja då var det en ny vecka som börjar och det är upp tidigt med barnen för att komma till skolan och dom var verkligen trötta på morgonen, ville sova vidare men det gick inte alls det.

det vara bara att gå upp och klä på sig och sen frukost och väskorna klara.

själv gick jag och la mig en stund för behövde verkligen det, var såå trött och sen när jag vaknade så var det in i duschen och slänga in en maskin tvätt och satte mig här vid datorn och grejade och hade mig, skrev ut en massa bilder som jag skulle ha till barnens kontakt böcker.

sen tog jag the och smörgås och spelade lite på datorn och kollade maskinen för att slänga in en ny maskin..

sen ringde och kollade att gubben var vaken för han brukar slummra till i bilen när han är i Uppsala och be han handla lite.

tog fram mat ur frysen så det skulle hinna tinas till middagen.

sen när barnen kom hem så märktes det att dom var lite trötta, hampus han höll på med en kartong och tim visade kontaktboken sen fixade han i sitt rum.

sen blev det tv och bara lugnt, märktes att det var dagen efter helg innan man kommer i gång..

sen middag och bolibompa och natta in så dom kommer upp i morgon och kanske är piggare också.

själv satte jag mig i soffan och kollade på tv och bara var ch sen blev det kolla datorn och sen satte jag mig och skrev kontaktböckerna och satte in massa bilder och hade mig..


sen tänkte jag att det var dags att lägga mig själv för att sova, men först lite läsa innan förstårs..


så natti natti...

Av miasolrosenmaria - 13 januari 2013 19:00

Barnen vaknade och satt och kolla på tv och mös i soffan och jag låg kvar en stund till för jag var jätte trött, men det blev att kliva ur sängen och ta en snabb dusch och sen äta lite grann då, och sen kom Tim och frågade när dom skulle åka för han skulle till en kompis i dag och då skulle han och pappa åka vid lunch tiden, så då skulle det bli korv med bröd så han hade lite mat i magen på vägen..


så när dom åkt så blev det fixa rummet till Hampus, flytta ut massa saker och flytta in hans grejor och stätta upp gardin och han hjälpte till hela tiden och var så duktig, och bar allt som gick..


så här blev det då...


 


men inte klart ännu, behöver lite nytt som hyllor och lite tavlor på väggarna och ett nytt skrivbord också ska det bli sen en tv som dom ska ha..


här ställer Hampus upp sina bilar ..


 


och Simon han satte sig och la pärlor på sitt skrivbord och var riktigt konsentrerad..


 


Men sen när vi var klara med allt så blev det att dom fick sätta sig och spela wii och det blev skylander som dom tycker är jätte kul, och själv satte jag mig vid datorn en stund, men sen ska jag hänga tvätt för maskinen går för fullt i dag med alla barnkläder som rensades i går.


Efter ett tag så kom gubben och Tim hem och då blev det middag och dom spelade en liten stund och även dusch blev det sen natta in dom så dom kommer upp i  morgon.


fixade i hop vagen också..


 


själv satte jag mig i soffan och bara var och mös och kollade på tv och det skulle bli speed 2 på 4 an hela kvällen...



och nu säger jag natti natti när programet är slut...


sov så gott....

Av miasolrosenmaria - 12 januari 2013 18:45

barnen vaknade lite senare i dag och jag låg lite längre och dom kollade på bolibompa och mös i soffan och sen gick jag upp och duschade och kläde på mig och sen la jag in massa tvätt av barn kläder som vi gjorde rensning av i går kväll.


och nu blir det plocka ner granen för den börjar ju barra väldigt mycket nu så då är det ju dags även om man inte vill eftersom det är så mysigt med den stående där och lyser, men men nu är det ju så..



så här ser granen ut i dag..


 Här plockar barnen för fullt och tycker det är kul, så dom får fixa detta själva.. 

 


Gubben hämtade kartonger och vagn och barn kläder i förrådet och kom hem med ett helt lass, det blev middag och efter det så blev det kolla i genom alla kläder och rensa lite, och nu så blir det tvätta av och fullt ös..


och nu blir det mys i soffan med gubben och barnen och kolla på filmen madagaskar 3.


 


sen natta in dom och sig själv behöver sova känner jag....


natti natti...

Av miasolrosenmaria - 11 januari 2013 18:30

God morgon på er alla hoppas ni fått sova ordentligt, själv sovit ganska bra ändå, och nu blir det ta det lite lugnt men måste ändå fixa tvätt och sånt här hemma.

så det blev städa badrummet och det blev kliniskt rent och sen lagt i en ny maskin som går för fullt, och sen plocka ur och i diskmaskinen, gubben åkt och handlat lite och nu så blir det sätta mig i soffan och spela wii med barnen och det blir skylanders, skönt att bara koppla av lite nu.


Blev middag och hängde tvätt och sen så hjälpte Tim mig att bädda om min säng för att jag skulle hinna sitta med dom och kolla på tv och se på gladiatorerna som skulle komma i kväll.

Så efter det så blev det mys i soffan med tv och då var det wild kid och sen andra program innan gladiatorerna började på 4 an, och då hade vi chips och popcorn och dricka till och bara mös.


Och efter det så var det natta in dom små och dom somnade så gott efter dom här dagarna, och snart blir det bingen för mig också och magen är det lugnt med och det är skönt..


så natti natti på er...

Av miasolrosenmaria - 10 januari 2013 18:15

Fan när klockan var 02,05 så hade jag legat vaken sen 22 tiden på kvällen då jag hade gått och lagt mig, för det var full fart i magen och jag kände att det var inte alls bra och det stämde inte, kanske måste åka in kändes som, och det blev mer och mer dom tankarna och sammandragningarn var tätare och jag ringde till slut gubben och sa att han måste komma hem för att åka in, och jag var mer och mer orolig.


jag skrev sms till min mamma och sen till sabina som skrev sen att jag skulle ringa, och då berättade jag för henne vad som händer och allt.


så kom gubben hem och det blev att väcka barnen och dom klä på sig mjukis byxor och lätt, och sen ut till bilen och fick ta med dricka och bananer som vi hade hemma så¨dom hade något att äta och dricka där, under tiden.


så när vi kom in så blev det för rummet som man hamnade i och sen 2 plattor på magen som skulle visa hjärt ljuden och sammandragningarna och sen fick ligga med dom i 20 min, sen kom en läkare och hon skulle kolla hur mycket jag var öppen och om huvudet låg neråt, och då visade det sig att jag var öppen 2,5 cm, och huvudet låg neråt och det var rörligt.


så kom dom in sen och sa att jag skulle ta en brickanyl tablett som skulle göra så att allt lugnade ner sig i magen, och hoppas att den ligger kvar några veckor till i alla fall, eftersom jag bara var i vecka 33.


så jag fick vänta 1 timnme innan vi fick åka hem, så klockan blev 06 och då fick vi åka hemåt och det var skönt men gu va trött jag var eftersom jag inte sovit något alls.


men när vi kom hem så var det bara lägga sig och försöka sova och hoppas att man inte behöver åka in i gen, och gubben la sig i soffan och barnen dom kollade på tv och mös i soffan.


Sen när jag vaknade så blev det fixa lunch till barnen och ta det lite lugnt och sitta vid datorn gjorde jag och sen blev det göra middag och bolibompa för barnen sen natta in dom och själv se om det fanns något på tv, men det blev sängen för mig och försöka sova och hoppas att det blir en lugn natt..


sov så gott nu...

Av miasolrosenmaria - 9 januari 2013 14:15

God morgon på er alla hoppas natten varit skön och lugn, själv så gick jag upp 05,55 och gick in i duschen och sen väckte jag barnen för att dom ska komma upp och klä på sig och själv klädde jag på mig och sen fixade frukost och sen fixa mig själv och sen kolla väskorna att dom var klara och sen vänta på gubben och dra i väg till skolorna och lämna av barnen för att själv sen åka till mödra vården som jag ska vara hos 09,00 och när vi kom dit så gick jag in och tog en nummerlapp som vanligty och väntade på min tur att få komma in och anmäla mig och när jag kom in så vr det lämna legg och sen så skulle dom trycka av mig, men dom hittade mig inte där fast jag skulle vara hos min barnmorska Ingela kl,09 men då sa hon att det är i morgon som det är den 10 jan och då ska jag till henne, jaha sa jag och fick gå i gen då..


hahahahaaa det är ju nästan roligt jämt, fel dag som alltid. det spelar ju iungen roll att man skrivit in det i almenackan så blir det fle i alla fall, ska ju dit i morgon ju, tänk vad fel allt kan gå och det är väl att man har så mycket i huvudet som vanligt..


men det blev att göra Uppsala då och kolla på lite och sen lunch på en pizza buffe och satt och bara tog det lugnt och sen en snabb sväng på IKEA och kolla på säng och skötbord som är dags att fixa känner jag och kolla vad det kostar och så..


sen blev det hämta barnen för klockan den drog i väg som bara den helt plötsligt, i bland så går den ju sååå sakta men när man vill göra något så går den ju fortare än fortast av någon anledning...


när vi hämtat upp alla så blev det hemåt färd och när vi väl kom hem så blev det sätta i gång med middagen och barnen dom var trötta efter första dagen i skolan efter lovet inte vana att gå upp tidigt så dom satte sig och kolla film och mös, Tim och Hampus satt uppe i Tims rum och kollade på crocodil dandy 2 och Simon kolla på madagaskar 3 här ner och bara var.


sen blev det middag och göra sig i ordning så dom var klara, sen bolibompa och efter det så natta in dom små så dom orkar upp i morgon, själv satte jag mig i soffan och bara var och mös och kollade på skit programet Farmen och sen fortsätta med mästerkocken och sist kolla på sista avsnittet Inkognito och allt var på 4 an så det blev en späckad tv kväll.


men nu blir det sängen för mig för att försöka få lite sömn som inte blir så mycket av men måste försöka i alla fall, behöver ju vara utvilad ju..


sog så gott...

Av miasolrosenmaria - 8 januari 2013 13:30

  

Dimma



 

solsken med dimma och pluss grader ute..


  


kvälls dimma och mörker börjar komma...


haft en bra dag och barnen kollat på bolibompa och sen nattat in dom små och själv satte jag mig vid datorn och grejade och nu så blir det kolla på inkognito på 4 an och bara myser i soffan så skönt, men nu blir det att göra i ordning mig själv för sov tim, för ska upp tidigt i morgon och det är det värsta jag vet, hatar verkligen tidiga morgnar.


så hoppas verkligen att jag får sova som det är så dåligt med nu för tiden...


kramizzzzz

Av miasolrosenmaria - 7 januari 2013 13:00

God morgon god morgon hoppas ni haft en skön och härlig sömn och vakna pigga och glada, här var det barnen som kom upp men dom sov faktiskt ganska länge i dag i alla fall, och det var ju skönt, så dom satte sig och mös i soffan och kolla på bolibompa och det är en ny vecka som ska ge nya möjligheter.


jag låg en liten stund till för det var såå skönt att bara mysa i sängen, men sen så gick jag upp och in i duschen som jag kunde stått hur länge som helst var så skönt att varmvattnet bara strilade på kroppen, men man kan ju inte stå hur länge som helst och då blev det kliva ur och klä på sig och tänkte börja ta tag i disken för gubben låg och sov efter natt jobbet.


och när man tittar ut så ser jag en bil svänga in på gården och ser att det är en kvinna som kliver ur bilen och jag tyckte jag kände i gen henne och väckte gubben direkt, och sen gick jag upp på övervåningen och sa till att barnen skulle vara tysta så hon trodde inte någon var hemma för jag ville inte öppna dörren så var det bra me ddet..


sen efter ett tag så åkte hon, och jag kunde fortsätta med det jag höll på med, och helt plötsligt så kom ho i gen och då gick gubben ut, och jag satte mig vid datorn och sen ringde jag min bästa vän för jag behövde verkligen prata med någon så jag blev lugn, annars vet jag inte vad jag gjort och det vile jag inte och gubben vet hur jag blir och han ville stoppa det, men han kom in och sa att hon ville bara prata med mig och glömma allt som varit och bla bla, men jag gör inte det, för har man en gång stuckit kniven i min rygg då har man gjort det och då har man inte något med mig att göra för jag glömmer inte och förlåter inte det som hon gjorde för det var fruktans värt..


men hon hade åkt och skrivit ett brev till mig och det fick jag av gubben sen, och där stod det mycket som jag bara kunde skratta åt, för det fick jag int ei hop, och det går inte att använda sjukdom för att jag ska tycka synd om och komma tillbaks. nej jag går inte på sådant sen spelar det ingen roll vad människan har gått i genom, sånt tar inte alls på mig utan jag bara vänder ryggen och går min väg och skiter fullständigt om hon skulle sitta i rullstol eller ja vad som helst...


jag är jag och det komme rjag vara, kall och kylig det får folk tycka vad dom vill om men det är jag, har inga kännslor för dom som gjort mig illa.,


dom kan fortsätta sin egen väg och jag går min egen väg där jag mår bra och ha dom som jag älskar runt omkring mig och mina vänne rsom finns där för mig när det gäller..


sen satt jag och lyssnade på min älsklings grupp, Ulti ma thule som jag tycker är skit bra och dom lyssnade jag på jämt när jag var som sjukas och mådde skit och var så nere som det bara gick att vara, men dom kundejag inte lägga i från mig fanns där i mina öron varje dag som natt..


och bolibompa på kvällen med barnen och sen lite film och natta in dom små liven och slängde mig själv i soffan och bara sofftade och bara längta till onsdag då dom börjar skolan i gen, ska bli så skönt.


nu säger jag natti natti och sov gott.....

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards