miasolrosenmaria

Alla inlägg den 18 september 2015

Av miasolrosenmaria - 18 september 2015 21:00

ja då var det fredag och slutet på veckan och inväntar helgen så skönt som man alltid väntar på att bara få göra och sova ut lite också, men först väcka barnen och frukost och sen se till att dom har packat allt och sen kommer i väg till skolan.


själv så gick jag in i duschen och fixade mig och sen så blev det te och smörgås och elias står och äter frukost med tv och lek med bilar som han alltid håller på med och och bara myser som alltid.


 


och sen blev det försöka söva elias som bara vägrade så där och skulle inte alls sova som jag ville, men det var ju ingen ide att hålla på så han fick då gå upp och leka och fara omkring och greja som vanligt, och sen lunch och så kolla klockan och då var det dags att göra mig i ordning och sen plocka fram kläder till elias och klä på honom och så, sen invänta hampus som ska komma med taxin någon gång mellan 14,30 och 15,00 .


men det kom ingen och då är ändå klockan närmare 15,tiden och inte kommit och vi väntade och väntade men sen kom han och då var hon lite över 15 och då var det bara att klä på och så gå i väg mot skolan och vara i gympa salen för att kolla på ciskus grejer och vad barnen har lärt sig och man får pröva lite själv också , men det gjorde inte jag för jag är inte den som tar för mig och står och visar adra .


men här så håller simon på med något som han har prövat på dagarna när dom tränat coh han vill hålla på med det här också inget annat.


 


och sen så var det tims klass som skulle vara där och göra sitt.


 


och elias han klättar på väggen och har kul.


 


sen prövade tim med tallrik


 



 
 


ja sen så var det gå hemmåt och så vänta på att simon ska sluta för dom skulle jobba till 16,00 och jag skulle med en buss som ska gå 16,23 så jag hade lite brottom att få med det som jag skulle ha med och sen så var det gå och möta upp simon och se om han ska förlja med, och hampus han följde med för att ta hans väska .


och simon skulle följa med så då drog vi till bussen och så åkte vi till uppsala för att jag skulle handla lite och då möta gubben också och sen drog vi hemåt och så blev det mysa med film och chips och sen sova.


natti natti och sov så gott.


kramar / mia   
 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards