miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 september 2015

Av miasolrosenmaria - 12 september 2015 19:00

ja då var man uppe tidigt fast man var såå trött och kunde inte sova och så in i duschen och gjorde mig i ordning och fixade och så och så tog lite yoghurt och åt tillsamamns med elias .


sen så kom dom andra upp och då blev det prat och så och sen så skulle dom till uppsala och kolla läget och jag skulel följa med och då var gubben hemma med barnen.


så vi drog till gränby och bara gick omkring och ja gjorde inte ett dugg faktiskt mer än kollade , sen in på bolaget och kolla men dom hade inte det vi sökte så då skulel vi åka till ett annat ställe och se om dom har det där i stället.


så då blev det boländerna och så in där på bolaget och dom hade inte det heller så hon tog något annat och sen så blev det in på h&m för hennes dotter ville handla något där och då blev det leta och vänta och hon skulle prova och allt.


sen in på citty gross och handla där för dom skulle ha lite som fattades för dom och jag fixade med lite som jag behövde.


sen så blev det åka hem och fan så trött man blev när man satt i bilen och åkte hemåt, men det blev att sätta i gång med middagen och då först fixa med sallad och skära tomat, gurka, lök, sallad och kola sommargrönsaker och sen ha i majs och så lite olja och kryddor.


sen skala morot, lök, rödbetor och en annan grönsak som jag inte kommer i håg vad detn heter, men det skulle in i ugnen och så blev det steka kött som skulle vara till coh så in med pommes i ugnen också och så göra bea sås och en rodialend sås hemmagjord så klart.


och sen vänta på att det skulle bli klart och så blev det äta och alla tyckte det var jätte gott ja hoppas det i alal fall, sen bev dt vnta på bolibompa för dom ville äta godis så klart.


sen satt vi i köket och bara myste och snackade om allt möjlit och jag mådde si och så eftersom jag har min bild av mig själv som inte är så bra och bara ser den hela tiden.


men men .


sen ville jag bar agå och lägga mig var så trött, så nattai natti


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards