miasolrosenmaria

Alla inlägg den 10 september 2015

Av miasolrosenmaria - 10 september 2015 16:45

godmorgon och ja det börjar ju bli kyligare och mörkare ute nu, det känns jag som är så frussen av mig, men jag gick upp och kollade Hampus om han hade vaknat och sen så ner och fixa frukost till honom och så bara sitta en stund framför tvn och mysa och vänta på klockan så klart så man inte missar taxin..


när hampus var i väg så var jag helt själv en stund tills dom andra kom upp och då blev det ju fullt hus och tim han ville ha havregryns gröt på morgonen och elias han ska ju också ha precis som sin storebror så klart..


 


sen så drog simon och tim till skolan och elias och jag var själv hemma och bara tog det lugnt helt och hållet, jag duschade och gjorde mig i ordning för att vara klar när barnen kommer hem , för att gå till bussen och åka in till uppsala och handla lite som måste handlas.


ja här så sitter vi nu och drar med bussen .


       


här så går vi mot willys från stationen så klart, visst det fanns 2 hållplatser närmare men tyvärr så har jag väldigt svårt att gå av så där mitt i för tycker alla kollar på en så förbannat så där för åker jag hellre från punkt A till B och så går jag sen dit jag ska, det känns bättre för mig tyvärr.


       


och när vi kom fram så träffade vi på gubben och så gick vi in men simon på toaleten först och sen så in och handla och sånt och sen så blev det äta och då körde vi pizza som inte är till vardagen som vi äter precis om man säge roch elias han åt han också, men inte en egen för det hade han inte orkat.


         


och sen så blev det gå till en hållplats och vänta för gubben ville inte gå till stationen, men det går bättre att gå på mitt i när jag har han med mig, annars hade jag gått till stationen det är bättre.


så hem och ta hand om allt där och natta in barn och bara softa i soffan tills man själv ska i säng.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards