miasolrosenmaria

Alla inlägg under april 2013

Av miasolrosenmaria - 15 april 2013 10:00

då vaknade man och satt i soffan och gav elias mat och sen var det in i duschen och fixa till mig för i dag så ska vi till familje rätten och skriva på papper om elias vem som är fadern.

och där ska vi vara 10,30 så barnen blev hemma i dag för gubben hade inte hunnit till uppsla och sen hem och hämta mig för att åka till enköping där vi skulle vara.


och sen är det så förbannat djävla jobbit med ekonomin som vi har just nu också och det pga av gubben var hemma 2 veckor i februari när jag fick elias och då fick han ingen lön eller något och då fick han jäte dålig lön här i mars månad så det är jaga pengar hela tiden för att vi ska klara oss.


och papprena gick jätte bra att skiva och skönt när det var gjort.


sen hem och fixa lunch och tvätta gjorde jag somn vanligt och det blev en del maskiner tyvärr och det enda alternativet för att få pengar var att gubben fick ta min dator och panta den så vi skulle klara oss till torsdag då jag får pengar, det var det enda som vi kom på så där och det här är den enda djävla månaden som vi har haft så här jobbigt som vi har just nu.


men så är det som sagt.


     


så han åkte redan vid 4 tiden och jag lagade middag och det blev lax med potatis och sås och barnen tyckte det var jätte gott och sen fick dom spela wii och när det var simons tur och han skulle stänga av så gjorde han inte det och då stängde tim av och då blev simon så arg och bara grät och skulle INTE lägga sig och INTE sova alls, fick prata med pappa och han sa lika dant där och då kom även att han skulle INTE gå till skolan och jobba.


sen när han pratat klart så gav jag simon ett updrag att hämta en bok till elias på bilioteket där han går i skolan och då sa han bara till mig att han kunde göra det men bara gå och hämta boken sen sätta sig i bilen i gen, INTE gå till skolan alls.

men han gick och la sig i alla fall och tänkte Onte sova men jag sa att han kunde ju blunda i alla fall och sova fäör att kunna hämta boken i morgon.


han somnade ju sen i alla fall...


sov så gott där ute nu..

Av miasolrosenmaria - 14 april 2013 09:45

godmorgon med solsken i dag och + 8 grader är det ute så hoppas att det blir en riktigt härlig dag som det ser ut nu då i alla fall.


    

2 bilder tagna på två olika sidor och det ser ju verkligen underbart ut..



Elias har sovit med mig i min säng och vaknade och bara låg och mös en stund.


 



Tim ligger och myser med sin lillebror elias i min säng och bara har det gött.


även Hampus låg där och mös i sängen, älskar verkligen sin lillebror.

   


här ligger Elias och kollar runt lite, ser ju mer här än i sin lilla korg som han sover i annars.

   


ja det där vädret höll inte i så länge det inte, det gick fort till så mulet och grått så det var inte sant åt det, så fort är det väder omslag nu för tiden, man tror att det ska vara fint och härligt hela dagen och sen visar det sig att det är annat, går ju inte direkt att planera något kan man ju säga.


 


sen satt jag med elias och gav han mat och sen så passade hampus elias på golvet medans jag duschade och det tycker han är så mysigt och även tvn är på så han får höra lite andra ljud och han jollarar och har sig och skrattar till hampus, dom har så mysigt.


så djäkla häftigt här har jag fått knoppar på min doftranka för första gången dom brukar ju alldrig blomma i gen, ja inte för mig i alla fall kan jag ju säga så jag tycker det är så djäkla kul och häf´tigt att den ska blomma...såå naic..

 


då har jag sövt elias och precis lagt honom och få se om han sover ett tag nu med tanke på att han har ju sina konstigheter när det gäller sova, ena dagen sover han jätte bra och så andra dagen så är han grinig och vill inte sova alls, lägger man ner honom när han somnat hos mig så vaknar han typ lika fort i gen och typ oj jag ligger i sängen och då pignar man till och vill inte alls ligga där, ja så kan det vara lite jobbigt också för man kan ju inte göra så mycket som man skuklle behöva.men men det får ju vänta då.


sitter och kollar på 6 an the vampirie diaries som är så bra tycker jag då.


ja sen gick dagen och lugnt som vanligt för jag hade gjort så mycket i går och då var det tvätt då men det fick gubben ta sen.


ha en fortsatt bra kväll.

Av miasolrosenmaria - 13 april 2013 13:30

morn morn fast tidigt då, sitta med Elias och mata honom för att sen försöka lägga mig en stund till medans han sover lite och barnen dom satt och kollade på tv och var väldigt tysta för en gång skull så ovanligt kan man ju gott säga.


och nästa gång man vaknar och då kollar ut genom fönstret så är det det värsta man ser att det SNÖAR och inte dåligt heller måste jag ju säga, var absolut ingen rolig syn kan jag lova.


speciellt inte när snön nästan försrvunnit så pass mycket och man väntar på riktiga våren och värmen ska komma nu och alla vårblommor ska komma fram och lysa upp vardagen.


men det ser verkligen inte så slust ut för den fronten nu inte.

men som sagt april väder är det verkligen kan man ju säga då kan det snöa och regan och solsken av annat, så man kan alldrig lita på vädret heller.


sen satt hampus och pratade med elias medans jag tog en the och smörgås.


 


mys..


sen tog jag en snabbdusch och tog elias och fixade med honom och bytte blöja och sen gav han mat och han ville inte sova direkt.


sen skulle jag börja städa så tog hampus och låg med elias i min säng medans jag dammsög i mitt rum och vardags rummet och skurade sen fick jag ta elias och mata hono och byta blöja sen låg hampus på golvet med elias och då städade jag köket och hallen, men sen blev det panik med elias så jag fick ta honom men då fixade hampus och tim trappan, hampus dammsög och tim skulrade, dom var jätte duktiga och tim han tog ut casper coh skötte det så hjälpsamma små barn och såå duktiga som vill hjälpa till.


sen blev det göra middag och sen fick dom spela en stund och sen kolla på fångarna å fortet och bara mysa i soffan..


natti natti



Av miasolrosenmaria - 12 april 2013 13:15

Ja då var det morgon tidigt som vanligt och Elias vakna och vill ha mat, så det va ratt sätta sig i soffan och mysa med honom och ge honom mat och barnen kom ner en efter en och hade klätt på sig och fixade med frukost och sen packade väskorna me dfrukt och böcker och även extra kläder som kan vara br aatt ha med sig.

sen kom gubben hém och kom in till mig och sa att han kommer hem sen och hämtar mig för att jag inte ska sitta här hemma längre utan ska komma ut och jag sa nej för jag ville inte det och kände absolut inte för att åka någonstans och ville hellre vara hemma och tyckte inte han skulle göra något för att jag skrivit vad jag kände på FB.


sen åkte dom i alla fall och jag kunde inte sova som jag hade tänkt hade ingen ro i kroppen huvud taget så djävla rastlös blev jag, men tog 2 bilder på hur det såg ut på morgonen.


   


sen satt jag med Elias i gen för han sov inte alls så länge som man kan tro i balnd, så himmla olika från morgon till morgon, ena dagen kan han sova ett tag sen andra så är han vaken och hur pigg som helst.


men han låg i alla fall och mös i mitt knä och så sharmig.


   


min älskade goa lilla Elias som är så mysig och sharmig liten kille.


sen gick jag in i duschen och fixade till mig för det var inge snack om saken gubben skulle komma hem och det gick inte att sätta i mot tyvärr.


så jag gjorde mig klar och sen fixade med elias och klädde på honom och fixade väskan som också måste packas med, med extra kläder och blöjor och sånt som måste till.


sen kom gubben hem och då fikade lite och sen klädde på oss och in i bilen för på vägen skulle vi hämta simon och sen in till uppsala och då blev det öb först och sen åkte vi till röda korset och kollade lite och jag smsade mamma som sen ringde mig och hon skulle på begravning och även i morgon me dså hn hade fullt upp.


sen åkte vi till skolan och hämtade dom andra 2 barnen och sen till ikea och fikade innan vi åkte hemåt men mellan landade på ica maxi som vi handlade lite till kvällen och mat sen blev dt hemresa.


och då blev det middag med mos och korv lätt middag blev det i dag för att sen kolla på tvn och invänta lets dance och då åt vi gott till det och bara myste tillsammans barnen och jag och jag hade Elias också.


simon satt och koncentreade sig på att rita och klippa i stället..


 


sen blev natta in dom små och själv sitta uppe en stund tills elias somnar och då själv bädda ner mig..


natti natti...

Av miasolrosenmaria - 11 april 2013 07:30

uppe med tuppen som vanligt och man kna ju verkligen fundera på hur mycket man egentligen sover, med tanke på att jag kommer i säng vid 34 tiden och sen är uppe i gen minst 2 gånger och sen är uppe vid 05,30 oftast varje morgon.


och barnen dom fixar och donar med sig och fixar frukost och allt, så det är ju skönt att dom kan göra det själva och frågar mig om det är något, det känns skönt faktiskt.


sen åkte dom och jag satt i soffan och kollade på tv och är såå leds för att det inte finns så mycket att blänga på och inga andra kanaler har jag hller bara dom vanliag som 1, 2, 4, 6 och barn kanalen då. det är allt och då finns det inte något att se på tyvärr.


det är ju så värdelöst att kolla å nyheterna för dom går ju om och om i gen så man ser ju samma nyheter flera gånger på morgonen och det är ju inte kul alls att titta på för mig räcker det med en gång.


Elias fick ligga på golvet en iten stund för att jag skulle fixa lite med tvätt och the och smörgås, sen tog jag upp honom och satt md honom och det är ju så mysigt och härligt.


sen sov han och tiden den gick sakta och tråkigt hade jag satte mig med FB en stund och sen satte jag mig och kollade på tv och då blev det hemm till gården, känner verkligen inte för något fast det finns hur mycket som helst att göra egentligen, men har ingen lust eller ork för något i dag.


Ja det var hur fint väder som helst här på förmiddagen, men nu börjar det mulna på som bara den och jag som satt och funderade på och ta en promenad, men samtidigt så känns det inte så där lockande att gå här i det tomma intet och se åkrar och skog och lite hus och gå samma väg dit och hem i gen, då är det bättre att sitta inne och göra ingen ting och ha så djävla tråkigt.     


det är tur jag har lilla Elias som fyller min vardag med gläde och lycka, om jag inte hade honom så vet jag inte vart jag hade vart i dag, hade inte suttit här i alla fall.Jag saknar kärlek och bli älskad för den jag är, jag känner bara att jag inte har något liv eller något.



alltså jag mår verkligen riktigt skit i dag måste bara få ur mig det för känner mig så fruktans värt deppig och leds på allt.


Det är väldigt jobbigt när tårarna bara kommer utan anledning, det är för att man verkligen inte mår bra.


nu orkar jag inte mer så säger bay för den här dagen.. / kram



Av miasolrosenmaria - 10 april 2013 07:15

    Ja då var man uppe som vanligt med Elias och sen kom barnn upp och fixade sig till skolan och frukost och sina väskor, själv ska jag egentligen skriva i kontaktböckerna men har inte haft ork till det utan har vart för trött att hålla på med.

försökt lagt mig i gen på morgon när Elias sover men vart så förbannat svårt att sova i gen.


så jag gick upp och duschade och klädde på mig medans han sov det var lika bra tyckte jag, sen vaknade han i gen och då satt jag och kollade på nyheterna på 4 an, har inte så mycket annat att se på tyvärr, sen la jag ner Elias p filten på golvet och satte på bolibompa i stället så han kunde få lyssna å det medans jag gjorde i ordning mig och sen fixade the och smörgås, och han låg där och hade massa ljud för sig och lyssnade i mellan åt på tvn.


i dag har jag faktiskt tagit det ganska lugnt bara, förutom suttit här och grejat vid datorn och spelat lite spel på FB som ja börjar ledsna på för kommer ingen vart som sagt, och tvättat har jag också gjort då, fan gör ju det varje dag ju, man kna ju fundera om jag inte har anant att göra och att det verkligen finns så djäkla mycket tvätt här.


och ja det kan jag lova den där tvätt korgen fylls på varenda dag det går alldig en dag, och skule det inte stå någon tvätt korg där så skulle dom lägga å golvet det kan kjag lova.


så tvätt det finns det i överflöd här av någon anledning, hummm.


tog lite foton på mig och knatten ..


             


jag och min lilla älskling           


på nyheterna snackade dom om att det skulle bli sämmre väder med regn och även gå över till snöblandat regn under dagen, men va fan det kom alldrig något, var ju hur fint väder som helst solen den sken för fullt hela dagen och ingen blåst heller..

    


kollade lite i jotex katalogen som jag fick och gu såå fint det fanns där i vart ju helt såld på allting ville ha hela katalogen för så mycket var det där i, men men ...


sen kom hela ligan hem från skolan och då blev det full fart här hemma och middag skulle göras och det blev kött och pommes så klart enkelt ska det vara i bland.


sen blev det tv med bolibompa och labyrinten som dom tycker mycket om att se på, och dom har sådanna komentarer till det också, väldigt kul att sitta och lyssna på faktiskt..


sen natta in dom 3 liven så dom kommer upp i morn..


själv säger jag natti natti för i kväll..


    kramizzz / mia

Av miasolrosenmaria - 9 april 2013 10:30

då vaknade Elias tidigt i dag och sen vaknade barnen och då blev det full rörelse här hemma och dom klädde på sig och fixade med frukost och själv satt jag med Elias och tänkte att han kommer somna så kanske jag kunde lägga mig en stund och få sova en liten stund men icke sanicke, han skulle vara vakan så var det bara, så pigg och glad var han.


sen fick han ligga på golvet en stund då så jag han gå in i duschen snabt och klä på mig.


 

och jag har då bolibompa på så han har lite djud och bild på tvn.


sen får jag ta honom och sitta med honom och byta blöja och även kläder då, för det händer ju olycka i bland tyvärr så är det när blöjorna inte räcker till ordentligt kan man tycka .. hi hii


så fick han ligga på golvet i gen ...


   


han är såå ficn och medans han ligger där så går jag n och sopar i köket och hallen så det blir städat och sen skurade också men då började han bli lite grinig så jag vände på honom en liten stund så han fick ligga på mage och han reste då upp sig och sträckte på nacken så mycket så härligt..


   

vårat lilla hjärta   


sen fick jag ta upp honom och ge mat och efter ett tag så blev det att han somnade så jag tänkte att jag städar i vardags rummet och sopar och skurar men hann inte så mycket för han vaknade ju lika fort men då fick han ligga på rygg i sängen en liten stund tills jag var klar och sen tog jag upp honom i gen.

och gick och kollade om ´köttet var tinat och sen vänta på dom andra skule komma och då hade jag lagt köttet i marinad och satt på ugnen och satte mig i soffan och då kom tim och skulle läsa sin läs läxa och sen började jag med maten för gubben fick ta lilla Elias under tiden.


och det blev pomes och kött till middag sen fick barnen spela lite wii och då blev det skylanders som tog för en gng skull, annars har det vart mario cart hela tiden.. hi hii

sen gick dom in i köket och höll på med deg och grejade men sen blev det natta in och sova för domoch jag satte mig med Elias och se om han ville sova för det ha rhan ju inte gjort mycket på hela dagen tyvärr, väldigt ensvis liten knatte.


sov gott nu..

Av miasolrosenmaria - 8 april 2013 10:00

ja då var det upp med Elias och ge mat och sen kom dom andra barnen och frågade vad klockan vr och det var ju bara att göra sig i ordning och klä på sig sen fixa väskor och plocka fram frukost.


sen åka med gubben till skolan där han lämnade dom och sen drog han till jobbet och jobbade och skulle även prata och lämna lappar.


Elias somnade sen här på dagen och då satt jag själv här och grejad och fixade vid dotorn och spelade lite på fb och sen höll på mer tvätt som kulle tvättas då och det blir man ju alldrig av med av någon anledning, den fylls bara på hela tiden, inge kul allas men så är det ju bara och det får man ta..


 

här sover lillen så gott medans jag sitter vid datorn, sen fixar jag the och smörgås och kollar på hem till gården som går på 4 an och lägger i en maskin tvätt till.

sen efter ett tag så kommer dom andra hem och då blir det full fart här hemma och middagen ska fixas och det blir köttfärs sås och spagetti, sen tv och natta in barnen då och jag sitter där och kollar på tv i soffan med Elias i famnen och hoppas att han sk asomna snart så jag får lägga mig själv..


så nu får ni sova så gott../ kramizzz mia

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards