miasolrosenmaria

Alla inlägg den 2 september 2015

Av miasolrosenmaria - 2 september 2015 17:15

då var det ny morgon och man är ju trött och trött, tar på en när man ska upp tidigt som man inte är så van vid, har sluppit denna väckar klocka hela sommaren och måste nu ställa om sig helt och måste upp tidigt och jag som inte alls är en morgon människa heller, utan vill sova längre på morgonen. hihii


mrn som sagt i dag så regnar det och inte lite heller om man äger så, och det är ju såå trist och man blir inte direkt pigg och glad över det heller.


regnar sombara den.


 


och här sitter grabbarna och väntar på att klockan ska ticka på så dom kan börja gå till skolan då.


 


sen när dom väl kommit i väg så blev det frukost och sen så gick jag in i duschen och fixade och grejade, sen slängde i en maskin tvätt och så fixa på över våningen med fönstren och rullgardiner och så klart släcka lampor som dom glömmer dom små herrarna.


och så fick elias ett smörgås rån och då äter man på detta vis, han har alltid sin egen stin när det gäller vad som helst.


 


sen blev det lek i stället för elias och har kul med sina lådor sm han har hittat massa saker i som är bra att lägga in där.


   


och sen så blev det lunch korv med mos och det var så där för honom, och mest korven som gällde att äta, ja det är ju bra att det går i något i alla fall, får vara nöjd med det lilla .


 


och efter lunchen så blev det softa och bara stå och filosofera och greja med något som jag inte vet vad. hahah


 


ja det var den dagen det, och sen var det invänta alla barnen som ska komma från skolan och så full fart här hemma och så spela lite och sen så fixa med middag och så barnen gick ut och lekte en stund.


sen var det fixa med tvätt och fixa sängarna och sen kolla på tv och mysa med elias och så göra i ordning välling och fixa till hans säng coh min så det går att lägga sig när man ska i sänmg.


så natta in honom och sen så barnen in och bara varva ner med tv en stund innan dom ska i säng ckså och jag ska läsa också som jag gör varenda kväll.


ja det var denna dag det.


natti natti och sköt om er ordentligt nu.


kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards