miasolrosenmaria

Alla inlägg den 3 juni 2014

mys

Av miasolrosenmaria - 3 juni 2014 21:03

God morgon Elias vaknade tidigt men pappa var uppe så han tog honom och bytte blöja och sen fick han leka och greja .

jag sov vidare och efter ett tag så gick jag upp och då blev det toa och sen fixa välling till Elias och ge honom, men han ville inte sova efter det utan kröp ner och lekte .

Gubben följde med barnen till skolan för Tim skulle vars tidigare där eftersom dom skulle med en tidig buss mot Uppsala och vara på Leos Lekland för klass kassan och bara få ha kul en dag tillsammans en sista gång innan sommarlovet börjar.

Jag tog en kopp te och smörgås och bad gubben hämta in tvätten som hängde ute när han kom tillbaks, för det var så grått och mulet ute som det skulle bli regn när som .

Och då hänge kan jag upp tvätten inomhus för den var ju lite fuktig, sen blev det bara mys i soffan och gubben ringde samtal och skulle skriva ansökningar till jobb.

Elias grejar.


 


Jag satt i soffan med Elias och han mös med mig och gosade ,jag kollade telefon sen så hade han somnat i soffan bredvid mig , så då lyfte jag upp honom och la han i sin säng.

Och jag satte mig och kollade på hem till gården och drack te.

Sen vaknade Elias och då lyfte jag upp honom och satte mig i soffan med honom och han somnade i gen , och jag behövde ju verkligen på toa var sååå piss nödig, men det var ju bara sitta där och va glad och vänta tills han vaknar för det gick inte att lälägga ner honom i gen , hittade hiii

han sov bra länge k alla fall och det var ju skönt, men han vaknade ju till Slut och vart så pigg och myste först i soffan med sin snuttefilt filt, gubben hade gjort te och smörgås som jag inte kunnat ta eftersom jag satt med Elias.

Men nu var jag bara tvungen att gå på toa och Elias begövde byta blöja för han var ju så blöt, och det fick gubben göra då .

Sen var han så pigg och glad efter att få ny och torr blöja och kläder och då vart det lunch för honom.

Han fick en kaka av mig och blev så glad .

Sen kom Tim hem från sin dag och hade haft jätte kul och berättade om dom nya saker som kommit dit som dom byggt och vad han ätit och sen hade han köpt en socker vadd som dom säljer i hink och hade lite kvar som jag fick smaka av , men Elias tyckte inte om han bara spottade ut och gjorde grimaser.

Sen läste Tim sin läxa och det var sista sidorna och det går framåt.

Sen började Elias busa med Tim och ha kul , älskar att busa med Tim , dom har så kul i hop.

Sen kom hampa med taxin och han ville bara få ut och då gick Tim också ut och cyklade , dom drog till skolan och var där.

Jag började med maten som skulle bli korv stroganof med ris till och Elias fick en bit och sen fick han slicke potten med grädde på att slicka och han tyckte om det kan jag lova.

Sen var det middag och ringa hem grabbarna och Simon kom från fritids efter ett tag.

Sen skulle han på fotbolls träning kl 18.00
och Tim gjorde lite matte ned gånger och sen gick han och hampa upp och spelade tv spel.

då vek jag tvätt och Elias satt och mös i soffan med sin snuttis.

Kollar på dinosaurie tåget

Men sen blev det dart på honom en stund och då for han ner på golvet och började leka med sitt torn .

Sen blev det upp till badrummet för att göra badvattnet till Elias och då tog jag bild från badrums fönstret för det regnar ute .

Tog på poolen nere medan Elias var med grabbarna och kolla på när dom spelade.

Elias badar och har kul .

Sen blev det fixa välling till Elias och natta honom och barnen göra sig i ordning och Simon kom hem från träningen och var jätte blöt , fick klä av sig och slänga sig i badet och värma kkroppen.

Kollade på halv åtta hos mig och sen natta in dom andra barnen för kvällen.

Jag tog en kopp te och kollade på 2 om hur ungdomar ser på sverige med skolgång ochhur dom vblivit behandlade i skolan , samtidigt sitter jag och skriver på bloggen och nu är klockan 21.01 och gubben satte på 6 an där terminstor 3 kommer och jag ska väl avsluta för i dag .

Så ni tar jag kvällen .

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards