miasolrosenmaria

Alla inlägg den 24 september 2015

Av miasolrosenmaria - 24 september 2015 20:00

godmorgon på er alla och i dag sov jag lite längre för gubben gick upp och tog hampus och fixade med honom och såg till att han kom i väg med taxin och sen gick jag upp och då var det duschen på en gång och så fixa kläder och allt sånt och sen te och smörgås och så fixa håret tänkte jag för en gång skull, och det tog ju tid som sagt och sen klä på elias för att sätta oss i bilen eftersom jag ska vara hos läkaren kl, 10,00 i uppsala.


det ska bli skönt att få komma dit som jag har kämpat med att få tag på honom och få en tid och det har inte varit det lättaste om man säger, men när jag fick tiden så vart jag väldigt glad.


och nu så är vi på väg och det känns skönt med tanke på hur jag har mått en längre tid nu.


 




och jag kollade på fb i bland för att ha något att göra under bilfärden och då såg jag detta häftiga som man kan göra med flaskor.



sen gjorde jag lite tester för att ha något att göra, är så rastlös.


ja då var jag framme och gick sitteri väntrummet och det är jobbigt värre, och har nu suttit i 11 minuter och inte kommit in ännu, det är såå drygt att man får en tid och ändå får vänta så länge för att komma in , jag förstår inte att man ska behöva vänta när man får en tid ju, och jag hatar ju att vänta , vänta och vänta man blir ju tokig av det.


ja äntligen var jag klar och det var så djäkla jobbigt att sita där och prata om hur jag mår och allt som har hänt och hur jag känner för mig själv och hur jag tolkar andra och hur jag blivit behandlad, rasade i hop och han skrev ut medicin till mig so jag verkligen behöver.


och här är jag utanför för att kolla vad gubben står någonstans.


 


och jag gick till en parkering och där hittade jag inte honom som jag trodde att han stod på för det var väldigt nära, men han ringde och frågade när jag kommer och då stod han ju å ett helt annat ställe, så det var ju bara gå tillbaka och jems med huset i stället.


 


och sabina min dotter har jagat gubben och när han inte svarat så har hon ringt mig, vi drog till ikea och tog en lunch och sen gick vi omkring där och kollade och jag blev så irriterad och skrev på fb, och hon ringde så då fick gubben svara för det handlar om att hon vill ha sin post som hon har hem till mig och vill att gubben tar den med sig, och jag anser att hon kan gott hämta den själv eller byta adress likosm, hon är 21 i april.


och hon påpekade att han borde ha tid att svara eftersom jag hade ju tid att uppdatera mig på fb och skriva att jag var klart hos läkaren och allt, och jag blev riktigt förbannad faktiskt.


då skrev jag detta på fb.


´´Jag ska kunna skriva att jag ska till läkare och när jag är klar uran att få skit för att jag kan uppdatera här på fb .
Och vi har ett liv .´´


och då får jag detta sms av henne för något som jag inte gjort och inte skrivit något namn elelr något.


´´Är du helt dum i huvudet? Vill du mig något så hör av dig till mig istället för att sitta som en omogen liten skitunge och skiva skit på Facebook. Bete dig som en vuxen människa för i helvete. Så jävla less på dig.´´



Jag visste inte att man fick bete sig och skriva hur som helst till någon men nu vet jag i alla fall att jag är en omogen djävla barnunge så jag är inte vuxen huvudtaget i andras ögon .


då var vi på väg hem och jag mådde så dåligt och bara grät kunde inte hejda tårarna, var så jobbigt att bli så kränkt och få så mycket skit som jag fick av dottern så det tog så hårt och jag kunde inte hejad mig alls.


åå det regnar.



Snacka om att det fortsätter regna och det är ju närmare hagel än regn , man kan jj säga att det hjälper ju inte ned ett paraply.



 

ja försöka ta det lugnt med det var inte lätt alls, fixa middag och sen kom tim med kakorna som han sålt i väg och ska lämna nu till alla då.


 


sen gjorde jag inte så mycket mer i dag hade ingen ork alls.


kramar / mia   
 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards