miasolrosenmaria

Alla inlägg den 16 september 2015

Av miasolrosenmaria - 16 september 2015 20:45

sov länge ja skulle det men tyvärr så vaknade jag tidigt ändå och det var ju bara att gå upp och se glad ut fast jag helst ville sova, men näää icke san icke.


så upp och sätta mig i soffan och bara ta det lugnt och mysa med elias och säga hej då till tim och simon som ska gå i väg, sen så lite te och smörgås och sen så in i duschen och fixa till mig och klä på sig så klart och sen så blev det fixa med elias och så på med kläderoch gubben in i duschen och sen så skulle jag till uppsala för jag ska kolla lite julklappa, för jag hade redan börjat i går med att beställa julklappar till barnen så nu ville jag få lite till.


så jeee då var vi på väg och det ner på stan och då blev att gå till lekia och kolla lite klappar och där hittade faktiskt varsin klapp till barnen och sen så gick vi till burger king för att äta lite lunch.


och elias och jag har jätte kul med att ta foto och han är så snabb på knappen så man hinner inte med, därför så blev dom som dom blev.. hahaha


         


och så blev det på gubben så klart.


   


sen så drog vi till mediamarket och kolla på spel till x box och ps3 , och hittade en del där men dom köper jag senare , för måste ju fundera på hur jag ska köpa till var och en eller gemensamnt.


sen blev det gränby och kolla på clas olsson och kolla runt och där hittade jag faktiskt en 4 hjuling till lilla elias men den kommer jag köpa när han fyller år i februari.


och sen till en annan butik som ligger bredvid willys som har blandade prylar typ ÖB, och där köpte vi typ bara ägg som dom har billigt.


sen biltema och kolla där och där var först och främst pennor som jag ville ha, för mina bara försvinner och jag vet inte vart, så nu ville jag ha nya och sen så fanns det ju andra saker som man kunde kolla på.


sen så drog vi hemåt för att hinna hem till hampus kommer hem med taxin, och då laga middag och då blev det ugnspannakaka och sen så mysa i soffan och jag kollade efter chäfervalpar för det vill jag ha om vi ska skaffa hund, som barnen har tjat om hela tiden.


men jätte svårt att hitta sånna för det föds inte så många av dom längre tyvärr.


så det blir att fortsätta leta och leta vidare, sen blev det natta barn coh själv sitta och kolla på tv och bara ta det lugnt.


kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards