miasolrosenmaria

Alla inlägg den 30 september 2015

Av miasolrosenmaria - 30 september 2015 21:15

ja godmorg på er alla, fast undra varför jag skriver så när det inte är någon som varken läser eller skriver något på min sida vilket fall, men som sagt jag ska i alla fall upp tidigt och väcka hampus som ska i väg tidigare än dom andra så han måste ju hinna äta frukost och så göra sig i ordning med väska och så tandborstning och så ta det lugnt en stund framör tvn och bara mysa med elia soch moy.


sen vard et dags att klä på sig och gå ut till taxin och så var han i väg och sen så började dom andra 2 komma upp en efter en och göra sig i rodning och så var det frukost och sen fixa med väskor och se till att inget glöms bort, och så ta det lugnt en bra stund i soffan för det dröjer ett tag innan dom ska gå till skolan, och när dom gjort det så vard et duschen för mig coh så fixa till mig och sen sätta mig vid datorn en snabbis.


och då hittade jag dom här fina underbara jackorna som är såå snygga.


och efter det så blev det fixa med elias och klä på och så klä på mig själv och så gå en promenad i det härliga vädret med moy och elias han hade jätte kul där i spåret och hittade så mycket att titta på.

             


sen när vi kom hem så blev det göra i ordning elias säng och så söva honom för nu är så trött och behövder sova en stund i och med att han vaknar så tidigt på morgonen och sen går en bra bit när vi är ute.

 


efter ett tag så kom lill plutten upp och då satt han hos mig och bara mös och gosade så härligt och så blev det fixa lunch till honom och medans jag gjorde det så satt han i hallen och höll på med sina burkar och moy ligger bredvid.

   


och så blev det sätta sig och äta men som sagt han äter inte så mycket i mellan åt, det är si och så, men han får ju i sig det han behövder och växer i alla fall så det är inget jag är orolig över.


så han leker med sina bilar i stället på bordet och har kul med dom .

   


och sen kom hampus hem och då var elias och jag färdigpåklädda och bara väntade på hampus så vi kunde gå utmed moy, men henne tog hampus och elias och jag följde med och då såg jag dom här fina härliga blommorna som fortfarande blommar fast det är kyligt på nätterna och det är höst.


och sen när vi kom hem så började jag skära vikål som jag skulle göra vitkåls stuvning, men först steka den med lök och så göra stuvningen som jag sen lägger i allt och rör om och kryddar och sen har jag skalat rödbetor som ska kokas och så steka isterband, och till barnen blev det kokt korv och potatis mos  ingen ide att en stänka tanken att ge dom stuvning och isterband. hihii

 


och här är middagen för oss vuxna då, mmm jätte gott.


och så blev det mys i soffan och jag hänger tvätt och för en gångs skull så myser elias med moy och det är inte ofta han får chansen till det , så det är så härligt att se.

    


sen kom hampus och ville vara med han också och gosa med bägge.

 


och här gömmer sig elias för nu så ska jag göra i ordning honom för natten coh söva honom .

 


och efter det så blev det bonde söker fru och efter det så natta in barnen och själv sätta mig och kolla på modus som är efteråt, och sen blev det natta in för mig med för är ju såå trött.


natti natti på er.


kramar / mia  


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards