miasolrosenmaria

Alla inlägg den 15 juni 2014

Av miasolrosenmaria - 15 juni 2014 23:05

Elias vaknade och då fick han komma till min säng och bara mysa och gosa som han tycker om att göra.

Sen efter ett tag så hade han gått ner från sängen, så då gick jag ut och kollade om någon var vaken , men det fanns ingen uppe.

Men sen kom Tim ner och då fixade han tvn och Elias bytte jag på , sen la jag mig i sängen för ville bara ligga och vila , elias satt med Tim och kollade på tv en stund sen kom han in till mig och grejade .

sen kom Tim och sa att sommar lov hade börjat och då gick jag upp och gjorde en flaska till Elias för han var hungrig och sen kollade vi på sommar lov tillsammans.

Sen gick och och plockade fram kläder till mig och in på toa och fixa och klä på sig .

Sen fixa tvätt maskinen så den gick i gång och sen blev det lite kräm att äta .

plocka i hop tvätt och fixa högar och barnen städa på över våningen och badrum och hallen.

Jag satt och kollade på nyhets morgon och sen postkod och sen blev det repris på det jag ville se, yngsta mäster kock som jag missade i onsdags.

Och då kom barnen och satte sig också, Tim och hampus var klara med städningen ,men inte Simon som alltid .

han lyssnar inte alls på vad man säger , men fick städa sen och då dammsög och skurade han , men jag visste också att han inte hade fixat skriv bordet och jag hade rätt som vanligt när jag kollade hans rum.

Då var det lunch till Elias och yoghurt och sen fixa lunch till grabbarna när elias var klar och då byta blöja och fixa , sen när grabbarna kom in och satte sig åt , då gjorde jag en liten flaska med välling och sövde elias för nu var han väldigt trött och behövde sova.

Så han sov och barnen gick ut , men Tim kom in och satt och kollade på tv med mig och då var det hela Sverige bakar och sen vaknade elias och då satt han och mös hos mig och somnade så jag satt med honom i famnen och kollade på tv med Tim .

sen kom Simon och hampus in också en stund men gick ut i gen .

Elias vaknade till och då var kl 16.00 så då var det dags att börja med middagen, och Elias började greja på en gång .

Här håller elias på med en bil som Tim kom ner med på förmiddagen och den hade elias jätte kul med innan han skulle äta .

Och här har vi lite bilder efter han vaknade och lite busig som sagt .

först har vi Simon

Hampus som kollar i en lång bok om fåglar

Och här har vi nyvakna elias

Och när middagen var på så hängde jag ut tvätt under tiden och elias var ned där ute , och grabbarna don hade dragit ut utan att säga något till mig , fast dom visste var jag var någonstans.

Tim kom in i alla fall och då sa jag att det var mat och hampus visste han inte var han var, så jag ringde men han var inte långt bort så han kom hem .

Men ingen av dom visste var Simon hade tagit i vägen , så dom cyklade runt och letade men hittade inte alls honom och dom försökte komma på alla som han brukar vara med , men han var ingenstans och deg gick inte att ringa hans telefon .

och jag blev bara argare och argare för jag hade sagt nej till att dra i väg till någon eftersom jag höll på med middagen , men han drog i väg i alla fall och inte någon telefon.???

men hampus och Tim satte sig att äta i alla fall för dom var hungriga och skulle fortsätta leta i gen efteråt.

Dom är så duktiga som försöker i alla fall.

Och dom drog i väg och efter en stund då kom dom hem och då hade dom hittat Simon och jag var inte alls glad, han satte sig och åt och sen fick inte han gå ut mer för jag fick nog.

Och han blev så arg och tjurig , men jag gav mig inte , sen försökte han med att han bara kunde gå till grann pojken och leka med jag sa nej punkt slut.

Simon tjurig

Sen gjorde jag i ordning mjuk glass som jag
hade i kyl skåpet och vispade med elvisp och Elias blev så glad då , sen fick han och Simon en varsin visp och slicka på och Elias fick också en liten tallrik med lite glass att äta .

Men efter middagen så började han leka och köra med en bil och den där gnisslar som bara den och han älskar det ljudet.

Och här äter han glass som han fick för när dom andra får sen så sover han ju, och han ska väll också få tycker jag .

Sen kom hampus och Tim in för ingen att leka med som dom säger och då sa jag att dom kunde vara inne nu och kolla på film för det finns ändå inget att se på tv just , och jag gjorde ordning välling till Elias för att natta in honom och vi kollade på tingeling.

Och jag kan ju säga att lilla plutten ville inte sova , var ju hur pigg som helst, så han satte sig mellan mig och Tim och kollade på filmen och jag fixade glass till grabbarna , vist det var mjuk glass men har man inga strutar så får man äta ur tallrik och det gick bra det med.

Elias fick en liten tallrik i gen , men nu var deg ner lek och kladd så det var bara att ta bort.

Men jag åt inte glass, tog lite kräm i stället är inte alls förtjust i glass nix pix.

Sen blev Elias trött så då fick jag natta in honom men det tog ett tag innan han somnade och då tog filmen Slut och jag kunde lägga honom i hans säng.

Grabbarna fick göra sig i ordning för natten , men ville kolla en film till och då skulle allt vara klart och bara lägga sig när jag säger till.

Men först så hände jag ut tvätt som jag hade i maskinen som var klar och sen kollade vi på röjar ralf.

Sen när kl blev 22.00 så var det bara stänga ner och lägga sig.

och nu så tänker jag också göra det ,
så natti natti.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards