miasolrosenmaria

Alla inlägg den 25 september 2015

Av miasolrosenmaria - 25 september 2015 19:00

då var det fredag slut på denna vecka , fasike va fort det går, men men det är ju så livet är så det var gå upp och sen så duscha och sätta mig och betala räkningar så klart och så göra mig i ordning och barnen skulle ju till skolan , men dom kollade inte tiden alls, glömde helt bort den och när jag såg klockan i köket så var den snart 9,00 och då fick dom jätte brottom, hahaha


sen göra i ordning elias för vi ska in och handla mat också för det behöv verkligen hem nu kan man ju säga, och så var vi i väg och i dag s var det ganska bra väder men kyligt och blåsigt så klä på sig gör man .. hiiii


först så blev det citty gross för att gå in på apoteket och ta ut medicin till tim och mig, och sen så blev det willys och handla där och först, sen blev det till dax och ta en lunch.


väntar på maten.

           


och det blev kebab till gubben.

 


fich end chips till mig.

 


och barn meny till elias.

 


sen efter maten så bjöd dom elias på glass och det var ju väldigt poppis och gott så klart, sen så gick elias och jag till skopunkten och kolla efter skor till elias och mig och jag hittade och dom köpte jag också , så skönt att få nya skor.


och sen så blev det till citty gross och handla lite kött och sånt där och sen så blev det hemresan som gällde då rå.


och vilken vacker himmel som jag ser och måln vägen var ju bara tvungen att ta kort på såg ju så häftigt ut.


 


sen hemma och då plocka in varorna och sen fixa fram en kartong för att kunna skicka kakor till linda som hon hade beställt och gubben ska hämta ett från jotex och då ska han skicka det på en gång.


och det var inte billigt alls att skicka ju.


 


och se drog han i väg till uppsala med en bil som han hade lånat och jag ville bli av med från parkeringen, och då gjorde jag mos och korv till middag och sen så blev det fixa med tvätt och så mysa med elias och kolla på bolibompa.


och då fick han en cocosboll som det fanns 2 av och jag tog så klart den andraoch bara mös och så satt jag vid datorn och grejade så skönt och barnen dom var hos en kompis och spelade och en var ute och lekte i parken.



sen fickelias små nallar som han skulle äta och lagt ut på bordet.

   


   


tim och simon skulle i väg på ungdomscafe kl 19, 00 men hampus han ville vara hemma och hade bytt om och kollade sin telefon och bara mös.


 


sen så satte han i gång en fil och det blev bddisarna i rymden som elias valde. haha


och då plocka fram chips och ostbågar så klart.

     


hampus bara myser och tycker det är jätte skönt att bara vara hemma.


 


sen blev det vänta på dom andra 2 som jag ringde kl 22,15 för då tyckte jag det var dags att komma hem och sova , vi började bli väldigt trötta hampus och jag, men det gick bra ändå och jag var skit förbannad på gubben för han kunde inte till låta mig få bil nyckeln för att gå ut och hämta grejor där i som jag behövde.


nä då klär han själv på sig och påstår att han inte hittar nycklarna , så då gav jag fan i att hämta något för jag blev förbannad och kände att man inte kunde lite på mig och han i fråga satte vad jag skulle hämta också, fy fan.


så blev ingen bra natt alls.


men barnen kom hem och gjorde i ordning sig och sen natta in och jag natta in också och det var så skönt men svårt att somna efter den här kvällen, men somnade nog till slut.


kramar / mia   







Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards